Tilbud

Kan Amazons nye abonnementskasse spare penger på barnas bøker?

Kan Amazons nye abonnementskasse spare penger på barnas bøker?

Amazon lanserer et nytt abonnementsprogram rettet mot greske unge lesere.

Prime bokboks leverer en håndfull alder-passende bøker til barn opp til 12 år for $ 22,99 per boks. Du kan velge leveranser som spenner fra en boks hver og en til tre måneder.

Abonnementet lover at hver innbundet eller brettebok medfølger sparer forbrukerne 35% av listeprisen, "og gir den beste verdien på bøker solgt av Amazon," forklarer nettstedet. Abonnenter kan velge bøker fra en kurert liste eller la Amazon sette sammen en overraskelsesboks.

Bokboks er bare tilgjengelig ved invitasjon på dette tidspunktet; Statsmedlemmer kan besøke programstedet for å be om en invitasjon.

Så hvor stor er besparelsene?

Er Amazonas bokabonnementskasse for barn verdt det?

Vi sjekket prisene for et par innbundne bøker som ble kurert som et eksempel for leserne i alderen 6 til 8 år. "De Darn Ekornene!" Av Adam Rubin selger på Amazon for $ 16,80, og Lois Lowrys "The Willoughbys" selger i innbundet på Amazon for $ 12.24 . Kjøp dem individuelt, og du vil bruke $ 29,04 med gratis Prime-frakt.

Kjøp dem til listepris på ditt lokale bokhandel, og du vil tilbringe totalt 33,99 dollar før frakt.

Da sjekket vi Barnes & Noble, fordi det ikke er så mange kjede bokhandlere igjen for å sammenligne priser mot. Der kostet samme sett med bøker bare 64 cent mer enn de gjorde på Amazon. B & N tilbød en rabatt på $ 5 på noen to bøker, men bare send ordrer på $ 25 eller mer gratis hvis du er medlem og betaler $ 25 per år.

OK, så prissammenligningen er ganske mye en vask. Er Amazonas invitasjon-bare-for-nå-program verdt prisen?

Kanskje, hvis barnet ditt elsker å få e-post og alltid leter etter noe nytt å lese. Eller hvis du bor langt fra et bibliotek og har en tendens til å ende opp med forsinkede bøter. Eller hvis du er en kul tante eller onkel som ikke akkurat er ekspert på de heteste barnebøkene.

På dette punktet, hva er en boks på dørstokken din fra Amazon?

Lisa Rowan er en senior forfatter på The Penny Hoarder som dekker detaljhandel og dagligvareindustrien.

Skrive Inn Din Kommentar