Penger

4 Passive måter å tjene ekstra penger mens du sitter fast i ferietrafikk

4 Passive måter å tjene ekstra penger mens du sitter fast i ferietrafikk

Etter at jeg er ferdig med jobben i dag, slår jeg på veien for å se kjæresten min familie til Thanksgiving.

Jeg kommer til å slå en av de verste veiene i Amerika, faktisk. Det er Interstate 4 - fra Tampa til Orlando. Så sannsynligvis vil jeg sitte ... i bilen min ... på veien.

AAA anslår at nesten 50 millioner amerikanere skal reise minst 50 miles denne Thanksgiving-ferien - 1 million mer enn i fjor og mest siden 2007.

Odds ser ikke bra ut for meg. Men mens jeg brenner brensel - og mye tid - kan jeg lett tjene litt ekstra penger.

4 måter å tjene ekstra penger mens du sitter i ferietrafikk

Nei, vi oppfordrer deg ikke til å ta ut telefonen din og stirre på skjermen. Fordi når trafikken begynner å bevege seg, vil du ønske å ligge på toppen av den bilen foran deg.

Bare la telefonen stå i lommen og følg pengene trickling i. (Eller er det bare den plagsomme smaken av en tekstmelding?)

1. Del dataene dine.

Å ha en bedrift høst, dataene dine høres skummelt ut, men vi har prøvd dette - og tjent $ 25 Amazon-gavekort underveis.

Det kalles MobileXpression, et forskningsfirma som studerer Internett-trender. Akkurat nå ser det ut til noen tusen Android-brukere å registrere seg, noe som er ganske enkelt. (Enheten må kjøre på Android 5.0 eller under.)

Først må du registrere deg på nettet før du tar førersetet. Du deler litt enkel demografisk informasjon før du kan laste ned programvaren, som går i telefonens bakgrunn.

Ikke bekymre deg, siden sier at det ikke vil sakte noe ned. Og dataene sender seg selv. Bare gå om dine normale aktiviteter.

Appen overvåker ikke samtaler eller hack inn i din personlige informasjon; det vil bare sjekke ut nettsidene du ser, koblingene du klikker og tiden du bruker, gjør forskjellige oppgaver.

Etter syv dager kan du spille en umiddelbar belønning spill - men det er egentlig ikke et spill fordi du er garantert å vinne noe (som det samme Amazon gavekort).

2. Invester pengene dine.

Å være ærlig, tanke på å prøve å administrere investeringer, skremmer meg. Men det trenger ikke å være så vanskelig som det høres ut.

Med programmer som Clink, kan du investere i aksjemarkedet med $ 1 per dag. I tillegg, når du laster ned appen og bruker promo-koden PH2016, får du en $ 5 bonus, som er litt kult.

Appen går deg gjennom registreringsprosessen. Og du trenger ikke å vite om å investere eller indeksere midler eller sammensatte renter. Alt håndteres for deg. (Takk Gud.)

Så foretrekker du å investere i stedet for å la pengene dine sitte på en sparekonto så idiotisk som du sitter på utdanningen.

3. Få betalt for alle online shopping du har gjort.

Denne appen krever ikke virkelig at du tenker - bare handle.

Når du registrerer deg for Paribus, vil den skanne e-postarkiver for kvitteringer. Det høres kanskje skummelt ut, men vi bruker det her på The Penny Hoarder.

Hvis den registrerer kjøp fra Target eller en av de andre 28 store forhandlerne, overvåker den, den sporer varens pris og utsteder refusjon så snart prisen faller.

Etter at du har registrert deg, trenger du ikke gjøre noe. Unntatt hold øynene på veien - og fortsett å handle når du kommer til reisemålet ditt.

4. Pisk ut dette kortet for gass- eller bensinstasjoner.

Ja, jeg er med deg: Kredittkort er ganske skremmende. Men jeg har nylig meldt meg på et belønningskort, og fordi jeg betaler min balanse hver måned, er det kjempebra.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Troligs årlige belønning kalkulator *, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre utgifter vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar