Penger

Her er hva du trenger å vite før du søker om håndlaget på Amazon

Her er hva du trenger å vite før du søker om håndlaget på Amazon

Verdens største forhandler - den som jobber sine ansatte i beinet og ønsker å levere dine kjøp av drone - har en del av nettstedet som handler om så langt fra høyteknologi som du kan få: Håndlaget på Amazon, en online plattform for håndverkere å selge sine håndlagde varer.

"Vi er fokusert på ekte håndlagde produkter. ... Den håndlagde opplevelsen vi har skapt er unik med Amazon-følelsen kundene kjenner og elsker, sier Amazon-talsmann Erik Farleigh.

Hvis du er en håndtverker som ønsker å nå massene, lurer du sikkert på om Handmade at Amazon er verdt tiden din. Hvem er kvalifisert? Hvordan er det annerledes enn Etsy? Hva er applikasjonsprosessen som?

Vi snakket med tre håndlagde leverandører for å få scoop på plattformen:

Kan du selge på håndlagde på Amazon?

For det første er det verdt å finne ut om du selv er kvalifisert til å selge på Håndlaget.

Dine produkter må være "gjort helt for hånd, hånd-endret eller håndmontert (ikke fra et sett) "og" håndlaget av deg (håndverkeren), av en av dine ansatte (hvis bedriften din har 20 eller færre ansatte) eller et medlem av kollektivet med mindre enn 100 personer, "ifølge Amazon.

Lurer på hvorfor dette er stavet så klart? Kanskje så Handmade kan skille seg fra regjerende håndverk imperium Etsy, som ble brann for å la selgerne outsource sin produksjon.

I tillegg til å være helt håndlaget, Produktene dine må også falle under en av følgende kategorier: smykker, hjemmeprodukter, skjønnhet og personlig pleie, kjæledyr forsyninger, festartikler, skrivesaker, tilbehør, baby, sportsartikler eller leker og spill.

Tim Strayer eier Locust & Plum, som spesialiserer seg på industriell innredning. Han åpnet sin Etsy-butikk i februar 2015 og ble invitert via massemail for å bli med i håndlaget. Etter hans mening er oddsene for søknaden din akseptert gode.

Jeg tror, ​​så lenge du selger noe som passer i deres nåværende håndlagde kategorier, vil de grønt lysere deg," han sier. "Jeg har hørt om flere butikker ikke kommer inn, og hver gang det var fordi deres kategori ikke var tilgjengelig ennå."

Amazonas Farleigh nektet å si når Handmade ville legge til nye kategorier, men du kan fylle ut dette skjemaet for å få et varsel når kategorien din åpnes.

Hva er håndlaget på Amazon applikasjonsprosess som?

Søknaden er ganske enkel: Foruten grunnleggende informasjon og flere valgspørsmål om produksjonspraksis må du beskrive din produksjonsprosess i detalj og gi bilder av produktene du lager.

Når du sender inn svarene dine, "Hver søknad blir gjennomgått av et medlem av teamet vårt for å sikre at håndverkeren og deres varer møter vår definisjon av håndlagde," sier Farleigh.

Alle leverandørene sa at søknaden tok mindre enn 30 minutter å fullføre, men de understreket viktigheten av profesjonalitet og kvalitet.

"Ta deg tid på søknaden; sørg for at du sender flotte produktbilder, " foreslår Courtenay Madsen, en skaper av håndstampede smykker. "Gjør det riktig første gang."

Det tok fire til seks uker for leverandørene å høre tilbake fra Handmade etter at de sendte inn søknadene, men det kan være forskjellig når plattformen er oppe.

Skal du søke om håndlagde på Amazon?

Hvis du allerede har din egen nettside eller Etsy butikk, er det verdt å søke om Amazon Handmade?

Tross alt er håndlagde avgifter høyere enn Etsy's: Det tar 15% provisjon og $ 1 minimum refusjonsavgift, mens Etsy belaster en 20-prosents varelager og 3,5% provisjon.

Håndverkere som selger mer enn 40 varer ikke-håndlagde varer i forskjellige kategorier, vil bli belastet $ 39,99 per måned.

Andre problemer inkluderer begrensede beregninger og analyser for butikken din.

"Det er ingen måte å se hvor mange folk faktisk ser på [ditt] element, sier Strayer. Det har vært frustrerende for ham, siden han er vant til Etsy, som "gir deg all slags informasjon" slik at du kan "skreddersy oppføringene dine."

Han ønsker også håndlagde produkter vil dukke opp i Amazons største søkemotor.

"Du må spesifikt velge Håndlaget for å se etter [våre] ting," sier han. "Hvis noen ikke vet noe om håndlaget på Amazon, så kommer de ikke til å plage å lete etter [det]."

På dette tidspunktet er Strayer imidlertid villig til å "spille det for øret." Han sier at du kan like godt komme på "så mange plattformer som mulig, bare slik at du kan få så mange synspunkter som mulig". Og andre leverandører synes å være enige.

Madsen solgte smykker på Etsy i tre år. For et og et halvt år siden lukket hun butikk fordi hun var lei av å bruke nesten $ 1000 per måned for å rangere i Etsys søk.

Hun har hatt flaks med fokus på sitt eget nettsted siden da, men hun ble med på Handmade fordi hun "trodde det ville vært fint å være tilbake på en større plattform."

Hun er glad for å være en tidlig adopter. "Du er den første som får folks tilbakemeldingsgrader, deres salg, den slags ting," sier hun."Til slutt vil det bli mer konkurranse, men jeg føler meg som [den gangen] ... Jeg håper å bli mer etablert."

Tiffany Bobb, som designer smykker laget med halvverdige helbredende edelstener, sier at hun ble med i Handmade "for å nå en bredere base av kunder" og å dra nytte av Fulfillment by Amazon, som håndterer produktutbredelsen.

I sine første uker på markedet solgte Bobb 10 stykker fra $ 35 til $ 95.

"Jeg gjør absolutt ikke store penger enda," sier hun. Men med Amazonas rekkevidde, hvem vet hva fremtiden har?

Klikk her for å besøke Håndlaget på Amazon og fyll ut en søknad.

Susan Shain, frilansskribent, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar