Penger

6 måter Government Shutdowns Hurt You (Selv om du ikke er en føderal arbeidstaker)

6 måter Government Shutdowns Hurt You (Selv om du ikke er en føderal arbeidstaker)

Kongressen har frem til midnatt 19. januar for å sende en utgiftsregning og unngå en regjeringens avstengning. Huset stemte for å avverge en nedleggelse sent torsdag kveld, og det er nå opp til senatet å passere tiltaket med minst 60 stemmer før midnattsfristen. Hvis tiltaket passerer, vil det holde den føderale regjeringen løpende til midten av februar.

Muligheten for en statlig nedleggelse skjer tilsynelatende hvert år - noen ganger to ganger - som demokrater og republikanere kjemper for makt i kongressen og drar utgiftslovgivning sin vei.

Og ideen om at regjeringen slår seg ned, kan høres skummelt ut hvis du ikke vet hva et slikt trekk innebærer.

Selv om du ikke er en regjeringsansatt, den skrikende stoppen av føderale operasjoner kan påvirke deg.

Her er det du trenger å vite om hvordan nedleggelser fungerer - og hvordan livet ditt kan bli påvirket av en i fremtiden.

Hva skjer i løpet av en statlig nedleggelse?

Når en utgiftsregning utløper før kongressen overgår en ny regning som godkjenner utgifter, den føderale regjeringen slår ned de fleste operasjoner.

Med utgifter fast i limbo mens alle parter kommer til en avtale, går den føderale regjeringen ut av penger og tvinger lukningen.

Under en statlig nedleggelse fortsetter viktige tjenester. Disse inkluderer nasjonal sikkerhet, rettshåndhevelse, akuttmedisinske tjenester, flykontroll og mer.

Men tjenester betraktes som uønskede stopp, som fortsatt kan påvirke hverdagen.

6 ting som kan være tøffe under en offentlig nedleggelse

Hver statlig nedleggelse er annerledes, men her er noen ting som kan bli vanskeligere eller umulig hvis føderale operasjoner går på vent.

1. Planlegger en tur til en nasjonalpark eller monument

Du kan ikke gå til en nasjonalpark eller et monument under en nedleggelse - de vil bli stengt. Dette inkluderer nasjonale dyreparker og museer også. Ifølge Vox kostet 2013-regjeringens nedleggelse 500 millioner dollar i tapte turismeinntekter på grunn av nedleggelse av nasjonalparker.

2. Få pass

Under den siste nedleggelsen fortsatte statsdepartementet pass og visum operasjoner fordi disse funksjonene er finansiert av avgifter, ikke offentlige utgifter.

Vi reiste ut til Nasjonalt passportsenter tilbake i april 2017 da muligheten for nedleggelse vevd. Representanten vi snakket med sa at det er uklart hvordan en dagens nedleggelse vil påvirke tjenestene, og legger til at flere faktorer går ut på å avgjøre om du fortsatt kan få pass under en nedleggelse.

3. Bruk Free School Lunch Programmer

Gratis skole lunsj programmer vil fortsette under en statlig nedleggelse - så lenge det ikke varer for lenge. Hvis en avstengning fortsetter i lengre tid, kan skoledistriktene gå tom for å gi de gratis måltidene, som noen distriktene ville være bekymret for i løpet av 2013-nedleggelsen.

4. Registrering av nye sosiale trygghetsfordeler

Forsikringstjenestene vil fortsette å nå eksisterende enrolleer, men nye søknader om fordeler må kanskje vente til etter avslutningen som skal behandles.

5. Kjøpe et hjem

Hvis du planla å bruke et føderalt lån, som et Federal Housing Administration-forsikret lån eller et Veterans Affairs-lån, for å kjøpe et hus, vil byråene fortsatt behandle det - avhengig av noen få faktorer.

Under avslutningen av regjeringen i 2013 la FHA ut et spørsmål om at det fortsatt ville behandle enfamilielån, selv om det varslet at det kunne ta ekstra tid på grunn av et redusert antall ansatte. Forsinkelser kan oppstå av andre grunner, som om du må skaffe dokumenter fra IRS.

Er du veteran? Heldigvis er det usannsynlig at en nedleggelse vil påvirke VA-lånene dine.

6. Få din skatt refusjon

Og kanskje det verste av alt, avhengig av årstid og din spesielle situasjon: Hvis du venter på en skatt refusjon fra IRS og regjeringen slår seg ned, du må kanskje vente til det gjenåpnes for å få pengene dine.

Forhåpentligvis er en nedleggelse ikke i nær fremtid - men hvis det er, nå vet du hva du kan forvente.

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Seniorforfatter og produsent Lisa Rowan bidro også til dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar