Penger

Walmart planlegger å la ansatte få tilgang til betalingen de har opptjent før utbetalingstid

Walmart planlegger å la ansatte få tilgang til betalingen de har opptjent før utbetalingstid

Så mange av oss er kjent med angst av levende lønnsslipp til lønnsslipp og frustrasjonen om å måtte vente i hele to uker til den neste lønnsslippet ruller rundt.

Nå prøver Walmart å lindre den smerten - og gi ytterligere økonomisk hjelp - for sine over 1,4 millioner arbeidere.

Den store forhandleren samarbeidet med finansielle tech oppstart Even og PayActiv for å gi ansatte tilgang til Even app, som vil tillate arbeidstakere å få en del av inntektene sine før lønnsslippene distribueres, annonserte firmaet onsdag.

Arbeidstakere vil kunne bruke "Instapay" -funksjonen opptil åtte ganger i året uten kostnad. Eventuelt mer enn det, og de vil møte et gebyr, som Walmart vil subsidiere, sa selskapet.

Et Even Plus-abonnement - som inkluderer Instapay-funksjonen - koster $ 6 i måneden, i henhold til de vanlige spørsmålene på Even-siden.

Walmart avslørte ikke nøyaktig hvilken del av kontrollene sine ansatte vil kunne motta på forhånd, men pengene som ble åpnet før lønnens slutt, ble trukket fra kommende lønnsslipp.

Walmarts partnerskap med Even vil også gi arbeidstakere muligheten til å utnytte andre finansielle verktøy. En pengeadministrasjonsfunksjon i appen forteller brukerne hvor mye de trygt kan bruke før neste lønnsslipp uten å skade forventede regninger.

En potensiell løsning på økonomiske ulykker

I mange år har Senter for finansiell innovasjon undersøkt inntektsvekst og kampene arbeidstakere står overfor når det gjelder budsjettering og planlegging. Selv er cofounders blant de første fagfolkene som er en del av CFSIs Financial Solutions Lab, et program som søker å finne innovasjoner for å forbedre økonomisk helse i Amerika.

John Thompson, CFSIs senior vice president, fortalte The Penny Hoarder Arbeidstakere står overfor for ofte med å måtte forfalle betaling eller ved å vende seg til høyrisiko lån for å kunne jonglere regninger og andre økonomiske ansvar.

Han sa at det er en flott ting å se markedet erkjenne det faktum at det er behov for bedre løsninger på disse kampene.

"Vi er glade for å se den typen innovasjon skje," sa Thompson om tjenestene. Selv vil sørge for Walmart. Men han nevnte også at de rette beskyttelsesrailene måtte være på plass, slik at arbeidere ikke sliter med å styre sin økonomi, gitt denne nye muligheten til å få tilgang til sine inntekter.

Michael Best, direktør for advocacy outreach for forbrukerforbundet av Amerika, ekko den følelsen. "Den eneste advarselen er om dette skaper andre problemer, og er det utilsiktede konsekvenser der arbeidstakere finner seg til å vende seg til lån i slutten av måneden, " han fortalte Bloomberg.

The New York Times rapporterte også om Walmarts nye økonomiske tilbud og ikke sjenert bort fra det faktum at Selskapets minimale startlønn - på $ 9 i timen - er lavere enn tilsvarende store boksforhandlere, inkludert Costco og Target.

Det lurer noen om hvorvidt Walmart i stedet skal legge mer fokus på høyere lønninger eller gi arbeidere nok timer til å ta hjem større lønnsslipp når de blir betalt.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar