Penger

16 Legit Ways Moms kan tjene ekstra penger mens du jonglerer kaos av barn

16 Legit Ways Moms kan tjene ekstra penger mens du jonglerer kaos av barn

Mellom skiftende bleier, skrubber klissete fingre, tørker rennende neser, legger bort leker (fordi de går på Legos vondt), som arbeider med temperamentstråler og tømmer junior fra skolen for å trene til sin fars hus, er det en mamma utmattende.

Og dyrt.

Sikker på at barna er ekte glede for det meste - mange foreldre opprettholder at de ikke ville ha det på noen annen måte. Men du kan finne deg selv altfor ofte festet for tid, penger og sunnhet.

Vi har dekket deg på en av de fronter: penger.

Hvordan tjene penger som en Stay-at-Home Mom

Bare når det føles som om det siste strået kan ødelegge, er det slik å tjene penger som et oppholdsmor, uten å få en heltidsjobb ...

1. Vent. Ikke slett alle e-postene dine

Produktprisene svinger konstant online - spesielt på Amazon.

Fordi vi alle synes å ha den verste timingen noensinne, er det bundet til å skje: Du kjøper en vare, og prisen synker snart etterpå.

Men som en mor, når du trenger noe, gjør du det, og du har absolutt ikke tid til å overvåke Amazonas uberegnelige prisadferd.

Lotus, moren bak Mommy til Max blog, gjør det best:

"Men hvem har tid til å spore om prisen har falt etter at du har kjøpt? Eller om du har funnet den laveste prisen for et produkt du nettopp har kjøpt? Jeg er sikker på at det ikke gjør det. (For ikke å nevne tid og energi involvert i å be om de nevnte alternativene.) "

Tast inn paribus, et elektronisk verktøy som skanner e-postene dine, sporer kjøpene dine og betaler deg forskjellen hvis den oppdager en prisendring etter at du har kjøpt noe. Den overvåker 29 forhandlere, inkludert Zappos, Walmart og Target.

Det er penger du ellers ikke ville komme tilbake. Alt du trenger å gjøre er å laste den ned og gå på din gode online shopping måte.

2. Ta et bilde av din dagligvarekvittering

Du tar ikke et bilde for å udødeliggjøre det - det ville være torturøst siden dagligvareregninger alltid ser ut til å ende opp dyrt - men å tjene penger tilbake.

Ibotta-appen huser tonnevis av tilbakebetalinger fra mer enn 340 butikker, inkludert Walmart, Target, Publix, Aldi og Trader Joe's.

Ginny fra The Simple Moms blog skrev om appen. Hun hadde tjent $ 117 i rabatter - uten å kutte kuponger:

"Jeg har nylig stoppet avisabonnementet mitt fordi jeg bare ikke har tid til å gjøre kupongklippingen. 3 barn under 6 år gjør hjernen myk og livet opptatt. Ibotta-appen er mitt kupongalternativ og har forenklet livet mitt. "

Det er også lett. Bare last ned appen, finn tilbakebetalingstilbud på favorittprodukter, shoppe, skann deretter strekkodene til varene og send inn et bilde av kvitteringen din etterpå.

Noen siste rabatteksempler inkluderer $ 5 tilbake på utvalgte Huggies-produkter fra Sam's Club, $ 2,50 tilbake på Similac-babyformel fra Walmart og $ 2,50 tilbake på et tilfelle av Bud Light fra Target (i tilfelle du er at stresset ...).

Registrer deg nå for å få en $ 10 velkomstbonus etter at du har slått din første rabatt.

3. Slå opp et arbeid fra hjemmet

Å jobbe hjemmefra er en fin måte for mødre å tjene ekstra penger, spesielt når du jobber for deg selv.

Det kan høres umulig, men massevis av elektroniske programmer vil gå deg gjennom trinnene for å starte din egen hjemme-virksomhet - En som lar deg sette dine egne timer.

Bookkeeper Business Launch er et slikt kurs, og Amy McLaughry delte sin erfaring med programmet med hvor som helst og når som helst, en blogg for oppholdsmat. Hun sa:

"Jeg får velge de timene jeg vil jobbe, hvor jeg vil jobbe, og hvor mye jeg vil jobbe. Jeg kan jobbe mens barna er i skolen, og så gjøres for dagen da de kommer hjem, er jeg alltid hjemme til middag og kan lage en god middag for familien min, og jeg kan alltid legge barna mine til sengs. "

Hvis du er interessert i flere nettkurser som hjelper deg med å starte arbeidet hjemmefra, har vi dekket deg.

4. Del din Amazon-kjøpshistorie (vi forteller ikke noen)

Du har sikkert hørt om Harris Poll.

Det er et markedsundersøkelsesfirma som sporer ulike aspekter av forbrukeradferd, inkludert Amazonas kjøpevaner gjennom ShopTracker - Hvis du så la det.

Ikke bekymre deg, skjønt. Det vil ikke dele hvor mye du kjøper på Amazon med din ektefelle. I stedet sporer den bare for forskningsformål.

Så hva får du ut av det? En enkel $ 36 per år.

"Jeg begynte å bruke ShopTracker i fjor, og det er sånn lett," skriver Latoya, en mamma på to og bloggeren bak Life and a Budget. "Det eneste du trenger å gjøre er å registrere og installere ShopTracker's søknad. Dette tar bare som to minutter, og du blir belønnet hver måned. "

Dette er kanskje den mest passive måten for mødre å tjene litt ekstra hver måned, så gå videre og gi ShopTracker en prøve. (Vær oppmerksom, selv om du trenger minst en Windows 7-kompatibel PC, plattformen ikke fungerer på en Mac.)

5. La denne appen fungere i bakgrunnen

Dette er passiv inntekt på sitt beste: downloading en app og blir betalt for å gjøre det.

Gitt, appen sporer oppførselen din på en eller annen måte (som ShopTracker), men dataene vil ikke bli spilt til vennene dine - bare forskning.

Her er en app du kan laste ned nå: Nielsen Panel. Hvis du har en PC eller laptop, vil dette Nielsen-panelet betale deg $ 50 per år for å holde denne programvaren på datamaskinen din og surfe på nettet som du normalt gjør.

Kelly Land, over på Money Making Mommy, lastet ned Nielsen-panelet til sin iPhone, og hun tenker på å laste den ned til andre enheter også. Hun skriver i bloggen sin:

"... du kan tjene opptil $ 50 per år PER ENHET. Så - jeg tenker fordi jeg bruker min telefon, datamaskin og laptop regelmessig - det kan bety $ 150 for meg per år ved å bare gjøre det jeg gjør hver dag uten noen endringer i det hele tatt. "

Hvis du vil lære mer om passiv inntekt, har vi en nybegynnerveiledning som venter på deg.

6. Snag en $ 10 Amazon-kort når du registrerer deg for denne applikasjonen

Bonus: Denne appen hjelper deg med å spare penger også. Det heter MyPoints, og det belønner deg når du handler online og skriver ut kuponger.

Sharon Rowley, moren som startet moren med 6 blogger, bruker MyPoints til å tjene penger når hun handler på nettet, som hun sier hun gjør alt for ofte:

"Jeg elsker å handle online," sier hun. "Ikke dra barn inn og ut av butikker, ingen står i kø for å betale, ingen fristelse til å kaste noe ekstra i handlekurven min fordi det så alt lyst og skinnende der på gangen. Og jeg trenger ikke engang å komme ut av jammiene mine for å gjøre det. "

Hun elsker også at du kan koble MyPoints med kuponger og andre eksisterende avtaler. Det er ingenting som en god avtale! Sjekk ut MyPoints for å begynne å tjene poeng mot ditt neste gavekort.

7. Kjør med løft mellom Carpool Skift

Hvis du er en oppholdsmor og ønsker å tjene ekstra penger på egen tid, kan det være bra å delta på ri passe.

Prøve kjører med Lyft.

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan kjøre dager, netter eller helger - det er opp til deg!

8. Selg av de gamle filmene (eller irriterende videospill)

Du kan få betalt for å selge barnas gamle CDer, DVDer, videospill, mobiltelefoner og alt teknisk.

Dette kan være spesielt nyttig for de av dere med eldre barn som har fløyt rede - men forlot alt bak.

Vi foreslår at du laster ned Decluttr app. Crystal Paine, fra Money Saving Mom, sier det er super enkelt:

"Decluttr er rask og enkel å bruke, og jeg elsker at de tilbyr umiddelbar prising på dine varer," sier hun. "I motsetning til andre nettsteder, er det ikke noen noteringer, auksjoner eller PayPal-avgifter."

Bare last ned Decluttr og skann et varemerke strekkode for et øyeblikkelig sitat. Hvis du liker prisen, kan du sende den inn - alt med gratis frakt.

9. Skriv hva du vet (mamma ting)

Skrive er en verdifull ferdighet i dag, så hvis du vet triksene i handelen, kan du tjene litt ekstra penger freelancing, som du kan gjøre mens barna lur.

Tapp inn dine interesser. Du kan få betalt for å skrive om noe - reise, matlaging, teknologi, personlig økonomi. Du kan også ta notater fra disse 11 kvinnelige frilansere, som Elna fremhevet på bloggen hennes, Twins Mommy. Hver av dem har funnet forskjellige måter å tjene penger som freelancer, hvis du vil få egentlig kreativ.

Selvfølgelig er det tonnevis med foreldringspublikasjoner der ute, som leter etter førstehåndseksperter (deg). For det samler vi en liste over seks foreldreblogger og magasiner som betaler opp til $ 700.

Hei, du kan alltid pitche en historie til The Penny Hoarder også!

10. Ta bort noen penger i investeringer

Vil du begynne å investere, men tror det ikke er for deg? Eller at det vil ta for alltid å bygge en portefølje? (Uansett hva det er, uansett ...)

Acorns er en enkel måte å komme i gang. Plus, du vil tjene en $ 10 registreringsbonus.

Digital Mom Blog skrev om appen og hvor lett det var å lagre.

Her er hva hun sa:

"I de siste månedene har jeg spart over $ 500. Hvordan Acorns fungerer - det avrunder kjøpene dine og innskudd pengene til en egen konto, som deretter er investert. Dette er enkel mikroinvestering. Dette er ikke ment å være din eneste måte å spare på, men det gir en flott løsning for å spare til jul, ferie eller hva har du. "

Og hei, det er enkelt å registrere deg.

11. Pocket en gratis $ 10 gavekort fra Ebates

Vi har etablert online shopping er en gave for travle moms, så her er en annen måte at du kan tjene penger tilbake fra kjøpene dine: Ebates. Online plattformen tilbyr et vell av kuponger og promo koder.

Gina på Money Wise Moms har brukt plattformen siden 2008. Her er hva hun hadde å si om det:

"Jeg bruker den til alle mine favorittforretninger - Barnas plass til datteren min 'slanke bukser, Shoebuy for mine hardt til å passe brede føtter, og mer - og hver gang jeg tjener penger tilbake på kjøpene, ville jeg likevel gjøre det. Vi måtte bare bytte ut et døde datortårn, og jeg fikk 21 dollar tilbake bare for å handle gjennom Ebates. "

Hvis du registrerer deg nå og ta tak i din første rabatt, vil du tjene et gavekort på $ 10. (Du må vente 30 dager for å motta det, men hei, det er gratis penger.)

12. Gjør litt ekstra dagligvarebutikk

Dagligvarebutikk er sannsynligvis Banen av din eksistens, men du vet sannsynligvis veien rundt de gangene.

Hvis du vil kapitalisere på den effektiviteten, bør du vurdere å levere dagligvarer via Shipt, en on-demand, dagligvarebutikk-leveringstjeneste. Det fungerer som Uber, fordi du kan godta dagligvareforespørsler gjennom en app. Du vil motta listen, fylle opp handlekurven, betale via appen og gå ut for levering.

I fjor snakket vi med Destiny Frith, som gjør ca $ 20 i timen med denne deltiden hver uke. Det fungerer perfekt med sin travle timeplan.

(Du kan også velge å utnytte tjenesten og få dagligvarer levert til døren. Noen sier det hjelper med å spare penger!)

13. Finn en jobb-hjemme-jobb

Arbeid fra hjemmet jobber i dag mange ganger, og de er spesielt praktiske for mødre som må jonglere med klare timeplaner.

Moren på tre bak Work at Home Mom Revolution har jobbet hjemmefra siden hun kjøpte sin første datamaskin tilbake på 90-tallet. Hun startet sin blogg for mødre i 2007:

"På den tiden var jeg en skilt, enslig mor som reiste tre barn alene, og arbeidet hjemmefra gjorde at jeg var tilgjengelig for jentene mine da de virkelig trengte meg mest. Jeg ønsket å oppmuntre andre mødre på deres vei til å finne jobb hjemmefra ... "

Hvis du ikke engang er sikker på hvor du skal begynne, ikke bekymre deg. Work at Home Mom Revolution posterer noen gode muligheter.

Du kan også bruke disse jobbsøkene, hvorav de fleste er gratis. Og hold øye med vår Facebook-jobbside; Vi legger inn våre favoritt, håndplukkede jobb-hjemme-jobber der.

14. Sett et spill for å miste vekt

Som forelder er du opptatt. Du har ikke så mye tid til å fokusere på deg selv og din helse. Vi forstår det.

Hvis du trenger litt motivasjon til å miste ekstra pounds, HealthyWage kan hjelpe. Kort sagt, du satser på deg selv å gå ned i vekt. Hvis du treffer målet ditt, har du lommepenger.

Marcie Hagner, mor til Samuel, 8, registrerte seg for HealthyWage. Hun satser på $ 500, hun hadde slått sitt mål. Hvis hun kan slå sine vekttapsmål, kan hun bankere $ 862. Ikke dårlig, ikke sant?

"Pengene er en stor motivator for meg," sier hun i et intervju med The Penny Hoarder. "Spesielt fordi jeg ikke har mye. Jeg vil ikke gi noen $ 500, spesielt for noe jeg kan kontrollere og gjøre. "

15. Lei ut ditt babyutstyr

Hvis du reiser med dine små, forstår du kaoset som kan oppstå.

Ikke bare er det konstante baderomspauser og "Er vi der ennå?". Noen spørsmål, du må også kunne ta med alt ditt utstyr: bilseter, bouncer, barnevognen, barnesenget ...

Dette kan bli vanskelig og dyrt, spesielt hvis du reiser med fly.

Derfor lanserte en mor med to goBaby-appen, en Airbnb-stil markedsplass for reiser foreldre.

Ksenia B. fortalte goBaby-laget:

"Vi planlegger fortsatt å ha et annet barn, men for tiden er mye av dette godt ansette utstyret satt ubrukt. goBaby har gjort det mulig for oss å få litt ekstra inntekt på siden med det ... "

Hvis du har babyutstyr sittende, kan du gjøre en pen penny ved å leie den ut gjennom plattformen. Cribs kan gå fra $ 10 til $ 50 per dag, barnevogner for $ 15 til $ 40 per dag og bilseter $ 12 til $ 25 per dag.

Sjekk ut all informasjonen online og se om du vil leie ut utstyret ditt til å reise (sannsynligvis oppbrukt) foreldre.

Sharon Steinmann / The Penny Hoarder

16. Bli en Disney-travel agent fra hjemmet

Besatt av Disney? Og vil du jobbe hjemmefra?

En Penny Hoarder-bidragsyter fanget opp med Kari Bonnes, en mor - og en stor fan av Disney. Da hun møtte en skilsmisse, bestemte hun seg for å ta kontroll over hennes inntekt og grunnla Marvelous Mouse Travels, et reisebyrå som spesialiserer seg på (du gjettet det!) Disney-ferier.

Selv om virksomheten er basert i North Carolina, er agenter fra hjemmet basert på hele landet som uavhengige entreprenører. Lønnen avhenger av dedikasjon og timer.

"Jeg tilbyr sjenerøse provisjoner til mine agenter, pluss henvisning bonuser," sier Bonnes. "Jeg har noen agenter som gjør $ 35.000 til $ 40.000 i året på deltid. Men jeg har også andre som bare bestiller en tur her og der og tar med litt sideinntekt. "

Et stort krav? Bli kjent med Disney parker. Fyll ut nettapplikasjonen for en sjanse til å bli med i Marvelous Mouse Travels-teamet.

Trenger du enda flere ideer? Klikk her for flere metoder for å tjene penger som en oppholdsmor.

Skrive Inn Din Kommentar