Penger

Tjene penger på nettet: Er nettsteder som Fiverr verdt tiden din?

Tjene penger på nettet: Er nettsteder som Fiverr verdt tiden din?


Ryktene er sanne: der er mange måter å tjene penger hjemmefra, jobber på den bærbare datamaskinen din i pyjamas.

Men ikke alle disse jobbene er verdt innsatsen.

Ta Fiverr, for eksempel. Nettstedet er fullt av folk som tilbyr å korrekturleste dokumenter, redigere videoer, lage animasjoner med stoppfilmer og mer - alt for bare $ 5 per pop.

Hvor mye arbeid tror du det tar å fullføre en av disse Fiverr-jobbene? La oss konservativt si at det tar en time å fullføre den gjennomsnittlige Fiverr-konserten. Det betyr at du tjener $ 5 i timen - nei, $ 4 en time, siden Fiverr tar 20% fra lønnsslippet som provisjon.

Du kan heller ikke kontrollere hvor mange Fiverr-gigs du får; Det er ingen garanti for at folk vil kjøpe dine tjenester, og at $ 4 i timen kan bli til $ 0 i timen hvis ingen ønsker det du tilbyr.

Den er mulig å rampe opp arbeidet med Fiverr: å sakte vokse en kundebase, tilbyr tilleggsutstyr som øker prisene, og slå Fiverr til en sann inntektsstrøm. Men mange mennesker kommer bare til å tjene $ 4 i timen, og mange kommer til å tjene enda mindre enn det. (Og ikke glem tiden som trengs for å lage Fiverr-introvideoen din, markedsføre Fiverr-tjenesten og bygge relasjoner med klienter - det burde være en faktor i timeprisen.)

Ikke bli sittende fast og legger mye innsats for en svært lav utbetaling. Bruk disse tipsene for å gjøre bedre valg og begynne å tjene penger.

Finn ut ditt arbeid / utbetalingsforhold

Måten å avgjøre hvilke "tjene penger hjemmefra!" Alternativene er best for deg, er å finne ut din arbeids- / utbetalingsforhold.

Når vi så på Slicethepie, bestemte vi oss for eksempel at du kanskje kan tjene noen få dollar i timen til å vurdere ny musikk for nettstedet. (Som alltid, noen kommer til å tjene mer og noen mennesker kommer til å tjene mindre.)

Er tjene noen få dollar i bytte for å gjennomgå 30 sanger som er gode nok for deg? Noen vil si ja, og noen vil si "nei, det er for mye arbeid for for lite utbetaling."

Øk utbetalingen ved å finne ditt hjulhus

La oss gå tilbake til det Fiverr-eksemplet i et minutt. Si at du er en veldig rask korrekturleser. Kanskje det ikke tar deg en time å korrekturlese et 10-siders dokument; kanskje det tar deg bare 15 minutter. Hvis du hadde mange kunder, kunne du korrekturlese fire dokumenter per time og tjene $ 16 etter at Fiverr tar 20% provisjon. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Det betyr at Fiverr kan være et godt valg for deg. Hvis det er i styrehuset ditt, og du kan gjøre jobben raskt, kan det være verdt å sette inn innsatsen, skape en flott Fiverr introvideo og bygge opp klienten din. Hvis det er din plan, få mest mulig ut av nettstedet ved å sjekke ut vår guide til Fiverr. (Hvis du er så god, vil du også starte din egen freelance korrekturlesingsvirksomhet der du belaster kunder over $ 5 - men vi vil se på hvordan du gjør det i et annet innlegg.)

Eller la oss si at du er en hastighetsleser, og du kan gjennomføre en online-undersøkelse på 5 minutter eller mindre. Det er verdt det for deg å registrere deg for en håndfull av de beste undersøkelsesnettstedene og begynne å ta mange undersøkelser.

Kanskje du er god til å merke bilder, tegne karikaturer eller teste nettsteder. Finn noe du kan gjøre raskt, uten for mye innsats, og du er på vei for å redusere arbeidssiden av arbeids- / utbetalingsforholdet og øke utbetalingen. Se etter verktøy som også hjelper deg med å redusere dette forholdet, som "Trenger verdt Turking For" -tråd på Reddit for Mekaniske Turk-brukere.

Unngå nettsteder som begrenser hvor mye arbeid du kan fullføre

Som du finner ditt styrehus, unngå nettsteder som bevisst begrense mengden arbeid du kan fullføre. Slicethepie, for eksempel, gjør at du venter 90 sekunder før du fullfører en sanganmeldelse og begrenser den totale hastigheten din ved å bruke en "energi bar" som blokkerer din evne til å se gjennom nye sanger hvis du fullfører vurderinger for fort.

På samme måte inkluderer noen nettundersøkelser timere som hindrer deg i å svare på det neste spørsmålet til en viss tid har gått. De prøver å forhindre deg i å rusle gjennom undersøkelsen, men de senker også arbeids- / utbetalingsforholdet ditt.

Når du finner ditt styrehus, se etter nettsteder som lar deg fullføre ubegrensede mengder arbeid så fort du kan. Slik tjener du ekte penger.

Bruk disse tipsene til å begynne å tjene penger

Sjekk ut våre mange innlegg på måter å tjene penger på nettet. Bruk disse tipsene til å beregne arbeids- / utbetalingsforholdet ditt, finn styret ditt og se etter mulighetene som gir deg mulighet til å tjene anstendig penger samtidig som du unngår de stedene hvor du legger mye arbeid for bare en svært liten utbetaling.

Din sving: Hva er din viktigste pengeskapevennlighet, og hvordan har du brukt den til å tjene penger på nettet?

Skrive Inn Din Kommentar