Mat

Her er hvilke biblioteker som gjør for å bekjempe barnehung når skolens utgang

Her er hvilke biblioteker som gjør for å bekjempe barnehung når skolens utgang

For de fleste barn er sommeren en blast. Frihet, ingen lekser, sleepovers og sover i.

Men sult tar ikke sommerferie, og ifølge en rapport av Feeding America, mer enn 13 millioner barn og tenåringer bor i husholdninger som ikke konsekvent kan gi næringsrik mat.

På hundedager om sommeren kan skolene ikke være de som hjelper til med å gi hvert barn regelmessige lunsjer - og bare 1 av 6 studenter som kvalifiserte for reduserte lunsjprogrammer i skoleåret 2014-15, fikk også gratis lunsjer om sommeren.

Så biblioteker har gått inn for å hjelpe.

Med støtte fra US Department of Agriculture's Summer Food Service Program, tilbyr biblioteker over hele landet gratis lunsjer for studenter 18 og yngre. Ingen bibliotekskort kreves.

"Biblioteker ser at barna i deres lokalsamfunn er sultne," sa konsulten for California State Library-programmer Natalie Cole i et intervju med The New York Times. "Vi tilbyr ikke bare mat. Vi gir læringsmuligheter og holder barna leser hele sommeren. "

Hvordan finne din lokale lunsj på biblioteket

Selv om sommeren nærmer seg slutten, er det fortsatt mange biblioteker som deltar i Lunsj på biblioteket.

USDA har et praktisk kart for å hjelpe deg med å finne det nærmeste stedet som serverer gratis sommeren lunsjer. Bare klikk på "Finn nettsteder" -knappen og skriv inn adressen din, eller bare din by, for å finne nærmeste sted.

Og det beste er at USDAs program ikke er begrenset til bare biblioteker (men for oss bookish folk, det er ingenting som å spise med en god bok). Rundt Penny Hoarder hovedkontor i St. Petersburg, Florida, rekreasjonssentre, parker og skoler deltar alle.

Andre organisasjoner hjelper også. YMCAs sommermatprogram vil tjene 7,2 millioner måltider og snacks når sommeren kommer til slutt.

Men hvilken bedre måte å fylle sommergapet med noen timer rundt bøker?

"Vi har mange barn som kommer hit og tilbringer hele dagen i biblioteket om sommeren," sa Paula Alexis, St. Petersburg-bibliotekets ungdomstjenestekoordinator. "Så de kommer inn, og det er et varmt måltid for dem."

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar