Banker

Slik forhandler du med kredittkortutstedere

Slik forhandler du med kredittkortutstedere

Det virker alltid som om kredittkortutstedere ser etter måter å presse litt mer ut av deg. Dette bør ikke være overraskende, fordi de er! Kredittkort utstedere er i virksomhet for å tjene penger. Den enkleste måten å tjene penger er å lade gebyrer. Årlige avgifter, rentegebyrer og andre avgifter tegner seg for milliarder av dollar i året for kredittkortutstedere. Uansett om du vil ha avgift, eller en rente senkes, kan du forhandle med kredittkortutstederen. Her er noen tips for å øke sjansene for at du får det du vil ha:

Være høflig

Den første regelen for forhandlinger med en kredittkortutsteder - eller noen, for den saks skyld - er å være høflig. Du kan uttrykke din misnøye uten å være uhøflig. Det er mulig å gjøre en forespørsel på en høflig måte. Mens du kanskje er irat, er du usannsynlig å oppnå målet ditt hvis du er uhøflig. Du blir bare turfed til en veileder hvis jobb det er å bli kvitt deg raskt.

Vær en god kunde

Sjansene for å lykkes når du forhandler med en kredittkortutsteder øker når du er en god kunde. Enten du ber om å få et sent avgift fraviket, eller spørre om lavere rente, en historie med lojalitet til selskapet, og en historie med god praksis, vil det snakke for deg.

Jeg har en gang hatt en tapte betaling på grunn av det faktum at jeg ikke fullførte det endelige trinnet når du planlegger en betaling på nettet. Jeg trodde jeg hadde fullført betalingen, og var overrasket over å finne jeg ikke hadde - og hadde blitt vurdert en avgift. Jeg ringte for å spørre om den savnede betalingen og avgiften. Min nesten uklanderlige rekord var før selskapet, så da jeg høflig spurte om avgiften kunne fravikes siden jeg var villig til å gjøre opp betalingen på stedet, ble forespørselen min gitt uten oppstyr.

Vis en vilje til å gjøre ditt beste

I noen tilfeller kan det hende du har problemer med å foreta kredittkortbetalinger, eller du vil kanskje betale for din gjeld. Hvis du viser vilje til å gjøre ditt beste, er enkelte kredittkortutstedere villig til å senke renten. Forklar situasjonen din, og ønsket om å tilbakebetale forpliktelsen. Spør om du kan trene en annen betalingsplan, eller hvis du kan få en lavere rente. I noen tilfeller, hvis utstederen ser at du prøver, vil du kunne oppnå dette målet. Vær klar over hva du vil, og hvorfor du vil ha det.

Truer med å forlate

Dette fungerer bra hvis du er en god kunde. Selv om du truer med å forlate, kan du fortsatt være høflig. Ikke for lenge siden mottok jeg et varsel om at et av kredittkortene mine snart vil få en årlig avgift. Jeg tweeted om min skuffelse, og min forventning om at jeg ville lukke kontoen, og snart noen kontaktet meg om situasjonen. Du trenger ikke å tweet din situasjon for å få resultater.

Ring kredittkortutstederen og forklar at du vil bli hos selskapet, men du er ikke fornøyd med årsavgiften eller renten. Mange kredittkortutstedere gir den første personen du når for å senke renten din, hvis du er en god kunde, med så mye som 3%. Nøkkelen med denne trusselen er imidlertid at du må være forberedt på å trekke utløseren. Det fungerer best hvis du kan betale balansen din, eller hvis du ikke har balanse.

Har du noen andre tips for å forhandle med kredittkortutstedere?

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar