Penger

11 måter å spare på de dyra månedlige regningene du ikke kan unnslippe

11 måter å spare på de dyra månedlige regningene du ikke kan unnslippe

Du har gjort det du kan for å redusere kostnadene dine.

Du brygger kaffe hjemme, du går ikke inn i Target, og du nekter å bestille avokado toast. (Kan du fornemme mitt tusenårs sarkasme der?)

Men uansett hvorvidt du er av dine utgifter vaner, er du fortsatt fast med de uunngåelige månedlige regningene. Du vet hvilke jeg snakker om: leie, verktøy, mobilregning, forsikring, dagligvarer ...

Selv om vi ikke kan sveipe disse av bordet for deg, kan vi gi deg noen tips for å hjelpe deg med å spare på dine månedlige regninger.

1. Reduser kredittkortbetalinger

Med mindre du er en av de heldige få heldige nok til å unngå det, sjansene er at du har spratt opp noen kredittkort ebt.

Hvis du allerede har gjort dette, er det verdt å vurdere å refinansiere eller konsolidere gjelden din, noe som kan redusere betalinger du allerede gjør, og hjelpe deg med å spare mer penger hver måned.

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

2. Del hva som er i kjøleskapet ditt

Husk Nielsen-selskapet? Den som alltid sporer TV-karakterer? Vel, nå vil det vite hva som er i kjøleskapet ditt.

Når du registrerer deg for å være på Nielsen Consumer Panel, kan du enten bruke smarttelefonen, eller selskapet vil sende deg en gratis strekkodeskanner. Hver gang du handler, skanner du bare UPC-kodene på baksiden av hvert produkt og sender dataene dine til Nielsen.

Nielsen vil belønne deg med gavepoeng, som du kan innløse for gratis elektronikk, smykker, husholdningsartikler eller til og med leker for barna.

Jo lenger du blir på panelet, jo flere muligheter må du tjene poeng mot premier. Du vil også motta oppføringer for panelets mange konkurranser. Prisene inkluderer ferier og helt nye biler.

3. Spar på alt du kjøper med kontanter tilbake

Vil du spare når du handler i butikken? Få betalt for shopping!

Vi vet at det høres rart ut, men Ibotta vil betale deg penger for å ta bilder av kjøpesentre kvitteringer.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

En av våre hemmelige våpen for online shopping kalles paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. La disse verktøyene forhandle ned lavere regninger for deg

Prisen på internett - og kabel, hvis du fortsatt er i den typen ting - absolutt ikke minker. Om noe, prisene er stadig klatring.

Og hvis du har hatt å snakke med en representant fra ditt internett / kabelfirma nylig, vet du hvor lenge du kan sitte på vent.

Det er ingen som har tid til det.

Derfor er det på tide å ringe inn en robot. trim er en AI-assistent - også søt robot - som vil forhandle kabel- eller internettregningene dine ned for deg.

Det fungerer med Comcast, Time Warner, Charter og andre store leverandører.

Du kommuniserer med Trim via Facebook Messenger eller tekster. Bare registrer deg med Facebook eller din e-postadresse for å komme i gang. Deretter laster du opp en PDF-fil av din siste regning, og Trims AI-drevne system kommer til å fungere. Hvis det først ikke lykkes, vil det fortsette å forhandle til det kan spare deg for noen penger.

Også, hvis du har noen utbrudd, mener Trim du fortjener en kreditt, og det vil håndtere det for deg.

Trim tar 25% av besparelsesfanen, og du får resten.

Hvis en app er mer stil, laster du ned TrueBill, som vil forhandle regningene dine, kansellere uønskede abonnementer og refundere bankgebyrene dine for deg.

Når du har lastet ned appen, oppretter du en konto og kobler bankkontoen din og / eller kredittkort. Slå på regningsforhandlings- og driftsbeskyttelsesfunksjonene. Boom. TrueBill søker allerede etter mulige tilbakebetalinger - det kan få deg en tilbakebetaling selv om du ikke visste at en feil hadde oppstått.

I gjennomsnitt får Truebill-kunder $ 12 i kreditter fra sine kabelregninger hver måned.

Applikasjonen vil også minne deg om alle de sleipe abonnement du har registrert deg for gjennom årene, slik at du kan avbryte det du ikke bruker og ta tilbake din månedlige budsjett.

Registrere seg og bruk av tjenesten er gratis, selv om det er noen betalt premium tjenester som er helt valgfritt - men kan helt være verdt det.

5. Få hjelp til å betale medisinske regninger

Fikk du en stor skatteregning? Medisinske utgifter? Flytter til en ny stat?

Lurer på hvordan du betaler for det? Vel, det er sannsynligvis mye enklere enn du tror å søke om et personlig lån - bare vær sikker på at du vet at du kan betale tilbake det.

En god ressurs er online utlånsplattform oppkomling, som kan hjelpe deg med å finne et lån uten å stole på kun din konvensjonelle kreditt score.

I motsetning til tradisjonelle garantimodeller som bare bruker den vanlige FICO-scorermodellen, ser Upstarts teknologi på faktorer som din utdannelses- og sysselsettingshistorie for å bestemme kredittverdigheten din.

Det kan hjelpe deg med å låne opp til $ 50.000, potensielt med bedre vilkår (for eksempel lavere rente eller lavere månedlige innbetalinger) enn tradisjonelle långivere.

6. Få belønnet for å betale regningene dine på tid

Moren din ga sikkert deg et godtgjørelse for å vaske oppvasken og feide gulvet da du var barn. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Som voksen får du vanligvis ikke belønninger for å gjøre ting som forventes av deg ... til nå.

Denne oppfinnelsen slags regler dem alle: MoneyLion, en gratis all-in-one app for å administrere din personlige økonomi.

MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner og vil bokstavelig talt betale deg for å logge på appen.

Du kan tjene poeng i belønningsprogrammet ved å betale regninger til rett tid, koble bankkontoen din eller laste ned mobilappen.

Du kan innløse disse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

Hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning med kredittkort uten fristelsen til å overføre.

Appen forbinder også med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

7. Klem dine regninger

Det er viktig å sørge for at du får en god avtale på ethvert produkt eller en tjeneste du bruker, og dette er mye enklere enn du kanskje tror.

Hopp på Klemme, et nettsted som gir deg mulighet til å sammenligne priser for boliglån, auto lån, studielån, leietakereforsikring og mobil og internett planer (blant andre) gratis.

Si at du vil sammenligne internettpriser. Basert på posisjonen din, aggregater nettstedet alle dine alternativer og viser deg selskaper sammen med prispoeng og nedlastingshastigheter.

Lett som en plett.

8. Spar på leie med disse tipsene

Leie - eller et boliglån - er uten tvil den største månedlige utgiften du møter, så la oss få det ut av veien.

Før du kaster inn håndkleet (som er sannsynligvis skittent fordi du må gjøre vaskeri ... ugh), vurder å forhandle om leien din. Det var det som San Francisco bosatt Davis Nguyen gjorde. Han klarte å kutte leien halvveis med disse taktikkene.

Hvis du ikke har flaks på den fronten, kan du kanskje bare sugge den opp - og mas. Vi har avrundet ni måter å betale darn leie.

9. Aldri få slapped med en sen avgift igjen

Å holde opp med alle disse regningene er tøft. Det ville være fint å bare synkronisere dem alle og motta automatiske påminnelser for dem hver måned, ikke sant?

Snarere enn manuelt penciling regninger i kalenderen din, laste ned prisme. Appen lar deg koble alle kontoene dine - og til og med betale alle regningene dine - på ett sted. Når du er tilkoblet, synkroniserer du automatisk regningsinformasjonen og setter påminnelser til deg.

Slå på varsler for å få påminnelser om betalingsdag og notiser når vannregningen din for eksempel skyldes. Dette vil hjelpe deg med å planlegge måneden din og unngå eventuelle gebyrer. Og fordi du gjør disse utbetalingene til rett tid, kan det til og med øke kredittpoengene dine.

Appen er gratis for forbrukerne. (Prism gjør sine penger fra regningsleverandøren.)

Last ned appen, og uten problemer holde tett faner på alle regningene dine herfra.

10. Få billigere Cell Phone Service

her er Mint Mobile'S deal: Det tilbyr dypt diskonterte priser - så lenge du betaler for flere måneder på forhånd.

Det selger ikke telefoner. Du tar med din egen telefon, og du kjøper en pakke med tre, seks eller 12 måneder.

La oss si det neste året, vil du ha 10 GB data per måned. Det koster 25 dollar i måneden - og du betaler hele $ 300 for året oppe.

Hvis du ikke er sikker på at du vil forplikte, kan du prøve en tre måneders plan med en sju dager tilbakebetalingsgaranti. Hvis du ikke liker det, kan du få tilbakebetaling på nettet.

Alle planer tilbyr ubegrenset snakk og tekst. Det er ingen ubegrensede dataplaner. Akkurat nå har Mint Mobile en innledende tilbud kutte prisen på sin tre måneders plan når du registrerer deg. Men hvis du re-opp i tre måneder etter det, betaler du den vanlige prisen.

11. Finn ut om du betaler for mye for bilforsikring

For mange er bilforsikring bare en av de tingene hvor vi hule inn og betale. Fordi, akkurat som den elektriske regningen og telefontjenesten, trenger vi det, ikke sant?

Ja. Det er ikke noe å komme seg rundt bilforsikring, dessverre. Men en måte du kan spare penger på, er å handle rundt og sammenligne priser minst en gang i året. Mindre enn 50% av oss gjør det, ifølge denne undersøkelsen fra The Zebra, selv om 81% av oss rapporterer å ha lavere priser.

Så, akkurat som du sammenligner prisene på flyreiser, sko og bærbare datamaskiner før du kjøper, hvorfor ikke sammenligne bilforsikring?

The Zebra, en søkemotor for bilforsikring som tilbyr "forsikring i svart og hvitt", sammenligner alternativene dine fra 204 leverandører på mindre enn 60 sekunder.

Bonus: Få en bedre pris på huseiereforsikring i disse landene

Hvis du har huseiere eller leietakere forsikring, kan du betale for mye for det. Prøv å shoppe rundt.

Hvis du aldri har sett på det, start med å få et gratis tilbud. Vi anbefaler det elektroniske forsikringsselskapet Limonade, gjennom hvilken leietakere forsikring starter på $ 5 i måneden og huseiere forsikring starter på $ 25 i måneden.

Utover rimelige priser, legger Lemonade et lag med gjennomsiktighet som du ikke ofte ser i forsikringsverdenen. I stedet for å tjene ekstra når den ikke trenger å utbetale krav, holder selskapet 20% av premien for seg selv, og 80% går inn i et basseng for å betale krav. Pengene igjen etter å ha betalt fordringer hvert år går til en sak av ditt valg.

Det betyr også at Lemonade ikke vil være super gjerrig om å gi kundene de krav de fortjener - fordi pengene ikke går inn i lommene.

Lemonade er tilgjengelig i Arizona, California, Georgia, Illinois, Iowa, Maryland, Michigan, New Mexico, New York, Nevada, Oregon, Pennsylvania, Texas, Ohio, Rhode Island og Washington, D.C.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar