Penger

Kan denne Quick Quiz hjelpe deg med å finne din drømjobb?

Kan denne Quick Quiz hjelpe deg med å finne din drømjobb?

Når jeg ser Beyonce eller Garth Brooks utfører, tenker jeg til meg selv: De er så gode - det er som om de ble født for å gjøre dette.

Det samme kan tenkes for deg når du ser dine venner og familie på jobb: De ble født for å fikse motorer, undervise i vitenskap eller bake cupcakes.

Men hva med deg? Er det noe du ble født å gjøre?

Chris Guillebeau synes det.

Forfatteren, entreprenøren og verdensreisende tror at alle har noe de er født til å gjøre ... og han vil hjelpe deg med å finne den.

Hva var du født til å gjøre?

I sin siste bok "Born for This" deler han inspirerende historier om folk som har funnet drømjobben, samt handlingsfulle tips for smiing av din egen sti.

Og han har skapt en gratis quiz basert på boken for å hjelpe du bestemmer hvilken karriere som er riktig for deg og jumpstart din reise til jobb lykke.

Det tar mindre enn fem minutter å fullføre og stiller spørsmål som "Hva er viktigst for deg: tid eller penger?" Og "Hvor foretrekker du å spise lunsj hver dag?"

På slutten avslører det karriere og ideell arbeidsstil, organisasjonsstruktur, arbeidsplass atmosfære og motivasjonsmiddel.

Deretter beskriver det arbeidet du ble født til å gjøre, og gir tips for å komme dit.

Jeg er en "uavhengig kreativ," ifølge spørsmålet. (Ingen stor overraskelse der!)

Jeg er best egnet til "en solokarriere" som gründer, artist eller forfatter, frilanser ... eller en rolle der jeg "kan være både selvtillit og selvstendig næringsdrivende."

Tips-wise, quiz anbefales Jeg forhandler maksimal fleksibilitet med arbeidsgiveren min, skaper uavhengighet gjennom en sidekast og planlegger tid til å jobbe selvstendig.

Sjekk, sjekk og sjekk!

Basert på resultatene dine, kan følgende innlegg være nyttige:

  • Hvilken jobb er riktig for deg? Hvordan å analysere ulike karriere og arbeidsgivere
  • Hvilken jobb vil gjøre deg lykkeligste? Hvordan velge en karriere du vil nyte
  • Arbeider alene: 22 Uavhengige måter å tjene penger som en inntrengende
  • Starte en Freelance Business: Her er hva du trenger å vite
  • Bruk aldri bukser igjen: 103 måter å begynne å tjene penger hjemme
  • Og selvfølgelig, ikke glem å sjekke ut karriere her på The Penny Hoarder.

Men først, klikk her for å ta en gratis karrierevalueringsquiz og finn ut hvordan du kan være mer som Beyonce.

(Bare tuller - ingen vil alltid være som Beyonce. Men vi kan fortsatt streve for å skape karriere som passer til oss så vel som hennes gjør!)

Din sving: Hva tror du du var født til å gjøre? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Opplysning: Du ville ikke tro hvor mye kaffe Penny Hoarder-teamet går gjennom. Dette innlegget inneholder tilknyttede linker, slik at vi kan holde kornet lager!

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar