Mat

Elsker det friske markedet, men ikke dets priser? Prøv disse 13 tips og triks

Elsker det friske markedet, men ikke dets priser? Prøv disse 13 tips og triks

Det friske markedet blir ofte rave vurderinger fra kunder for sin kvalitet, atmosfære og et bredt spekter av sunne og unike produkter.

Men mange mennesker viker seg bort fra denne nasjonale kjeden av gourmetbutikker av samme grunn - fordi "gourmet" ofte betyr "pricy." Og som andre oppskalere kjede Whole Foods, kan det være lett å se på det friske markedets priser og føler seg fast mellom å velge å spise godt eller holde seg på budsjettet.

Men ikke frykt, mat og økonomi avicionados - deg kan handle her med et klart bevisst; du må bare vite hvordan du gjør det.

Vi har samlet 13 tips for å hjelpe deg med å få gourmetopplevelsen uten gourmetkokkens lønn, fra måter finner du The Fresh Market-tilbud til strategier for å lagre selv når du forlater butikken.

1. Kjøp gavekort på nettet

Spar før du selv går i foten i butikken ved å snagge et rabattert Fresh Market-gavekort online gjennom gavekortutvekslingssteder som Raise.

Forbedre dine besparelser ved å få penger tilbake på ditt Raise-kjøp gjennom Ebates og ved å bruke et belønningskort.

2. Ikke glem kupongene dine

Aldri forlate hjem uten kuponger. (Men du visste det allerede, ikke sant?)

Det friske markedet aksepterer både produsent og digitale kuponger, så sørg for å klippe disse papirkupongene i søndagssirkulæret.

Sjekk også disse 100 ekstra stedene for å finne kuponger og disse kupongene for ferske råvarer, og du kommer til å bli armert for å redde.

3. Følg kupong-matchende blogger

Stacking av tilgjengelige kuponger med nåværende salg er en fin måte å maksimere besparelsene på, men det kan være tidkrevende.

La noen andre gjøre det tunge løftet for deg ved å overvåke The Fresh Market-kupongmatchup-siden som denne på The Coupon Challenge.

4. Gå papirløs

Spar penger og miljø ved å registrere deg for e-kvitteringer. I stedet for å få en papirkvittering når du sjekker ut, får du det via e-post.

I mellom besøk mottar du tilpassede tilbud og produktanbefalinger basert på din handlingshistorikk. Enda bedre: Du får også en digital kupong for $ 10 av et kjøp på $ 50 gyldig i seks dager etter registrering.

5. Dra nytte av det friske markedets tilbud

Selv om det friske markedets basispriser kan være på høysiden, kan rabattene være konkurransedyktige - og med flere tilbud til enhver tid er det alltid noe på salg.

Begynn med å skanne de ukentlige friske tilbudene, og sjekk ut dagens spesifikasjoner for tirsdag og lørdag hvis de er tilgjengelige i ditt område. Hvis din lokale butikk er nær hjemmet eller arbeidet, kan du enkelt svinge noen ganger i uken for å legge opp på varer når de er diskontert.

6. Registrer deg for nyhetsbrevet

Det ferske markedet tilbyr ikke et belønningsprogram som andre kjeder, men du kan få innsiden av scoop på ukentlige spesialtilbud, lagre arrangementer og mer ved å registrere deg for nyhetsbrevet "Fresh Ideas".

Hvis du ikke er fan av å besøke butikkens nettsted regelmessig (se ovenfor) og ikke holder deg oppdatert på dine sosiale feeder (se nedenfor), vil dette alternativet levere den siste informasjonen direkte til innboksen din.

7. Følg butikken på sosiale medier

Foretrekker du å få de siste nyhetene når du surfer på sosiale medier? Deretter følger The Fresh Market på Facebook og Twitter, hvor du får se de siste salgene, hendelsene og sesongens oppskrifter.

Du kan også besøke sin Pinterest-side for oppskriftsideer som går hånd i hånd med dagligvarebutikkbesparelser, som å gå kjøttfri noen ganger i uken, og kjøpe produkter i sesongen.

8. Prøv litt store måltider

Det friske markedet tilbyr små store måltider, ukelange spesialiteter på alle elementene du trenger for å lage et bestemt måltid for familien din, sammen med oppskrifter.

På tidspunktet for denne skrivelsen var det to små store måltider som tilbys: en omelett for frokost på $ 20 (sparing på $ 10) og en topp pizza for $ 20 (besparelser på $ 17). Little Big Meals er annonsert så stort nok til å matche en familie på fire, men vi har sett kundeanmeldelser som hevder at du kan strekke dem til å mate fem.

9. Se etter butikspesifikke hendelser

Fresh Market-steder tilbyr ulike arrangementer, som gratis samplings fra tid til annen. Se hva som er matlaging i butikken din på den kommende hendelsessiden.

10. Vurder en feriepakke måltid

Se opp for fullt forberedte matpakker rundt ferien. Disse måltidene er klare til å gå og krever bare oppvarming.

De kan være et anstendig kjøp sammenlignet med å kjøpe måltidskomponenter hver for seg, eller kan i det minste spare deg for massevis av forberedelsestid, som du kan bruke til andre sparsomme forsøk. For eksempel, her er det som var tilgjengelig for Thanksgiving middag i år.

11. Løsne de friske markedsrabatter på Ibotta

Stakk besparelsene ytterligere ved å bruke Ibotta-rabattappen. Lås opp tilgjengelige rabatter for The Fresh Market før du går, og kjøp disse elementene. Når du kommer hjem, ta et bilde av kvitteringen for å få tilbake penger via PayPal eller Venmo.

(Merk: Denne strategien hjelper deg bare med å spare penger når du kjøper varer du planlegger å kjøpe uansett. Vær oppmerksom på fellen med å kjøpe ting bare fordi de er diskontert!)

12. Bli med i Nielsen Homescan Program

Fortsett med besparelsene hjemme ved å bli med i Nielsen Homescan-programmet.Skann bare strekkodene på dagligvarer du har kjøpt for å tjene poeng du kan innløse for alle slags godbiter.

13. Gjør ikke noe nytt

Det friske markedet er elsket av mange for sin europeiske marked / boutique-følelse, og går ned sine attraktivt ordnede ganger av produkter som du aldri har sett før, kunne suge selv en erfaren Penny Hoarder til å begå noen feil.

Før du går ut, må du vurdere disse seks dumme dagligvarehandlerfeilene, bare i tilfelle.

Savvy shopping er mer enn bare å få de beste tilbudene en butikk har å tilby; det sørger også for at produktene du kjøper er billigere andre steder. Bruk dette praktiske supermarked-regnearket for å se ukentlige avtaler på flere butikker side ved side og sørg for at du virkelig får det beste tilbudet.

Din sving: Er du en vanlig på The Fresh Market? Hva er dine favorittbesparelser tips?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som driver bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke betyr noe og fokuserer mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Opplysning: Denne gangen kom Kyle inn på kontoret med Taco Bells verdi på 6 dollar, som han planla å spise i løpet av tre måltider. Ved å klikke på de tilknyttede koblingene i dette innlegget, hjelper du oss med å hjelpe Kyle til å lete opp på Taco Bell.


Skrive Inn Din Kommentar