Virksomhet

5 tips for å starte en bedrift

5 tips for å starte en bedrift

Å bli selvstendig næringsdrivende kan være veldig spennende og økonomisk givende. Det er imidlertid mange økonomiske problemer som kan overvelde deg.

Her er 5 tips for å skjære gjennom forvirringen om å starte din egen virksomhet:

Tips # 1: Finn en regnskapsfører

Når du begynner å jobbe for deg selv, må du vanligvis bære mange forskjellige forretningshatter. Plutselig er du administrerende direktør, finansdirektør, og driver også juridiske og salgsavdelinger!

Jeg kan fortelle deg fra personlig erfaring at når du går i virksomhet, bør en av dine nye beste venner være en sertifisert offentlig regnskapsfører (CPA). Finn en lokal profesjonell som du kan møte ansikt til ansikt, og som synes å forstå hva slags arbeid du gjør. En god regnskapsfører kan spare deg for penger ved å sørge for at du planlegger tilsvarende for skatt og avskriv så mange virksomhetsutgifter som mulig.

Tips nr. 2: Vær forberedt på selvstendig skatt

Noe som kan overraske nye entreprenører er selvstendig skatt. Her er: Når du jobber som en ansatt, betaler du bare halvparten av sosial sikkerhet og Medicare skatt og arbeidsgiveren betaler den andre halvdelen. Når du blir din egen sjef, må du betale 100% av disse skattene, og det kan være mye mer enn du tror.

Skatten for selvstendig næringsvirksomhet for 2011 er 13,3% (10,4% for trygd og 2,9% for Medicare). Den første $ 106.800 av dine samlede lønninger, tips og nettoinntekter for året er underlagt sosialsikkerhetsavgiften, men alt er underlagt Medicare-skatten.

Du legger inn egenbeskattningsskatt på Schedule SE med skjemaet 1040. Husk at hvis du ikke rapporterer all inntekt for selvstendig næringsdrivende, vil dine fremtidige trygdeordninger bli redusert.

Tips nr. 3: Du må betale estimerte avgifter

I tillegg til skatt på egenbeskatning må du også betale føderal og statlig inntektsskatt 4 ganger i året basert på hvor mye du tror du vil tjene, selv om du bare jobber deltid på virksomheten din. IRS krever estimert skatt, slik at du ikke bruker penger som egentlig ikke er din. Ellers kan du finne deg uforberedt på å betale en stor skatteregning ved årsskiftet. En regnskapsfører kan hjelpe deg med å beregne beløpet du skal betale i estimerte skatt hvert kvartal.

Tips nr. 4: Fravik forretningsomkostninger

Selv om du må betale mer i skatt når du er selvstendig næringsdrivende, har du fordelene ved å kunne trekke kvalifiserte virksomhetsutgifter. Det er alle vanlige og nødvendige kostnader for å drive virksomheten din, for eksempel kontorrekvisita, dataprogramvare, ansvarsforsikring, underholdende eller reise, for eksempel.

Du kan trekke alt eller en del av kvalifiserte utgifter fra din skattepliktige forretningsinntekt, noe som reduserer mengden av skatt du skylder. For mer informasjon, se IRS-publikasjon 334, Skatteguide for små bedrifter.

Tips nr. 5: Bruk finansiell programvare

Det er mange programvare og online-tjenester som kan hjelpe deg med å holde tritt med dine utgifter og skattefrist, slik at bedriften din går greit. QuickBooks er den mest populære desktop accounting software. Hvis du foretrekker å jobbe i skyen, sjekk ut QuickBooks Online, FreshBooks og Outright, som er betalt og gratis online regnskapsprogrammer.

Vellykkede entreprenører vet hvordan de kan utnytte sine unike ferdigheter og evner. Hvis du holder opp med de økonomiske detaljene i bedriften din, er det ikke en av dine sterke sider, vær sikker på å la den være til en profesjonell. I stedet bruker tiden din til å avgrense det du gjør best, slik at du kan vokse din bedrift.

Skrive Inn Din Kommentar