Banker

15 måter å tjene penger på college

15 måter å tjene penger på college

Minner av college inkluderer å spise biff ramen nudler av saken for å spare noen få dollar. Her er noen gode sparepenger som kan hjelpe, annet enn å fylle på nudler!

Jeg var heldig at hærens nasjonalvakt betalte for det meste av min undervisning i tillegg til mitt kjøpesenter for å selge vitaminer og proteinpulver på GNC, hjalp med regningene mine, ja jeg hadde gjeld, men akkurat som meg, kan du også betale din gjeld!

Til tross for dette følte jeg meg alltid blakk. Skrape det, jeg var blakk! Jeg var alltid på utkikk etter måter å tjene ekstra penger på college. Åh hvordan jeg ønsker at artikler som dette eksisterte da!

Selv om du har planlagt din økonomi nøye på forhånd, vil du senere eller senere finne deg selv behov for å tjene penger raskt for å få deg gjennom college.

Jeg skal anbefale noen penger å lage metoder som er mer entreprenørskap enn jobbrelaterte.

15 ideer for å tjene penger mens du er på college

 1. Kjør for Uber
 2. Tutor
 3. barnevakt
 4. Freelance Writing
 5. Lag videoer for YouTube
 6. Gjør hva du er god til
 7. Bli en sportsdommer
 8. Klippe plener
 9. sitting
 10. Vær en virtuell assistent
 11. Bloggen!
 12. Bartending / servering i en High End Restaurant eller Club
 13. Bli en handyman
 14. Hjelp på høgskolen
 15. Ta online undersøkelser

Problemet med å holde en jobb på college er at de vanligvis betaler ikke noe bedre enn minimumslønnen, noe som tvinger deg til å jobbe lange timer som kutter inn i studietiden din.

Jeg kommer heller ikke til å anbefale noen av de standardene som gjør penger i skolen, som å donere blod eller selge på eBay. Det er så mange flere kreative ideer å velge mellom enn de.

I stedet skal jeg lage anbefalinger som kan spille inn i dine naturlige talenter, gi deg en fleksibel tidsplan, og hold potensialet til å tjene mye mer penger enn en minimumslønn. Og noen av dem har selv potensial til å vokse til bedrifter som du kan fortsette etter eksamen.

God avtale? Sjekk ut disse ...

1. Kjør for Uber

Har du en fin bil? Sett den til god bruk og kjør for Uber.

Uber er et selskap som forbinder ryttere med sjåfører - og drivere med ryttere! Uber lar ryttere å be om en tur fra smarttelefonen. Det er når du, sjåføren, får varsel om å få vite at det er noen som trenger en tur.

Du kan spore hvor mye du tjener som driver gjennom Uber app, og best ennå, du kan sette din egen tidsplan. Så, hvis du er på college og møter Ubers kvalifikasjoner, er dette en flott mulighet for deg. Lære mer om hvordan bli en uber driver ved å besøke vårt innlegg.

Du vil kanskje også prøve å kjøre for Lyft, et lignende selskap.

Uansett kan du tjene litt penger som en driver for disse tjenestene. Bare sørg for å sjekke dine lokale regler for å sikre at du kan operere som føreren i ditt område.

2. Tutor

Å være en veileder kan være spesielt lukrativ i et høyskoleområde. Dette skyldes at du vil kunne tilby tjenestene dine ikke bare til studenter, men også til lokale videregående og grunnskoleelever. På mange markeder kan du tjene minst $ 30 per time.

En annen fordel er at fagområdene du kan dekke, er ganske brede. Den største etterspørselen er vanligvis for matte og vitenskap, men du kan også veilede og skrive, samt historie og myke fag. Hvis du er tospråklig, kan du til og med være i stand til å veilede på språk, eller med engelsk som morsmål.

Veiledere krever vanligvis ikke noen form for spesialutdanning eller lisensiering. Du kan markedsføre tjenestene dine gjennom de ulike avdelingene rundt campus, samt lokale videregående skoler, mellomskoler og grunnskoler. En enkel flyger som viser fagområdene, geografisk rekkevidde og en personlig beskrivelse kan gjøre jobben. Du kan også inkludere timegebyret ditt, men det kan fungere for eller imot deg, avhengig av hvor konkurransedyktig din avgift er sammenlignet med hva andre tilbyr.

I tillegg til høy lønn, kan du ha kontroll over arbeidsplanen din, så vel som hvor det er du vil pendle til (tjenestene tilbys vanligvis hos studentens hjem, men du kan også ordne å gjøre det på skolen eller på en avtalt- på nøytralt sted). En annen fordel er at arbeidet går med skoleåret, slik at du blir ledig over sommerferien.

Tiffany Alexy av DivvyInvestments.com veiledet mens han er på college. Faktisk lærte hun to barn på spansk og tre brødre på kinesisk! Hvor mye har hun gjort? $ 15- $ 35 per time. Ikke verst alt! Det lønner seg å bruke dine ferdigheter (i dette tilfellet, å vite flere språk) for å veilede andre.

Pauline Paquin av ReachFinancialIndependence.com lærte også på college, undervisning spansk og engelsk og tjent rundt $ 30 per time. Pauline satte også sine musikalske evner til god bruk og lærte piano for $ 40 per time. $ 40 per time!

3. Barnevakt

Så vanlig som dette høres, kan det faktisk fungere ganske bra for studenter. Dette skyldes at barnevakt ofte involverer lange perioder med lav eller ingen aktivitet, for eksempel når barna du sitter, gjør lekser eller har gått av senga. Fordelen er at denne nedetid vil gi deg tid til å lage dine egne lekser. I kan virke som om du blir betalt for å gjøre leksene dine, noe som ikke er en liten fordel.

Betalingen er vanligvis i $ 10 og $ 12 per time, men du kan få mer for spesielle anledninger, og noen ganger kan du også samle tips utover vanlig lønn. Og siden barnevakt gigs vanligvis skjer på en nødvendig måte, vil du ikke ha en grueling tidsplan for å beholde.Det kan gjøre arbeidet enkelt å blande med skoleplanen din.

Det er mange måter å få barnevakt på. Et sted å starte er care.com - et nettsted som hjelper til med å knytte familier med omsorgspersoner, som kan omfatte barneomsorg og eldreomsorg.

4. Freelance Writing

Det er titusenvis av blogger og nettsteder på Internett, og mange av dem trenger innhold på jevnlig basis. Hvis du liker å skrive, ha gode skriveferdigheter, og ha kommando over ett eller flere temaområder, kan du tjene penger på å skrive artikler på nettet.

Hvor mye du kan tjene vil avhenge av hvor mye tid du legger inn i venture, samt hvilke typer nettsteder du skriver for. På bloggingssiden kan du tjene alt fra $ 30 til godt over $ 100 per artikkel. Bedrift nettsteder kan betale enda mer, spesielt for å skrive på tekniske emner eller lage markedsføring kopi.

Du kan noen ganger finne jobbskriving for byråer, men betalingen per artikkel er mye lavere enn tallene som er angitt ovenfor. Den beste måten å finne klienter på, spesielt de som betaler et anstendig beløp, er å nærme seg disse kundene og nettstedene direkte. Dette vil også gi deg muligheten til å velge de spesifikke nettstedene og emneområdene du vil skrive om.

5. Lag videoer for YouTube

Dette kan være utmerket venture hvis du er kreativ og har en flair for å fange det som er uvanlig, interessant og morsomt. Hvis du kan, kan du kanskje lage videoer som kan generere en jevn strøm av visninger, og tjene reklameinntekter som et resultat.

Dette er ikke noe som en jobb eller til og med å tilby en tjeneste, men mer som en bedrift. Du lager videoer, legger dem på YouTube, sett dem opp med Google AdSense (mye som du ville med en blogg), og tjen så inntekt som folk ser på videoen din, og klikk på annonsene som vises.

Skulle videoene dine trekke tusenvis av seere, kan inntektene være stabile, og gir deg en vanlig månedlig inntekt fra annonsene. Dette vil kreve at du produserer flere videoer, siden noen kan være populære, mens andre kan gå ingen steder. Men hvis en eller flere av videoene dine blir virale og trekker hundrevis av visninger, kan annonsenes inntekt være betydelig.

Ulempen er at du må kanskje produsere flere videoer før du genererer en stabil inntekt. Du må også lage nye videoer som de eksisterende fade. Men en uventet bonus er at suksess i dette ventureet kunne oversette til en lønnsom virksomhet både nå og etter oppgradering.

6. Gjør hva du er god til

Vi snakker mest om internett her. Høyskolestudenter er ofte mer kunnskapsrike i å navigere og bruke nettet enn de fleste av befolkningen. For eksempel, underveis du kan ha blitt ganske oppnådd med hensyn til sosiale medier, grafisk design, opprette nettsteder, eller lage videoer. Enhver av disse ferdighetene kan bli solgt til både bedrifter og enkeltpersoner med potensial til å produsere en stor inntekt.

Velg spesialiseringen din, se hva andre tar på de samme tjenestene, og sett inn gebyrene litt lavere. Mange bedrifter og enkeltpersoner er på utkikk etter noen til å håndtere spesielle prosjekter for dem, og å kunne gjøre det med lav avgift kan ofte få deg til å drive forretninger.

Når du får noen prosjekter går, og du får gjenta kunder, kan du se på å øke gebyrene dine. Men ditt primære formål i begynnelsen vil få noen betalende kunder. Dette er en annen virksomhet som kan svampe inn i noe mer seriøst etter oppgradering.

7. Bli en sportsdommer

Nesten alle fellesskap har et nettverk av rekreasjonsklubber, og de trenger alle dommere for deres spill. Hvis du spilte noen idretter når du vokste opp, kan du være dommer for noen av dem på lokalt nivå. Og siden idrett er sesongbestemt, vil det være til din fordel å være forberedt på dommer for sport som dekker forskjellige årstider. For eksempel kan du dommeren basketball om vinteren, baseball i vår og sommer, og fotball eller høst i høst. Det vil holde deg opptatt året rundt.

Dommere blir vanligvis betalt en flat avgift per spill. Du kan tjene alt fra $ 20 til $ 50 til dommeren et enkelt spill. De lavere aldersgruppene som spiller kortere spill (kanskje 40 til 60 minutter) vil være på nedre del av lønnsskalaen, mens høyere inntjening vil komme på lengre og mer konkurransedyktige spill som spilles av eldre barn. Det kan til og med være mulig å til slutt jobbe deg opp til der du dømmer for videregående spill til høyere lønnsnivåer.

Siden så få mennesker vil være dommere i amatørsporter, er det vanligvis mange åpninger. Ingen formelle kvalifikasjoner er vanligvis påkrevd, annet enn din egen kunnskap om- og erfaring med sporten, selv om noen ligaer kanskje krever ferdigstillelse av et førstehjelpskurs av noe slag.

Når du registrerer deg for å være en dommer i en liga, blir du lagt til rotasjonen. Spill vil bli tildelt basert på din tilgjengelighet, og vil vanligvis finne sted i helgene. Hvis du elsker en sport eller to, blir en dommer en måte å gjøre din lidenskap for det til en inntektskilde.

8. Mow plener

Hvis du er på college og har tilgang til en lastebil, en gressklipper, og en kantbrikke, bruk disse verktøyene og klippe plener!

Dette er en fantastisk bedrift for studenter som bor i solfylte områder hvor gresset vokser raskt. Og fordi gresset vokser raskere om sommeren enn noen annen sesong, vil du kunne kjøre din gårdsvedlikeholdsvirksomhet mens du ikke har noen klasser.

Ved denne jobben må du være rask og dyktig.Det er mye konkurranse der ute, så sørg for at du gjør en god jobb for kundene dine, vær høflig og kast inn noen statister som å luke eller blåse av gangveier.

Du vil nok ikke trenge et forretningslisens for å slå plener, men sørg for å sjekke med din lokale myndighet for å se om du gjør det.

Du kan kanskje få $ 100 per måned for ukentlig service. La oss si at du gjør det. Hvis du klipper en boligplen og det tar deg en time, betyr det at du lager $ 25 per time - ikke inkludert forberedelse eller kjøretid. Det er ikke dårlig i det hele tatt.

Prøv å klippe plener for å tjene penger på college. Det er verdt å gi det et skudd.

9. Husholdning

Sommertiden er også en flott sesong for å gjøre noen husholdninger for folk som fer på stranden (eller hvor annet de er). Det er noen grunner til at folk vil ha noen til å huske. La oss utforske dem.

Først vil mange mennesker ha noen til å se på huset deres fordi de faktisk vil at de skal se på kjæledyrene sine! Mange kjæledyr går ikke på ferie (som katter), så de trenger sin søppelboks rengjort, vannfat fylt og matrett fylt med jevne mellomrom. Noen ganger betyr dette at du kommer minst en gang per dag.

For det andre, noen mennesker liker ideen om å ha noen de stoler overvåke huset for sikkerhetsformål. Mens de sannsynligvis ikke forventer at du skal buste ut dine ninjaflytter på inntrengere, vil de forvente at du ringer dem, politiet eller brannvesenet hvis noe mistenkelig eller farlig skulle skje.

Noen villaeiere vil bare ha noen til å ta vare på kjæledyrene og overvåke hjemmet. Hvis de er kule med det, kan du til og med gjøre noe å studere for klasser mens du husker.

Denne jobben vil nok ikke betale veldig bra hvis du ser på det fra et timepris, men husk at du sannsynligvis ikke gjør veldig mye mens du er der uansett.

La folk få vite at du er tilgjengelig for å huske ved å legge ut det på oppslagstavler på fellessentre og fortelle venner og familie.

10. Vær en virtuell assistent

Virtuelle assistenter hjelper bedriftseiere til å få flere ting gjort. Hva gjør en flott virtuell assistent? Her er hva du trenger å vite.

Store virtuelle assistenter er fantastiske på organisasjonen. De lever og puster det hver dag. Bare om aspekter av deres liv er organisert, og tror det eller ikke, mange vellykkede gründere trenger hjelp fra virtuelle assistenter for å holde alt i riktig retning.

Oppgaver som en virtuell assistent kan hjelpe med, kan inkludere, men er ikke begrenset til:

 • Organisere en bedriftseierens kalender.
 • Administrere virtuelle ansatte eller frilansere.
 • Opprettholde en forretningsoppgaveliste.
 • Orkestrere snakker engasjementer, møter eller hendelser.
 • Fullfører forskning på vegne av bedriftseieren.
 • Påminner virksomhetseieren av deres tidsplan for å holde dem på oppgave.

Dette er bare noen av de viktigste måtene en virtuell assistent kan hjelpe. Men det er andre.

Virtuelle assistenter er ofte dyktige forfattere, designere eller tekniske eksperter. Noen ganger hjelper de å låne sine ferdigheter til å bygge noe på nettet for bedriftseieren.

Virkelig, hvordan du definerer deg selv som en virtuell assistent. Finn ut dine aller beste ferdigheter, annonsere dem og se hva som skjer.

11. Blogg!

Ja, du kan tjene penger på blogging. Hvis du ville ha spurt meg år siden om du kunne, ville jeg nok ha sagt nei måte. Men i dag? Ja, jeg ville tro på deg.

Det er fordi jeg har funnet enorm suksess med blogging. Jeg tror du kan tjene penger på blogging, og mens det kan ta deg flere måneder eller år å se resultater, er det en morsom og givende opplevelse.

Hvis du kan skrive, og du er lidenskapelig om et emne, kan du blogge. WordPress er en populær blogging plattform du kan bruke til å lage en gratis blogg. Hvis du vil være vert for nettstedet selv, må du sannsynligvis betale noen få dollar, men det er verdt det.

Hvis du skal tjene penger på blogging, må du ha godt innhold. Uansett hva du gjør, skriv ikke bare for å skrive eller tjene penger. Lag innhold som du kan være stolt av og vil hjelpe andre mennesker.

Det hjelper å få råd fra noen andre bloggere før du begynner. Studier deres taktikk og oppdag hva som fungerte bra for dem. Det viktigste tipset jeg kan gi deg er å aldri slutte å lære. Søkemotorer oppdaterer kontinuerlig sine søkealgoritmer som igjen påvirker trafikken på nettstedet ditt. Og trafikken på nettstedet påvirker din evne til å tjene penger.

Den andre flotte tingen med blogging? Du kan gjøre det når som helst, dag eller natt. Mange jobber krever at du er på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Som blogger kan du være hvor som helst, det er en internettforbindelse og skrive når som helst. Det er en av de mest fleksible jobbene som er tilgjengelige.

Så, hvis du ikke blir presset til å få mye umiddelbar inntekt, og du liker ideen om å være fri til å jobbe når det passer med timeplanen din, kan blogging være billetten.

Forresten, hvis du er i finans, og du vil blogge om det, oppfordrer jeg deg til å delta i Financial Blogger-konferansen. Der lærer du fra toppbloggere og økonomiske eksperter om emnene som interesserer deg. Hvorfor ta den lange veien når du kan delta på en konferanse og lære av det beste?

12. Bartending / servering i en High End Restaurant eller Club

Du har sannsynligvis en god ide om hva bartendere og servere gjør, så jeg vil ikke bruke noe på det. Imidlertid vil typen etablering du jobber med ha stor innvirkning på hvor mye penger du tjener. High-end bedrifter kommer vanligvis med mye høyere tipsinntekter, mens de i nedre enden ikke kan være bedre enn minimumslønnen.

Bartending og servering kan også være en god måte å blande ditt sosiale liv, i hvert fall hvis du jobber på bedrifter som dine venner hyppig. Det har også fordelen av å betale daglig (eller mer sannsynlig, nattlig), siden det meste av betalingen din kommer i pengetips.

Ulempen er at du kan finne deg selv når alle andre er ute og slappe av eller leker. For eksempel har middagskift tendens til å være det beste for servere, og helgene er generelt bedre å betale for bartendere. Arbeidet kan være tøft, men du kan sannsynligvis tjene mer penger på å jobbe to eller tre skift per uke enn du kunne jobbe i fem dager i uken i en minimumslønn.

Bartending kan kreve at du fullfører et bartending-kurs, selv om det generelt ikke er noen formelle krav til en server.

13. Bli en Handyman

Er vennene dine alltid ringer deg og spør deg hvordan du skal fikse dette eller det? Har du flere verktøy enn din lokale maskinvarebutikk? Du kan bare være en håndverker - hvorfor ikke sette dine ferdigheter til god bruk?

Du kan gjøre alle slags jobber som en håndverker, inkludert, men ikke begrenset til: rørleggerarbeid, byggearbeid, trebearbeiding og mye mer. Noen av disse jobbene du kanskje trenger å være lisensiert for, så sørg for å sjekke med din lokale myndighet.

Tenk på mulighetene. Du kan ha deg selv to karriereveier å velge mellom når du er ferdig med college: for å fortsette din håndverksvirksomhet eller å følge karrieren relatert til hovedpersonen din. Valget blir ditt! Jo flere dører du har tilgjengelig for å gå gjennom i karrieren din, desto bedre.

14. Hjelp på høgskolen

Høyskoler elsker å ansette studenter til å gjøre alle slags oppgaver rundt campus. For eksempel kan du hjelpe deg med noen av vaktmesterens oppgaver eller tjene som sekretær eller resepsjonist. Du kan nyte å overvåke sovesal eller gi sikkerhet for høgskolen. Pass på å spørre college om mulighetene som er tilgjengelige for deg.

Professorer trenger også noen ganger hjelp med noen av de tekniske aspektene av jobbene sine. Be dem om å se om det er noe de kanskje trenger hjelp med. Du kan hjelpe dem med å lage presentasjoner i lysbildeserie eller lage leksjonsdokumenter.

Det gode ved å jobbe på en høyskole er at de forstår at du tar klasser og ikke kan være på to steder samtidig. Du kan finne at arbeidsprogrammene er tilgjengelige etter kurs og / eller i helgene - akkurat det du leter etter!

Todd Tresidder fra FinancialMentor.com jobbet med en rekke jobber for et universitet for å bidra til å betale sine levekostnader. Han lagde middager til en broderskap, tilbrakte sommeren graver dampgraver, og gjorde andre manuelle arbeidsplasser og store vedlikeholdsprosjekter. Han brukte penger til å betale for sine bøker og andre utgifter. Han sa at arbeid for universitetet var en rask måte å tjene penger på fordi han kunne leve i nesten gratis om sommeren mens boligprisene var lave.

Rachel of AdventuresinMobileHomes.com ble ansatt av hennes skole for å ta notater i klassen. Disse notatene vil da bli ompakket og solgt til studenter. Hva en utmerket ide! Mange studenter er ikke gode notatorer, så hvorfor ikke se om høgskolen din ville være interessert i å gjøre dette for sine studenter?

Hvis du trenger å tjene penger på college, ikke vær så rask å ta en minimumslønn på en lokal big-box eller fast food joint. I stedet tenk på hva du kan gjøre - og hva du liker å gjøre - og hvordan du kan gjøre det til en inntektskilde. Det vil gjøre det mulig for deg å både tjene høyere inntekt og ha større kontroll over tiden din.

15. Ta online undersøkelser

Hvem ønsker ikke å tjene penger mens du sitter på sofaen og ser Netflix? Høres ut som en drøm, ikke sant? Nå, nå kan drømmen være virkelighet. Takket være Internett er det dusinvis av måter du kan tjene penger på bak datamaskinen, og å jobbe med et undersøkelsessted er en fin måte å gjøre det på.

Det finnes dusinvis av dusinvis av ulike undersøkelsespaneler på Internett som du kan bli med. Ideen bak disse nettstedene er enkel. Alt du trenger å gjøre er å opprette en konto, og vent på invitasjonene dine. Du får en invitasjon, du fullfører en undersøkelse, du blir betalt. Hvert nettsted er forskjellig på hvordan de skal betale deg og hvor mye du skal gjøre for hver gjennomført undersøkelse. Noen nettsteder skal gi deg direkte penger for hver undersøkelse, mens andre kommer til å tilby deg poeng.

Du kan bruke disse poengene til å innløse gavekort for å overføre dem til kontanter. Hvert nettsted har forskjellige fordeler og ulemper for deres program. Istedenfor å kaste bort timer og timer for å undersøke forskjellige nettsteder og opprette kontoer, har jeg gjort alt dette skitne arbeidet for deg. Jeg har gjennomgått flere av de mest populære nettbaserte undersøkelsessidene og har skissert fordelene og ulemperne til hver av dem.

Skrive Inn Din Kommentar