Forsikring

Ameritas Livsforsikring Corp. Review

Ameritas Livsforsikring Corp. Review

De fleste forstår viktigheten av livsforsikring. De vet hvor viktig det kan være å sørge for sine kjære hvis de skulle gå forbi.

Dessverre forstår nesten ikke så mange mennesker hvor viktig funksjonshemmedeforsikring kan være og hvorfor de bør vurdere en policy.

En rask bakgrunn av Ameritas Life Insurance Corp.

Et av de populære selskapene for funksjonshemmede forsikringsdekning er Ameritas. De er ikke det mest kjente forsikringsselskapet, men i funksjonshemmedeforsikringsområdet er de en av de store aktørene.

Før vi ser på funksjonshemmede dekning, la oss ta en titt på firmaet selv.

Hvis du vil gå tilbake til begynnelsen av selskapet, må du se helt tilbake til 1887. Deretter var det ingen forsikringsselskaper i Lincoln, Nebraska.

Det var fem menn i samfunnet som så en mulighet til å skape en forsikringsvirksomhet og utnytte den manglende konkurransen. I april 1887 opprettet de mennene Old Line Bankers Life Insurance Company i Nebraska.

Over 100 år senere har de sett mange endringer og lagt til mange produkter på menyen. De har alt fra dine standard livsforsikringsplaner, til tann og visjon, og de kan til og med hjelpe deg med å planlegge pensjonen din.

De har forsikringspolicyer og investeringsalternativer for alle stadier av livet.

Deres Om oss-side gir mye informasjon om deres fokus som et byrå, "At Ameritas er å oppfylle livet det vi gjør daglig. Vi streber kontinuerlig med å hjelpe våre kunder til å nyte livet helt og holdent ved å redusere usikkerheten, bidra til å vokse eiendeler og beskytte det som er mest elsket. "

Som et selskap har de gode karakterer fra alle ratingpartiene.

Fra A.M. Best, de har for tiden en "EN"Rating og med BBB, de holder en A + vurdering.

Begge disse er veldig oppmuntrende for enhver søker som ønsker å kjøpe forsikring, uansett hva slags det er.

Handicapforsikring fra Ameritas

Vil du se hva slags premier du kan bli godkjent for? Vi foreslår PolicyGenius da de skal handle for deg, kun ved å bruke de beste mulige selskapene.

Få tilbud>

Ameritas tilbyr to forskjellige typer funksjonshemmede forsikringer.

Begge er gode alternativer for forsikringsdekning, men de er litt forskjellige i fordelene de tilbyr. De to planene er deres DInamic Foundation Series og deres DInamic Fundamental policy.

La oss se på DInamic Fundamental planen først.

Deres DInamic-policy er den mer grunnleggende av de to alternativene som er tilgjengelige. Disse retningslinjene er garantert fornybar plan, så lenge du vil ha planen, vil selskapet gi deg dekning. Hvert forsikringsselskap har forskjellige dekningsgrenser, særlig når det gjelder uføreforsikring.

Hvis du kjøper en DInamic grunnleggende policy, kan du få en engangsbeløp for enhver funksjonshemming som skal vare i et år. Det er ingen elimineringsperiode med denne planen, og du trenger ikke å hoppe gjennom en haug med hoops for å bli godkjent.

Amertias tilbyr en strømlinjeformet forsikringsprosess, noe som gjør det raskt og enkelt å få funksjonshemmede dekning.

Deres andre plan, retningslinjene for DIAMNIC Foundation Foundation Series vil bli litt mer involvert. Akkurat som den andre politikken, er planen garantert fornybar og uforsvarlig. Premieprisene for planen er garantert til forsikringstakeren blir 65 år.

Denne planen vil betale en månedlig sjekk for funksjonshemming fra sykdom eller skade.

Planen vil utbetale for enten delvis funksjonshemming eller total funksjonshemming. Selskapet har spesielle forhold og begrensninger for dette, og de kan variere avhengig av situasjonen din.

Disse retningslinjene er egen yrke, ikke arbeidspolitikk, men du kan få en ekte egen yrkesdekning som en ekstra rytter.

Du kan kjøpe en annen lengde på ytelsesperioder for å dekke dine behov, de kommer i 2 år, 5 år eller 10 år.

Ekstra fordeler med Ameritas

Ikke bare gir de deg rimelig overkommelig dekning, men det er noen ekstra fordeler du får som Ameritas forsikringstaker. Faktisk finnes det flere innebygde funksjoner du ikke finner med de fleste andre forsikringsselskaper der ute.

En av dem er den overlevende fordelen rytter de legger til sine planer. Hvis du skulle gå forbi mens du hevdet en utbetaling fra politikken, vil selskapet betale ytterligere tre måneder til mottakeren din.

En annen kul funksjon av sine planer er deres automatiske økning funksjon. For de første fem årene du eier planen, vil Ameritas øke ytelsesdekningene med 4%. Du trenger ikke å betale ekstra premier eller gå gjennom tegningsgaranti for å få den ekstra fordelen.

To andre interessante funksjoner er deres ikke-deaktiverende skade og den presumptive total funksjonshemmede dekning. Funksjonen for funksjonshemmedeforsikring vil refundere forsikringstakeren for noen medisinske utgifter for skader som ikke er deaktivert.

Den presumptive total funksjonshemming vil kutte elimineringsperioden og betale full nytte hvis du noen gang miste syn, hørsel, tale eller hender eller føtter.

Ekstra ryttere

Hvis deres grunnleggende planer ikke er nok inntekts beskyttelse for deg, har de noen ekstra ryttere du kan legge ved planen din.

En av de populære rytterne er en levekostnadstilpasning. Denne rytteren øker den månedlige ytelsen basert på forbrukerprisindeksen, med maksimalt 3%.

Jo lenger du har planen, desto høyere levekostnader kan være, noe som betyr at når du sender inn et krav, kan pengene du mottar ikke gå så langt som du vil.

På et lignende notat kan du også legge til fremtidig forsikringsalternativdekning. Hvis retningslinjene dine har denne rytteren, kan du øke dekningstallet hvert år (opp til 55 år), uten å måtte gå gjennom garantiprosessen igjen.

Hvorfor du bør kjøpe en uførhetsforsikring

Når folk flest tenker på funksjonshemmedeforsikring, tenker de på høyrisikojobber, som en brannmann, men uansett yrke skjer ulykker. Hvis noe skulle skje, og du skulle finne deg selv som lider av en skade, og du ikke kunne gå på jobb. Hvis du ikke går på jobb, blir du ikke betalt.

Hvis du ikke blir betalt, vil familien din få pengene de trenger for å betale dine regninger eller månedlige utgifter?

Hvis du som de fleste amerikanere, har du nesten ikke nok penger spart til å gå uten lønnsslipp i mer enn en måned. Du vet ikke når du kan være ute av arbeid med en skade eller en sykdom, og derfor er uføreforsikring avgjørende.

I motsetning til livsforsikring er det ikke tusenvis av selskaper som selger livsforsikring.

Det er mange faste tall, hvor mange selskaper som selger funksjonsforsikring, men det ser ut til at det er mindre enn 50. Mens 50 er ingenting sammenlignet med det store antallet livsforsikringsselskaper, er det fortsatt mange forskjeller i Antall selskaper der ute.

Vår dom på Ameritas Disability Insurance

Hvis du leter etter et stabilt forsikringsselskap som tilbyr omfattende forsikringsdekning, er Ameritas et godt sted å starte søket. Deres priser er på nivå med mange andre selskaper der ute.

Hvis du har satt på å kjøpe en plan gjennom Ameritas, er det et par måter du kan gjøre det på.

Den første måten, og det mest åpenbare er å kontakte en av sine agenter. Du kan ringe dem på 800-745-1112, eller du kan bruke deres kontaktskjema på deres hjemmeside. Deres kundeservice gjør en anstendig jobb på å komme tilbake til eventuelle forespørsler.

Den andre måten du kan få funksjonsforsikring på, er å bruke et tredjepartsverktøy, som PolicyGenius. Gleden av å bruke en av disse er at du ikke får kun sitater fra ett selskap, som Ameritas, men du får dusinvis av sitater som passer dine behov for uførhet.

Du kan tilpasse sitater basert på hvilken type plan du vil ha, dekninggrensene og elimineringsperiodene. Ved hjelp av PolicyGenius kan du spare tid og hjelpe deg med å finne den beste funksjonshemmedeforsikringsplanen der ute.

Hvis familien din stoler på din månedlige lønnsslipp for deres levebrød, vil du beskytte din inntekt, uansett mulig. Istedenfor å leve i en boble, kan funksjonshemming tilby deg forsikringen du trenger.

Skrive Inn Din Kommentar