Penger

Vi fant en super enkel måte å tjene $ 60 per år med telefonen

Vi fant en super enkel måte å tjene $ 60 per år med telefonen

Du henter din mobiltelefon dusinvis av ganger om dagen, om du vil sjekke værmeldingen, svare på e-post eller tekst en venn.

Hva om du kunne tjene penger bare ved å plukke opp telefonen for å gjøre alle de vanlige tingene?

Vi har funnet måter du kan tjene penger på med telefonen ved å ta spørreundersøkelser, skanne strekkoder, ta bilder og mer.

Men dette er enda enklere. Jeg fant en app som betaler meg å se på annonser på låseskjermbildet på telefonen min. Hvis du er i USA og har en Android-telefon, bør du sjekke ut Slidejoy.

Hvorfor bør jeg sette annonser på telefonen min?

Det virkelige spørsmålet: hvorfor ikke?

I stedet for et bilde av hunden din eller noen blomster på låseskjermbildet, presenterer Slidejoy annonser for ulike produkter og tjenester. Liker du hva du ser? Sveip til venstre på annonsen for å gå rett til annonsørens nettsted, YouTube-video eller appnedlastingsside. Hvis annonsen ikke resonanserer med deg, eller hvis du har det travelt, skyver du rett til å gå til telefonen som vanlig. Eller, hvis du bare vil sjekke meldingene dine, bare skyv ned for å vise dem.

Uansett blir du betalt bare for å se på annonsene på låseskjermbildet. Over tid tilpasser Slidejoy hvilke annonser du ser basert på hvordan du reagerte på tidligere annonser.

Lurer på hvordan alt dette begynte? Det viser seg at folk er mer villige til å se reklame enn du kanskje forventer.

"Siden 2011 har Amazon solgt en diskontert versjon av sin Kindle for $ 15-20 billigere enn den vanlige versjonen, sier grunnlegger Rob Seo til AlleyWatch. "Forskjellen mellom de to er at den diskonterte versjonen viser innhold, avtaler og annonser på låseskjermen. Morsomt er at den diskonterte versjonen utelukker den vanlige versjonen for hver enkelt modell. "

Seo og hans team tok den viljen til telefonen din, som du sannsynligvis ser på 50 til 100 ganger hver dag. I stedet for å bombardere deg med alle spammy webannonsene du er lei av (hvor mange ganger har du falt for annonsen om en lett trick å gå ned i vekt?), Slidejoy tilbyr annonser som ser mer ut som magasinspreder, fra selskaper som Macy og Adidas.

Fortell meg om pengene

Slidejoy er ikke klart om hvor mye du faktisk kan tjene. "Det er ingen fast beløp, men du vil tjene mest hvis du bruker telefonen som du normalt gjør," forklarer FAQ-siden. "Vår algoritme vil oppdage brukere som ser / swiped gjennom unormalt høye antall annonser, og vil automatisk redusere betalingsmengden."

(Så ingen juks, folkens.)

Hvis jeg bruker telefonen min normalt, kan jeg forvente å tjene $ 3-5 per måned med Slidejoy. Jeg tjener ikke, avhengig av hvor mye jeg bruker telefonen min, men avhengig av hvor mange annonsører Slidejoy har, og hva de har betalt for å kjøre annonser på tjenesten. Som Slidejoy vokser, kan inntektene min også vokse.

Men $ 5 per måned er fortsatt ikke noe å nyse på. Det kan legge opp i løpet av et år for å betale telefonregningen din i en måned. Eller det kan få deg 12 venti lattes på Starbucks (pluss en ekstra godbit eller to), hvis du løser inn poengene dine for et Starbucks gavekort (mer på det nedenfor). De par ekstra dollar kan gå lenger enn du kanskje tror.

Hva skjer med pengene jeg tjener?

Du kan se forrige dag inntekter i Slidejoy-appen hver kveld. Hvordan får du pengene er opp til deg.

Kasser ut ved å bruke Paypal eller bidra med inntektene til en av de ideelle årsakene Slidejoy støtter.

Innenfor Slidejoy-appen ser du inntektene dine som tallerkener og poeng, som Slidejoy kaller karat. I stedet for kontanter kan du også innløse karatene dine til gavekort til forhandlere som Amazon, CVS, Target, Sephora, Fandango - vi kunne fortsette. En dollar er 100 karat, men det er ingen fordel å velge en utbetalingsmetode over en annen. Hvis jeg har 5000 karat, kan jeg velge å motta $ 5 eller et $ 5 gavekort.

En korrekturleser i Google Play-butikken, Guzzo Davenport, ringte appen "Amazing", skrive, "Med en kombinasjon av meg og et par andre som bruker denne appen, finansierer vi en liten Minecraft-server gjennom Slidejoy. Hvis denne appen kan gjøre det, er jeg glad. "

The Penny Hoarder's Take

Hvis du er koblet til telefonen hele dagen, hver dag, og ikke tankene om et ekstra skritt for å få tilgang til appene og funksjonene dine, er det verdt å laste ned Slidejoy. Det kan ta litt tid før inntektene dine legger til, men vi har aldri vært de som slår ned noen ekstra penger.

Skrive Inn Din Kommentar