Banker

Hva er Obama Student Loan Tilgivelse?

Hva er Obama Student Loan Tilgivelse?

President Obama har vært en mester for å hjelpe folk som har blitt belastet av studentlånsgjeld, men mange mennesker har problemer med å finne ut om det nye programmet han opprettet for å hjelpe elevene i gjeld. Obama Student Loan Forgiveness Program, som folk søker etter, kalles teknisk sett Pay As You Earn (PAYE) -programmet.

Målet med Obama Student Loan tilgivelse er enkelt - hold studentlån gjeld håndterlig og deretter tilgi den resterende balansen hvis visse krav er oppfylt. Synd, flere mennesker er ikke med på det. Grunnen? Folk vet bare ikke hvordan man ber om det.

Hvis du skulle ringe din utlåner i dag og be om Obama Student Loan Program, vil de fortelle deg at de ikke aner hva du snakker om. Husk at disse selskapene er i virksomhet for å tjene penger til å betjene lånet ditt, for ikke å forklare deg alle de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg. Ja, de kan gi noen detaljer, men i virkeligheten snakker du med en kontorist, ikke en studielåner.

Hvis du er nysgjerrig på Trump Student Loan Forgiveness-programmer, klikk her.

Det du vil be om er:Betal som du tjener (LØP). Her er hvorfor:

Obama Student Loan Tilgivelse: LØP

Betal som du tjener programmet er en fin måte å få studentlån tilgivelse, samtidig som studentlånet ditt betales rimelig. Denne planen sponset av Obama er teknisk et tilbakebetalingsprogram, ikke et studielåns tilgivelsesprogram, noe som er en av måtene han kunne skrive under loven. Imidlertid har det et studielån tilgivelsesalternativ på slutten, noe som er nyttig for låntakere.

Det virker som dette: du trenger bare å ringe deg utlåner og be om å være innmeldt i LØPESPROGRAMMET (Pass på at du sier Betal som du tjener og IKKE Obama Student Loan Forgivenhet). For å sette opp programmet må du levere selvangivelsen for det foregående året, og betale stubber fra dette året. Det vil vanligvis ta 60-90 dager å behandle søknaden din.

Basert på papirene du sender inn, beregner Institutt for utdanning en "Diskresjonær inntekt" for deg. Den faktiske mengden av din "skjønnsmessige inntekt" bestemmes av en formel basert på din familie størrelse og inntektsskatt. Studentloans.gov har en flott kalkulator som kan bidra til å bestemme beløpet. Under Obamas PAYE-plan vil studielånet ditt ikke overstige 10% av din skjønnsmessige inntekt - noe som er en stor fordel for låntakere.

I 2016 kom Revised Pay As You Earn, også kjent som RePAYE. Lær mer om RePAYE her.

Hvor er Student Loan Tilgivelse?

Men det er ikke alt. Etter å ha betalt under Lønnsprogrammet i 20 år, vil eventuell gjenværende saldo du har på lånet bli tilgitt ** poof **. Det er den største fordelen for låntakere. Ikke bare får du fornuftige betalinger, men du kan også få gjenværende saldo tilgitt hvis du gjør alle dine betalinger i programmet.

Det er imidlertid viktig å merke seg at under Obamas Student Loan Forgiveness Plan, vil du skylde skatt på enhver lånebalanse tilgitt. Dette er det som gjør det annerledes enn tradisjonelle studielåns tilgivelsesplaner.

For eksempel, hvis du har $ 50 000 i studentlån gjeld tilgitt under planen, kan du skylde rundt $ 11 000 i føderale inntektsskatt. Det kan være vanskelig å betale, men for mange er det lettere å betale dette mindre beløpet enn den opprinnelige studentlånsbalansen. I tillegg kan du sette opp betalingsplaner fra IRS også, noe som kan lette byrden.

Er Obama Student Loan Tilgivelse riktig for meg?

Det er vanskelig å si. Hvis du kan gjøre betalinger enkelt under standardbetalingsplanen, bør du beholde det. Men hvis du har problemer med å gjøre betalinger, spesielt på grunn av beløpet på studentlånet ditt (under en hvilken som helst standard tilbakebetaling), kan Obamas PAYE-plan eller IBR (Inntektsbasert tilbakebetaling) gi mest mening for deg.

Jeg anbefaler at du bruker Troverdig, en markedsplass for studielåns refinansiering hvor du kan motta tilbud fra flere långivere ved å fylle ut et enkelt skjema for å forstå alternativene dine. Du kan få flere tilbud på mindre enn 2 minutter uten kredittsjekk. Også, College Investor-lesere kan få en $ 200 bonus når de refinansierer med Troverdig.

Imidlertid innser at med både LØN og IBR, vil du skylde skatt på beløp som er tilgitt til studielån.

Har du sett IBR eller PAYE for studielånene dine?

Skrive Inn Din Kommentar