Banker

Chase Slate Kredittkort Review - Med Ingen Balanse Transfer Fee og nå 0% april i 15 måneder!

Chase Slate Kredittkort Review - Med Ingen Balanse Transfer Fee og nå 0% april i 15 måneder!

Hvis du visste at du kunne bruke en kredittkort For endelig å komme ut av gjeld for alltid, vil du være interessert i å lære mer om det?

Den eneste tingen som har kostet deg tusenvis av interesser, kan ende opp med å bli livsnerven som trekker deg ut av gjeld.

Enten du har overspent for en nylig feiring, har slitt med å få endene til å møtes på grunn av den dårlige økonomien, eller nylig hatt en uventet krise, har kredittkortet for øyeblikket en balanse. Og det er en ting vi alle vet om kredittkortgjeld: det vil koste deg en formue i interesse, og opprettholde høye saldoer på de kortene vil påvirke det som er et godt kredittnummer for deg i det lange løp!

Ville det ikke vært fint å bli kvitt det en gang for alle?

Hvis du har bestemt deg for å få din økonomi i orden - for endelig å komme seg ut av gjeld! - du vil betale dine kredittkortbalanser så raskt som mulig. Det er tre faktorer som påvirker dette mest:

 1. Din nåværende kredittkort rente
 2. Din nåværende kredittkortbalanse
 3. Hvor mye penger du må kaste på balansen hver måned

Hvis du stirrer på en stor ferie kredittkortregning i ansiktet, kan du ta strategien for å overføre saldoen til et 0% APR saldo overfør kredittkort. Du vil ikke fjerne gjelden, men du vil fjerne interessen for en periode som dikteres av den nye kredittkortavtalen. I løpet av månedene med 0% rente kan du kaste alle betalingspengene mot balansen for å betale det raskere. Du kan også prøve å bruke en balanseoverføring for å gi deg tid til bygge opp et nødfond.

Hvis alt dette høres ideelt ut for deg, er det beste kortalternativet på bordet Chase Slate®-kortet. Lese

Hvorfor vi liker det:

 • Ingen balanse overføringsgebyr - for en begrenset periode:Det er utrolig sjelden å finne et kredittkort som ikke belaster deg for å overføre saldoen til kortet. Dette blandet med 0% tilbudet gjør dette til et fantastisk kort for å hjelpe deg med å komme seg ut av gjeld. Vær oppmerksom på at overføringsavgiften for saldo ikke gjelder bare for overføringer som er fullført innen 30 dager etter at kontoen er åpnet. Når du åpner kontoen, går du videre og overfører dine andre saldoer her. Etter de første 30 dagene betaler du standard saldo overføringsgebyr på 3% av den overførte saldoen eller $ 5, avhengig av hva som er mer.
 • 0% APR på saldo overføringer og kjøp i 15 måneder (opp fra 12 måneder!): Som nevnt betaler du ikke en balanseoverføringsavgift, og du betaler heller ingen interesse for balanseoverføringer og kjøp i de første 15 månedene. Du får over et år fri for å hamre bort på gjeldssaldoene dine - ikke kast bort denne sjansen! (Dette kortet pleide å bare tilby 12 måneder med 0% APR; Chase har nylig økt det til 15 måneder.)
 • Ingen årlig avgift: Du betaler aldri årlig avgift med dette kortet. En årlig avgift ville sette en pute i klage på dette kortet, men du trenger ikke å bekymre deg for det.
 • Tilgang til Blueprint: Chase tilbyr et fantastisk program kalt Blueprint som vil hjelpe deg å betale av dine saldoer og redusere interessen. Dette kortet leveres med gratis tilgang til Blueprint-programmet. (Se vår gjennomgang av Blueprint-programmet.)

Hvorfor det ikke kan fungere for deg:

 • 0% på kjøp bare for beste kreditt: Uansett kredittvurdering får du 0% APR på balanseoverføringer. Hvis du har stor kreditt, vil det også bli utvidet til kjøp. Hvis du bare har gjennomsnittlig kreditt, vil det bare være på balansen din.
 • Forsink balanseoverføringen: Hvis du forsinker over 30 dager for å åpne kontoen, vil du gå glipp av gratisbalansoverføringen og istedenfor bli dinged med et stort gebyr.
 • Sene avgifter vil drepe gjeldsutbetalingsplanen din: Hvis du er forsinket når du foretar en betaling, vil renten din automatisk skyve til 29,99%. (Unngå dette ved å sette opp automatiske betalinger.) Du vil også bli vurdert en sen avgift på $ 15 til $ 35, avhengig av din nåværende saldo. Dette dræper også formålet med eventuelle belønninger du har tjent. Å få 1% tilbake på et flyselskapsbelønningskort dekker ikke de store gebyrene.
 • Andre gebyrer: Du betaler $ 10 (eller 3%, avhengig av hvilket som er større) avgift for kontanter. Du vil betale en $ 35 avgift for å gå over kredittgrensen din. Når du overfører saldoen, får du vanligvis beløpet som en kredittlinje. Hvis du bestemte deg for å også sveipe kredittkortet ditt for å kjøpe noe, kan du gå over kredittgrensen og bli rammet av avgiften. Unngå denne skjebnen ved å kutte opp kortet så snart du får det og bare jobbe med å betale av balansen.
Hvis du vil overføre dine nåværende kredittkortbalanser til et kort for å betale din gjeld, er Chase Slate®-kortet det beste kortet på markedet - hendene ned.

Du får 0% rente i 15 måneder, og du vil ikke betale en balanseoverføringsavgift for å få satt opp. Dette kortet gir deg en flott mulighet til å kvitte seg med kredittkortgjelden en gang for alle. Hvis du ikke klarer å ikke legge på flere kjøp på kortet, åpner du deg selv opp til risikoen for å bo i gjeld. Men hvis du kan takle situasjonen og bare betale ned balansen, er det et godt valg for å komme ut av de nåværende høyrente kredittkortene.

Et annet alternativ å vurdere

Trenger du mer enn 15 måneder? De Citi® Diamant Foretrukket® Korttilbyr lengste 0% april innledende tilbud i virksomheten på 21 måneder. Det er nesten to år å betale ned din gjeld med en 0% apr. Tenk deg hvor mye interesse du vil spare i løpet av de 21 månedene hvis du er i stand til å ødelegge dine kredittkortbalanser og betale dem for godt.

Den eneste advarselen med dette tilbudet er imidlertid at du må betale et balanseoverføringsgebyr tilsvarende 3% av balansen. Selv om det ikke er ideelt, kan pengene du sparer på interessen i løpet av de ekstra 6 månedene, gjøre dette kortet utover Chase Slate®-kortetHvilket kort er best for deg, avhenger av hvor mye tid du trenger å betale ned din gjeld, og om du har det til å betale en balanseoverføringsavgift oppe eller ikke.

Hvis du vil bla gjennom andre 0% APR- eller saldooverføringskort, tilbyr vår omfattende guide detaljer om alle de beste tilbudene som er tilgjengelige.

 • Beste 0% APR og Balanseoverføringskort

7 tegn du er klar for et balanseoverføringskort

Balanseoverføringskort kan hjelpe deg å komme seg ut av gjeld hvis du bruker dem riktig. Det betyr imidlertid ikke at det alltid er klokt eller gjennomførbart for alle å bruke denne metoden. Å bruke en balanseoverføring kan hjelpe deg med å spare penger, men det er mange feller og potholes som kan gi deg verre enn du var før. Her er 7 tegn du kan være klar til å bruke et balanseoverføringskort:

# 1: Du har høy rente gjeld.

Balanseoverføringskort fungerer best for de som har høyrente gjeld. Dette kan inkludere kredittkort, lønningslån, personlige lån med høye renter og mer. Vanligvis vil du ikke overføre lån som boliglån, bilbetalinger eller studielån til et balanseoverføringskort. Disse typer lån har vanligvis en lavere rente som du ikke nødvendigvis trenger å overføre fra.

# 2: Du har god kreditt.

For å gjøre bruk av et godt balanseoverførings-kredittkort, må du vanligvis ha en god til utmerket kreditt score. Selv om du kan ha mye gjeld for å overføre, er de beste balanseoverføringskortene ikke tilgjengelige for de med dårlig eller dårlig kreditt. Kredittkortselskaper er ikke interessert i å ta på lån de ikke tror at du noen gang vil betale tilbake. Husk at dette er deres forsøk på å sikre en lønnsom ny kunde. Hvis du allerede sliter med kreditt, vil du ikke passe profilen til deres ideelle kunde.

# 3: Du er seriøs om å betale av gjeld.

Å bruke et balanseoverføringskort med en innledende 0% APR gir en utmerket mulighet til å komme foran gjeldsbetalinger. Selvfølgelig virker dette bare hvis du har truffet beslutningen om å betale det raskt. Disse kortene kan hjelpe deg med å gjøre store fremskritt mot å betale av prinsippbalansen din. Ved å eliminere den månedlige rentebelastningen går hvert øre du betaler rett mot prinsippet. Det kan ha en enorm effekt på din totale balanse, forutsatt at du forplikter seg til å betale mer enn minimumsbetalingen på kortet.

# 4: Du føler at du kan betale mye gjeld under kortets innledende tilbud.

De beste balanseoverføringskortene tilbyr vanligvis en innledende APR på 0%. Selv om det kan være fristende å overføre alle dine gjeld til kortet, må du huske at disse prisene til slutt utløper. Når de gjør det, kan renten justere alt fra ca 12-24% april. Hvis du ikke betaler hele lånet av, er du ny rente kan bety at du ikke sparer penger i det hele tatt. Faktisk, hvis balansen er stor nok, kan du ha mistet grunnen. Dermed bør du kun overføre saldoer som du med rimelighet kan betale i innledningsperioden.

# 5: Du er forpliktet til å unngå nye gjeld.

Å bruke et balanseoverføringskort kan være et godt trekk, men hvis du ikke er forsiktig, kan den også presentere en stor finansiell felle. Før du utnytter et balanseoverføringskort, bør du sørge for at du gjør det av de riktige grunnene. Balanseoverføringskort bør brukes til å hjelpe deg med å betale gjeld raskt, ikke tråkke vann. Selv om overføring av saldoer til et kort med 0% interesse kan gi noe midlertidig pusterom, er det ikke en god langsiktig løsning å betale av gjelden. Verre ennå, bør du aldri bruke ditt nye kort som en unnskyldning for å hakke opp mer gjeld! Å legge til mer gjeld er en katastrofe som venter på å skje. Husk at du bruker kortet for å komme videre, ikke falle lenger bak. Bare si "nei!" Til ny gjeld.

# 6: Du har en plan.

For å få det beste utbytte av ditt nye balanseoverføringskort, må du ha en plan for å betale den av. Bust ut et ark og begynn å finne ut en strategi med en gang. Alt som trengs er noen veldig enkle matte. Hvis kortet ditt har en innledende periode på 15 måneder, del din nye saldo med 15. Dette er minimumsbeløpet du må betale på månedsbasis for å eliminere saldoen i introperioden. Arbeid den betalingen i ditt månedlige budsjett (hvis du ikke har en, start her), og du vil være rett på sporet for å betale kortet ditt!

# 7: Du har lest den fine utskriften.

Før du velger et balanseoverføringskort, betaler det seg å handle rundt. Ikke alle balanseoverføringskort er skapt like, så det er viktig å gjøre undersøkelsen din viktig. De beste kortene gir alle en introduksjonsperiode med en 0% APR, men lengden på den tidslinjen kan variere dramatisk. Mens noen er så korte som 12 måneder, strekker andre seg helt til en hel del 21 måneder. Enda viktigere, du må være oppmerksom på eventuelle gebyrer knyttet til balansen din. Nesten alle balanseoverføringskort krever en balanseoverføringsavgift mellom 3 og 5 prosent av totalbalansen. Unntaket er Chase Slate-kortet, som ikke tilbyr noen overføringsgebyr på saldo overført innen de første 60 dagene.Gjør din forskning og velg kortet som best passer dine behov.

Tre ting å huske om balanseoverføringer

Når du er klar til å få et balanseoverføringskort, bør du huske disse viktige faktorene:

 • Innledende priser varer ikke. - Husk at selv om du overfører lånebalansen til et kort med en 0% APR-rente, varer disse prisene ikke for alltid. Balanseoverføringskort bruker denne innledende kursen som en teaser for å sikre virksomheten din. Til slutt vil 0% satsen justeres. Du vil være bedre hvis du kan eliminere balansen din før den gjør det.
 • Å legge til ny gjeld sletter gevinstene dine. - For best mulig resultat, bruk et balanseoverføringskort som et midlertidig tiltak for å eliminere rentegebyr og angrep på prinsippet. Ikke bruk kortet som en måte å skape puste rom med lavere minimumsbetalinger. Å legge til ny gjeld er nok det verste du kan gjøre. Ved å lade flere utgifter, ødelegger du hele formålet med å bruke et balanseoverføringskort i utgangspunktet.
 • Overføring av gjelden din betyr ikke at du har betalt det. - Selv om det kan virke åpenbart, husk at overføring av gjelden din ikke betyr at du har betalt den av. Du kan ikke bare overføre pengene og glemme det. Du skylder fortsatt balansen om du vil innrømme det eller ikke. Bruk introduksjonsperioden til å gi store gevinster mot beløpet du skylder. Ved å betale ekstra mot balansen hver måned, vil du maksimere 0% APR-perioden og kunne betale den mye raskere enn du ville ha uten kortet.

Synspunktene til kommentarene nedenfor er ikke godkjent eller bestilt av bankannonsøren eller denne nettsiden.

Skrive Inn Din Kommentar