Penger

Tjen penger å gjøre 10-minutters bilinspeksjoner (ingen erfaring er nødvendig)

Tjen penger å gjøre 10-minutters bilinspeksjoner (ingen erfaring er nødvendig)

Få betalt for å ta bilder av kjøretøy på telefonen din?

Det kan høres for godt til å være sant. Men Maryellen Honkomp, en ivrig fan av The Penny Hoarder, gjør det og banker en ekstra $ 150 / month.

Vi hørte først om denne pengeproduserende appen da hun postet om det på vår fellesskapsside:

Opptil $ 40 på mindre enn 20 minutter? Vi måtte vite mer.

Hva gjør en OnSource Field Inspector?

Mange ganger trenger forsikringsselskaper informasjon om eiendomsmegling, kjøretøy og utstyr de forsikrer og garanterer.

De trenger denne informasjonen raskt - som er der OnSource inspektører som Honkomp kommer inn.

Som en outsourcet tredjepartsinspektør er det hennes jobb å ta bilder og videoer, lage noen målinger og skrive noen korte beskrivelser. Hun gjør alt dette fra en app på telefonen. Hele prosessen tar 10-20 minutter.

Honkomp, 60, av St. Louis, startet denne konserten for to år siden. Hun beskriver jobben så enkelt og enkelt.

Når en inspeksjon er nødvendig, blir Honkomp varslet via appen. Hvis hun velger å akseptere det, går hun ut til stedet på den angitte tiden.

Åh, og hun kan velge å nekte enhver inspeksjon hvis hun ikke føler seg komfortabel å vandre inn i ukjent territorium. Vanligvis bruker hun et nettsted som heter Crime Reports for å avgjøre om området er trygt.

Hun sier at hun også kan sette opp møter i travle offentlige parkeringsplasser hvis hun føler seg forsiktig.

Når hun er på et nettsted, åpner hun sin app, som går gjennom hver oppgave. Hvis inspeksjonen krever et bilde av støtfangeren, for eksempel, vil det vise deg et eksempel på hva den leter etter.

Dette betyr at du ikke trenger en bakgrunn i biler. Selvfølgelig bør du kunne finne bilens VIN og kilometerteller, men det er ganske vanlig på hvilken som helst bil.

Honkomp sier den vanskeligste delen for henne er når inspeksjonen krever et bilde av taket, som ikke er den enkleste prestasjonen for hennes 5-fots ramme.

Hun sier om hun noen gang har et problem, men OnSource er rask til å jobbe med henne.

Hvor mye gjør OnSource Field inspektører?

Betaling starter på $ 18 per inspeksjon. Hvis en inspeksjon er mer enn 20 miles unna, vil du motta 65 cent for hver ekstra mil du kjører.

Hvis personen som blir inspisert er et ikke-show, vil du fortsatt bli betalt - men halvparten av hva din normale lønn ville ha vært.

Honkomp pleide å gjøre to til tre inspeksjoner om dagen, bank opp til $ 200 i uken. Imidlertid har hun nå sin 93-årige mor, så hun har ikke gjort så mange turer.

Likevel får hun en ekstra $ 150 i måneden.

Honkomp blir varslet om fem til seks inspeksjoner i hennes område om dagen, selv om hun bare godtar noen få uker. Hun sier at hvis hun kunne, ville hun godta mer.

Hun vil imidlertid at folk skal vite at det kan ta litt tid å bli "etablert". Dette skjer etter å ha akseptert flere jobber og sendt nøyaktige inspeksjoner (hver inspeksjon er kontrollert av en kvalitetssikringsprodusent).

Men, sier Honkomp, med tålmodighet, får du rikelig med jobber på kort tid.

Fire uker etter første inspeksjon får du betalt. Når du fortsetter å utføre inspeksjoner, mottar du betalinger hver uke.

Hvordan søker du på å bli en OnSource Field Inspector?

Honkomp skisserte de mange fordelene med å jobbe som en inspektør.

Først er det raskt og enkelt. Hun elsker også fleksibiliteten av det fordi hun kan akseptere inspeksjoner på egen hånd - og hva fungerer best med hennes mors behov.

Og som noen som skriver, sier Honkomp at hun liker å møte så mange forskjellige mennesker.

Hvis du er interessert, er det lett å komme i gang.

Fyll ut online søknad med din grunnleggende informasjon. Du må laste opp et bilde av deg selv, din bil og en bakgrunnskontroll. Hvis du ikke allerede har en bakgrunnskontroll, må du få det gjort - men OnSource styrer deg gjennom prosessen på $ 6.

Du vil bli varslet om du er akseptert. Honkomp sier hun hørte tilbake innen en uke.

Din sving: Har du tjent penger med OnSource?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar