Penger

3 måter å beskytte deg og din partner fra LGBTQ Wage Gap

3 måter å beskytte deg og din partner fra LGBTQ Wage Gap


Jeg var ute av skapet i ni år før jeg kom ut på jobben. Jeg husker ikke hva jeg sa, men jeg husker mitt pounding hjerte og riste hender som jeg prøvde å være uformell. Jeg husker også byrden som løftet etter at jeg fortalte mine kolleger på et morgenbageri skifte at jeg var queer.

Ingen brydde seg - dette var San Francisco, og jeg var ikke engang den eneste homofile bakeren på staben - men likevel hadde jeg krysset en grense som over halvparten av mine kolleger ikke har. En HRC-undersøkelse fra 2014 viste at 53 prosent av LGBTQ-amerikanerne forblir kledd på jobben.

Fanget i limbo mellom å være stolt av hvem de er og være praktisk om økonomi, opplever amerikanere risikoer unaddressed av personlig økonomi samfunnet. Mens LGBTQ er sårbare på jobben, er det kritisk å utforske måter å øke finansiell stabilitet på.

LGBTQ-arbeidere står overfor diskriminering i 28 stater

Transgenderarbeidere kan lovlig bli sparket i 30 stater og lesbiske. Homofile og biseksuelle arbeidere kan bli sparket i 28. Mens noen kommuner beskytter arbeidere på lokalt nivå, er mange LGBTQer sårbare for kontorpolitikk.

En LGBTQ-medarbeider som navigerer på et jobbsøk, må avgjøre om det skal komme seg ut i intervjuet eller på jobben, og vite at denne beslutningen kan påvirke alt fra å bli ansatt for å bli forfremmet eller mottatt reiser.

Mens du ikke kommer ut, kan det bety å censurere historier når du blir spurt om personlige spørsmål. Kommer ut betyr at invasive spørsmål fra kolleger er felting (som "hvordan har to kvinner sex?").

Transgender kvinner finner plutselig seg på den tapende siden av lønnsgapet. Programvareutvikler og medlem av Executive Pride, Abby Malson sa: "[Jeg opplevde] en lønnsreduksjon etter at jeg overgikk, fra ... rundt $ 80K til arbeidsledighet til $ 65K, alt innenfor en periode på seks måneder ... En av mine venner som overgikk på jobb prøvde å finne en annen stilling innenfor sitt felt og tilbrakte nesten to år å få henne til å betale opp til markedsrenten. "

I 2012 og 2016 gjennomførte Prudential en banebrytende undersøkelse av LGBTQs økonomiske behov. 2016-undersøkelsen ble funnet 41% av LGBTQ er ikke i stand til å "gjøre endene møtes", om 10% mer enn i 2012. Som LGBTQ-amerikanere bekymrer seg mindre om deres grunnleggende menneskerettigheter, foreslår Prudential, at de kan fokusere på andre viktige bekymringer (nemlig selvforsyning).

I gjennomsnitt tjener lesbiske $ 45606 (rette kvinner tjener $ 51.461) og homofile tjener $ 56,936 (rett menn tjener $ 83.469).

Når en rettkvinnenes lave lønn blir kompensert av hennes høytstående mannspartner, tjener et lesbisk par 43,718 dollar mindre per år enn et heteroseksuelt par - eller nesten en helt annen homofils lønn.

Disse tallene overrasket meg. Var LGBTQ tilbys lavere lønn, kanskje som en straff for kjønnsavvik i bedrifts Amerika? Var de selvvalgte i lavere lønnsom karriere enn sine rette kolleger? Eller var de bosatt for mindre enn drømjobber og lavere lønn, i felt hvor de følte seg trygge?

3 måter LGBTQ-arbeidere kan beskytte sine finansielle interesser

Ubetalt og bekymret for jobbssikkerheten, må LGBTQs ta skritt for å styrke seg selv økonomisk.

Her er tre tips som kan øke queer-amerikanernes økonomiske uavhengighet og muligheter.

1. Lær om personlig økonomi

LGBTQs ofte identifiserer som spenders, kanskje en feil respons på høye traumer og depresjon. Hvorfor lagre for en fremtid du ikke tror du har?

Det er behov for smartere pengehåndtering og gode sparingvaner - og utdanning er det første trinnet. Mange damer motstår dette fordi de er under-tjene og underrepresentert i den personlige økonomien, og det kan være lett å føle at reglene ikke gjelder for deg.

Rette par er ikke bedre i planlegging for pensjonering fordi de har funnet ut livsmål, de er bedre i planlegging for pensjonering fordi de slo en livsmilestone som tvang tøffe samtaler.

Av LGBTQs Prudential undersøkte, var 49% single - og ingen tvinger deg til å registrere deg for livsforsikring for å beskytte en familie du ikke har.

PridePlanners og GuideVine gjør det enkelt å søke etter LGBTQ-vennlige finansielle rådgivere som kan hjelpe med milepælbeslutninger, fra livsforsikring til høyskolebesparelser. Jeg snublet på podcasten Queer Money nylig, en annen relevant ressurs for LGBTQ finansielle emner.

2. Få en sidegasning

Sidevasker er en klar kilde til ekstra penger hvis du er mellom jobber eller trenger å forlate en giftig arbeidsplass. Men deling av økonomiske konserter kan plassere deg i nært hold med homofobiske mennesker, økende risiko.

Tidligere rideshare-sjåfør Evan Kail kom ut av en tur som spurte om han hadde en kjæreste - til han lærte ulempen ved å være åpen med kunder som kunne vurdere ham på sin tjeneste. "Jeg avhenger av min vurdering ... for å holde kontoen min aktiv," sa han.

Bekymrede lave karakterer kunne koste ham hans konsert, han begynte å avsløre fra tilfelle til sak, dømme etter utseendet og oppførelsen av hans turer om han skulle komme ut. For eksempel ville en full mann i en konføderert flaggskjorte som gjorde upassende kommentarer (en av Kails rides) ikke lære sannheten, både for Kails personlige komfort og sin sidegig-sikkerhet.

Jeg kom ut på AirBnB for min personlige sikkerhet under reisen.Jeg regner med å være på forhånd om seksualiteten min ville redusere oddsen jeg ville bli offer for en homofob vertens fysiske eller verbale angrep. Jeg forblir ut som vert for å avskrekke homofobiske gjester, som ikke ville være komfortable i mitt hjem. Mens jeg ikke har hatt noen negative erfaringer, bekymrer jeg meg når som helst reisende uten anmeldelser boken rommet mitt.

3. Lær dine rettigheter og ressurser

Å kjenne dine rettigheter på jobb kan lette stress.

Nasjonalt senter for transgender likestilling har en kortfattet veiledning om diskriminering på arbeidsplassen, fra å løse saker i ditt firma for å få juridisk hjelp.

Hvis du har et nødhjelpsbehov, kan sosialtjenestebyråer hjelpe. 2-1-1, en United Way Project, lar deg søke etter nødmat, husly eller hjelpe å betale verktøy, blant annet tjenester.

Lambda Legal gir konfidensiell juridisk rettighetsinformasjon om alt fra å komme ut i et jobbintervju for å håndtere diskriminering på arbeidsplassen.

Hvis ting ikke endres, vil LGBTQs være i krise når de navigerer i pensjon og aldring. Sikre fremtiden først ved å utvikle bedre penger vaner og bygge et sikkerhetsnett, så gjør det du kan for å hjelpe det queer-fellesskapet å stige opp, om det kommer ut på jobben eller å være en sterk alliert til dine LGBTQ-venner.

Lindsey Danis (@lindseydanis) er en forfatter som bor i Hudson Valley som dekker mat, LGBT, reiser, essays og kommentarer.

Skrive Inn Din Kommentar