Banker

5 Vanlige Studentlån Myter

5 Vanlige Studentlån Myter

Hvor mye har du virkelig vet om studielån før du går på college?

Vi har sett det gang på gang: En ny student leder til college tar høyest mulig studielån, uvitende om hva dette vil bety for hennes økonomiske fremtid. Hun er koblet fra virkeligheten når det gjelder hvor lenge det skal ta henne til å betale tilbake lånene og hindringen hennes gjeld vil forårsake.

Videre er hun helt forvirret av all motstridende informasjon om studentgjeld.

Hvis du er i samme stilling her er fem av de største studielånets myter busted.

# 1 - Studentlånene mine kan ikke påvirke kredittpoengene mine

Hvis du trodde dette, har du feil.

Aktiviteten på studielånet ditt vil påvirke kredittpoengene dine. Hvis du savner betalinger, gjør sen betaling, eller slutter å betale helt, vil kredittpoengene dine bli negativt påvirket.

Å holde kreditt score opp er viktig av mange grunner. For eksempel vil kredittpoengene påvirke rentene du mottar på fremtidig gjeld, kan skade dine sysselsettingsmuligheter, og føre til at forsikringspremiene dine øker.

Du kan sjekke ut 11 mer kreditt myter her.

# 2 - Du må betale 100% av studielånene dine

Dette avhenger av yrket du går inn i, og hvilke typer lån du aksepterer.

Det er studentlån tilgivelse programmer som kan hjelpe deg å betale tilbake en del eller alle dine studielån. For å kvalifisere deg må du vanligvis ta en statlig jobb i et område med høyt behov.

Men folk som går med i militæret eller fredskorpset kan også kvalifisere for noen tilskudd fra studielån.

Du kan sjekke ut studentlån tilgivelse ved stat her.

# 3 - Du trenger ikke å betale tilbake studentlånet ditt hvis du ikke kan finne en jobb

Du må betale tilbake lånene dine, uansett om du finner en jobb eller ikke.

Det er noen programmer som kan hjelpe deg hvis du befinner deg i denne situasjonen. For å spørre om hjelp, ring din studielåner. Det bør være tilbakebetaling planer som passer ditt budsjett.

# 4 - Du må betale noen for å hjelpe deg med studielånene dine

Du bør aldri betale noen for å få hjelp med studielånene dine. Faktisk, hvis du allerede er dyp i gjeld og ikke er i stand til å betale tilbake lånene dine, er dette det siste du bør gjøre.

Når du betaler noen, foretar de vanligvis telefonsamtaler på vegne av deg og får de samme programmene som du kan få deg selv.

Hvis du sliter med å betale av dine lån, må du være proaktiv - gjør anropene selv, ikke ansett noen andre for å gjøre det for deg.

# 5 - Du bør ikke bekymre deg om lånene dine før du har gått

Mens du teknisk sett ikke trenger å begynne å gjøre betalinger på din gjeld til etter at du har uteksaminert, bør du nøye overvåke hvor mye gjeld du tar på fra begynnelsen.

Vi har hørt utallige historier fra studenter som finansierte seg gjennom college uten å vite konsekvensene. Sannheten er at når du oppgraderer vil du bli igjen for å håndtere all gjeld du har tatt på.

Ikke ta hver dollar du kan få - bare ta det du trenger. Etter at du har uteksaminert, må du være proaktiv i å kartlegge en plan for å betale din gjeld tilbake.

Hvilke andre studentlån myter har du kommet over?

Dette blogginnlegget ble skrevet som en del av et sponset program for ConsumerInfo.com, Inc., et Experian Company. Alle synspunkter som er uttrykt, er helt min egen og ble ikke påvirket eller regissert av Experian. Denne artikkelen er gitt for generell veiledning og informasjon. Det er ikke ment som, eller skal det tolkes som juridisk, økonomisk eller annet faglig råd. Vennligst kontakt din advokat eller finansiell rådgiver for å diskutere eventuelle juridiske eller økonomiske problemer knyttet til kredittbeslutninger.

Skrive Inn Din Kommentar