Penger

Denne College Grads Savings Plan for å tjene over $ 400 i interesse i 5 år

Denne College Grads Savings Plan for å tjene over $ 400 i interesse i 5 år

Mitt års "arbeidsdag" nærmer seg i juni, og jeg har spart mer penger enn jeg noensinne har sett i mine 24 år i livet.

Men jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med disse pengene jeg tucking away. Jeg har teetered rundt med forskjellige alternativer - investere det, lagre det ... begrave det?

Som hvert annet nyttårs resolusjon satt jeg for meg selv, jeg har fortsatt ikke tatt et trekk - og det er april. De pengene sitter bare idly (og fristende) i kontoen min.

Jeg har hørt en ting eller to om avkastningskontoer med høy avkastning, som virker lett nok, så jeg tar en dyp pust og begynner å peke rundt på internett.

La meg fortelle deg om min (dårlige) erfaring med sparekontoer ...

Før denne heltidsjobben var jeg en student som fikk en uregelmessig inntekt fra freelancing, kjæledyrsitting og veiledning.

På et tidspunkt i grunnskolen hadde jeg på en eller annen måte skrudd bort litt penger, og jeg ønsket å sette det på en sparekonto.

Jeg tok den enkleste ruten: Jeg kom på telefon med banken min, den jeg lagde kontoen min med, og opprettet en sparekonto.

Jeg visste ikke hva jeg gjorde, så jeg tok bare den gode kundeserviceens råd.

Jeg endte opp med en konto som krevde en minimumsbalanse, som var rett på det jeg hadde lagret ... noe som medførte at jeg ikke kunne ta noen penger ut hvis jeg trengte det.

Etter de første månedene skjønte jeg også at jeg bare faktisk gjorde noen få cent med 0,01% APY.

Og så gikk det ...

Hver måned, ettersom min sjekkkontosaldo falt, så jeg langsomt på mine besparelser. Jeg ville ikke betale noen ekstra avgifter bare for å gå under den nødvendige balansen, så jeg måtte til slutt stenge kontoen.

Jeg var ikke klar ennå, antar jeg. Men nå er jeg det.

Jeg fant en stor contender - med et uopptatt finansselskap

Jeg vil ikke gå tilbake til den 0,01% renten. Jeg vil se at pengene mine egentlig fungerer for meg, så jeg begynner å forske høy-utbytte sparekontoer.

Jeg finner noen store navn, inkludert Goldman Sachs Bank USA.

Bekjennelsestid: Jeg har hatt denne latterlige ideen om at Goldman Sachs Bank USA er dette merket at jeg, en sultende forfatter, aldri ville komme i kontakt med. For meg er det bilder av gullbarer og folk som handler hos high-end-forhandlere, som Saks (Sachs?) Fifth Avenue.

Det er ikke meg.

Imidlertid kunne jeg - og noen "normal" person - etter å ha kombinert gjennom den fine utskriften - helt åpne en Goldman Sachs Bank USA sparekonto.

Her er hvorfor:

  • Det er en online sparekonto, så jeg er ikke begrenset av sted. (Også i mine tanker har Goldman Sachs Bank USAs bygninger fabelaktig marmorgulv, som bare ikke jive med min yoga bukser.)
  • Det er ikke noe innskudd for å åpne en konto. Puh. Der er maksimalt 250.000, men det er litt ut av mitt utvalg akkurat nå.
  • Renten er 1,19%, og APY er 1,20%. For perspektiv, den nasjonal sparing gjennomsnitt er 0,06% (per 10. april 2017).
  • Det er ingen transaksjonsgebyrer.

Så langt virker det altfor lovende.

Hvor mye Mer Jeg kan gjøre med en Goldman Sachs Bank USA Savings Account

Hele 1,20% APY virker stellar, spesielt siden det nasjonale gjennomsnittet svinger rundt 0,06% - og min forrige konto var på en japansk 0,01%.

Men jeg er ikke så god med å oversette tall på et stort bilde, så jeg bruker Goldman Sachs Bank USAs online sparing kalkulator, som forresten ikke er 100% garantert, men det gir deg en ide av hva du kan forvente.

Si at jeg vil starte med et innskudd på $ 500 og ønsker å sette mine gjentagende innskudd til $ 100 hver uke (som er når jeg får en lønnsslipp). Hvis jeg vil gjøre dette for de neste fem årene, kan jeg hypotetisk sette bort $ 13.823 som tjener $ 423 i totalrente.

Det er nesten $ 296 mer enn det nasjonale sparing gjennomsnittet.

Vil du sjekke ut denne sparekontoen for deg selv?

Hvis du er i en lignende situasjon for meg - eller bare er ulykkelig med hvor mye du kommer tilbake fra din vanlige ol-sparekonto, er det beste alternativet du skal begynne å forske på.

Og start raskere enn senere. Ja, jeg forkynner for koret akkurat nå, men jo raskere får du pengene dine i en av disse høyrente rentekontoer, desto raskere vil hele sammensatte interessen virke til din fordel.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å sjekke ut dette uthevede innholdet, hjelper du oss med å få flere måter å lagre!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar