Penger

Hvorfor logger den mest farlige jobben i Amerika?

Hvorfor logger den mest farlige jobben i Amerika?

Mens mange av oss tror at vi gir for mye av oss selv - vår tid, mental anstrengelse og personlige friheter - til våre jobber, har vi sannsynligvis det bedre enn arbeidstakere i risikofylte karrierefelt. Faktisk er det flere karrierer som legger sine arbeiders liv i fare hver dag bare etter arten av jobben: politimenn, fiskere og piloter for å nevne noen.

Men hva er jobben med den enkleste dødelighetsgraden? Logging, med en kilometer.

Ifølge de nyeste dataene fra Bureau of Labor Statistics, 67 loggere døde på jobben i 2015. Mens flere lastebilførere (885) og bønder (252) døde det året mens de var på jobb, Logggere hadde det høyeste antallet dødsfall per 100 000 arbeidere: 132,7. Det er mer enn dobbelt den nest høyeste, fiskere, på 54,8 per 100 000 arbeidere. Det amerikanske gjennomsnittet, som referanse, er 3,4 per 100 000, noe som gjør logging 39 ganger farligere enn den gjennomsnittlige jobben i USA

Så hva er det som loggeren gjør på daglig basis, og hvorfor gjør de dem så utsatt for dødsfald på jobben? Og enda viktigere, hvilke sikkerhetsforskrifter er på plass for å beskytte dem, og er det nok? Jeg vendte meg til Jeff Wimer, en senior instruktør og leder av Student Logging Training Program ved Oregon State University (OSU) og leder av Western Region Council of Forest Engineering, for å finne ut.

Hva gjør Loggers egentlig?

loggere høste tømmer fra skoger, noe som gjør deres arbeidslinje avgjørende for vår livsstil. Trær gir materialer til våre bygninger og møbler; deres sagflis blir vårt papir; deres fibre kan brukes til å lage asfalt. Heck, vi skylder til og med takk for trær og loggers som falt dem for babymat og toalettseter.

Hvilke farer gjør Loggers Face?

"Farene til loggers er de samme som de alltid har vært," sier Wimer. Terrenget til Stillehavet Nordvest, for eksempel, er robust og bratt. "Flertallet av denne bakken krever fortsatt arbeidstakere som har mye større eksponering for farer enn noen i en maskin.”

Ifølge Arbeids- og helsedirektoratet (OSHA), noen av disse farer kommer fra selve verktøyet loggers stole på. Utstyr som loggemaskiner og motorsager, mens de har kommet langt fra dagene til hjemmelagde choppere, utgjør fortsatt en trussel.

Legg kraften til Moder Naturen til det. Per OSHA, den Utrolige vekter og uunngåelig fart i trær når de ruller og glir kan raskt føre til skade eller død.

Dette blir bare verre når farlige miljøforhold oppstår, for eksempel ujevnt, ustabilt eller grovt terreng; dårlig vær, inkludert regn, snø, lyn, vind og ekstrem kulde; og fjerntliggende arbeidsplasser langt fra helsevesenet.

Hvordan svarer loggindustrien på disse farene?

Med dødsfall så høye og økende siden begynnelsen av dette tiåret (i 2010 var det 91,9 dødsfall per 100 000 loggere), ønsket jeg å vite hva bransjen gjorde som svar.

Hvilke sikkerhetsforskrifter er på plass i øyeblikket, og hvorfor jobber de ikke så godt som loggere ønsker?

Jeg kom over en 1995-publikasjon fra Nasjonalt institutt for arbeidssikkerhet og helse (NIOSH), som angitt seks logging dødsfall og hvordan de kunne vært blitt forhindret. Det omfattet også reviderte forskrifter fra OSHA som ble utgitt tidligere samme år. Disse forskriftene er inkludert mer jobb- og førstehjelpstrening, mer beskyttelsesutstyr, flere krav til det utstyret som brukes og "omfattende manuelle fellingprosedyrer."

Så hvorfor fungerer ikke disse forskriftene?

Wimer sier at mye av farene kommer ned til å jobbe utenfor en maskin. "Den beste løsningen er å få en arbeidstaker inn i en maskin, sier han. "Han er 10 til 20 ganger tryggere mens han driver maskiner."

Dessverre kan jordbaserte maskiner bare brukes på maksimalt 50% helling (26,57 grader), og loggere kommer ofte over bakker som er mye brattere og må takle utfordringen sans maskineri.

Jeff, som et aktivt medlem i en komité som anbefaler Oregon OSHA, ser frem til en ny teknologi som kalles tethered assistanse, som gjør det mulig for loggere å jobbe en maskin på bakker som nærmer seg 100% eller en 45 graders vinkel.

Tethered assistert teknologi tar et gammelt stykke maskiner, som en bulldozer, renoverer den og legger til en spesialbygd vinsj til den, noe som vil knyttes til det nyere stykket maskineri som faktisk vil navigere bakken. Per Wimer, "I hovedsak, når maskinen i skråningen må bevege seg, gir tethering maskinen nok spenning på kabelen for å tillate at den tette maskinen kan navigere i den bratte skråningen."

Så hva er holdup med dette tethered assisterende maskineri? De Første problemet er sikkerhet. "Bransjen ønsker å sikre at vi ikke setter noen i fare ved å betjene disse maskinene," sier Wimer. "Vårt håp er at denne teknologien i stor grad vil redusere eksponeringen til mannen eller kvinnen på bakken."

Kanskje en enda større hindring? “Økonomi, Sier Wimer. "Disse systemene vil koste i $ 1,2 millioner rekkevidde. Spørsmålet er hvordan å tjene så mye kapitalisering for seg selv. Hvordan kan vi øke produksjonen nok, samtidig som vi opprettholder et trygt arbeidsmiljø for å gjøre disse systemene kostnadseffektive? "

Hva ser fremtiden for logging ut?

Betydningen av å logge på vår livsstil er tydelig, men hvordan beveger vi oss fremover i denne bransjen mens vi kjemper mot disse sikkerhetsproblemene? Wimer mener å presse på for flere sikkerhetsforskrifter og forbedre maskiner er vårt beste bud.

"Vi må skape et tryggere arbeidsmiljø hvis vi ønsker å tiltrekke unge til vår bransje," sier Wimer, som tilbød noen råd til noen som vurderer en karriere i logging:

"Vær flittig," sier han. "Ikke la opp. Vår industri har en forferdelig sikkerhetsrekord. Disse unge [loggers] må være ledere når det gjelder sikkerhet i vår bransje. Logging kan være farlig, men Med riktig opplæring og bevissthet kan vi i stor grad redusere ulykker og dødsfall som skjer altfor jevnlig.”

Jeff Wimer jobber for øyeblikket som instruktør ved OSU og styrer studentlogg treningsprogram. Han har jobbet som visepresident for Wimer Logging Company, fungerte som president for Oregon Logging Conference og er den innkommende presidenten i Stillehavet Logging Congress. Hans karriere innen logging av sikkerheten strekker seg over 20 år og inkluderer undersøkelser i mer enn 25 dødsulykker og tre bøker om loggesikkerhet.

Timothy Moore er forfatter og redaktør basert på Nashville, hvor han bor sammen med sin partner og deres to hunder.

Skrive Inn Din Kommentar