Liv

Hyundai tilbyr en ny måte å handle på biler med digitalt showroom på Amazon

Hyundai tilbyr en ny måte å handle på biler med digitalt showroom på Amazon

Bare da du trodde at Amazon ikke kunne få noe større, kan du nå handle for en bil på e-handelsstedet.

Hyundai har nylig samarbeidet med Amazon for å skape et digitalt showroom hvor potensielle bilkjøpere kan handle for nye biler.

Shoppere kan sammenligne priser og funksjoner for lignende kjøretøy og bruke en online kalkulator til å estimere månedlige utbetalinger. De kan også lese eiers vurderinger, sjekke inventar hos forhandlere i nærheten av dem og planlegge en prøvekjøring. På enkelte steder kan du til og med få bilen til deg for en teststasjon hjemme.

Mens kjøpere ikke kan kjøpe en bil direkte fra Amazon showroom, kan de søke etter deres nærmeste forhandler for å planlegge en avtale for å signere papirarbeidet når de er klare til å kjøpe.

Amazon har drevet en kjøretøyseksjon på sin side siden 2016 for kjøpere å samle informasjon om en rekke merker og modeller, men Hyundais online showroom gir kunderne en mer robust bilkjøpserfaring med detaljert modellinformasjon og flere bilder, TechCrunch rapporter.

Tim Maxwell, Hyundai senior leder av digital markedsføring, sa i en uttalelse at bilprodusenten er den første som har sitt eget digitale showroom på Amazon.

"Dette samarbeidet med Amazon gir kundene muligheten til å lære om Hyundai-kjøretøy på en måte som passer deres forventninger til nesten alle andre typer kjøp," sa han.

Det elektroniske utstillingslokalet legger Amazon mer på nivået av uavhengige autoforskningssider som Cars.com og Autotrader, Bloomberg-rapporter.

Utstillingslokalet fokuserer bare på nåværende modellårsbiler for nå, men det er argumenter som støtter til å kjøpe en ny bil versus en brukt. Prisen kan være høyere, men nye modeller kan vare lenger enn brukte biler og leveres med garantier fra produsenten, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å betale for store reparasjoner.

Hvis du tenker på å kjøpe en ny Hyundai etter å ha sjekket ut Amazon-showroomet, vil disse 10 tipsene om å kjøpe en ny bil holde deg fra overspenning.

Nicole Dow er en senior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar