Penger

Hvordan tjene $ 25 + Å lage produkt gjennomgang videoer

Hvordan tjene $ 25 + Å lage produkt gjennomgang videoer

Det anslås at amerikanerne i gjennomsnitt ser mer enn 3000 annonser hver dag. Vi ser dem i matbutikken, på bensinstasjonen, på jobb og selvfølgelig på TV.

Og med alle de reklamene som konkurrerer om vår oppmerksomhet, har bedrifter nylig blitt kreative i hvordan de får meldingen ut. Det har ført til at bedrifter slo sine blitzy multi-million dollar kampanjer for mindre, mer greskrok kampanjer som virker mer personlige og mindre i ansiktet ditt.

En populær måte at annonsører nå nye kunder, er gjennom personlige påtegninger. Tanken er at vi forbrukere vil være mer tilbøyelige til å kjøpe en vare hvis en andre forbruker anbefaler det til oss.

Det har ført til et nytt nettsted som heter ExpoTV, som faktisk betaler folk å spille inn videoer av seg selv som vurderer produkter / selskaper. Jeg brukte litt tid på å sjekke det ut, og her er det jeg fant ...

Hva er ExpoTV.com?

ExpoTV har eksistert siden 2005, og de har for øyeblikket en av de største nettbaserte databaser av kundeanmeldelser. Det adskiller seg fra andre produktrevisjonsnettsteder skjønt, fordi alle vurderinger er videoopptatt. Tanken er at forbrukere våre vil være mer sannsynlig å stole på en videoomtale over en skriftlig gjennomgang fordi vi kan se personen og bedre forstå deres synspunkt.

Nettstedet gir deg mulighet til å vurdere hvilket som helst produkt du vil ha, men de høyt betalende oppdragene er plassert i deres "Ønskede" -seksjon. Du trenger heller ikke å censurere deg selv - de leter etter både positive og negative vurderinger.

Du trenger heller ikke å være et teknologisk geni for å lage en video for nettstedet. Det kan enkelt gjøres med et webkamera eller smarttelefonkameraet ditt, og nettstedet har noen ganske nyttige instruksjoner for å hjelpe deg med å komme i gang.

ExpoTV har også et program kalt "Tryology", som hvis du registrerer deg for, vil gjøre deg kvalifisert til å motta noen ganger produkter i posten for å vurdere. Det er ganske kult fordi du får penger for å lage videoen, og du får beholde produktet.

Hvor mye kan du tjene?

Som noen av "Få betalt til" -nettsteder, kommer du ikke til å bli rik gjør dette. Men med ExpoTV ser det ikke ut som det er veldig vanskelig å tjene $ 25 eller mer i en enkelt ettermiddag. Programmet fungerer ved å belønne anmeldere med poeng som senere kan innløses for premier, gavekort og kontanter.

For å gi deg en ide om inntjeningspotensialet, er det noen av oppgavene som er tilgjengelige for øyeblikket.

- Gjennomgå et populært, eksklusivt merke av sjampo og tjene 1000 poeng

- Se på en pose med økologisk hundemat og tjen 500 poeng

- Gjennomgå et merke av vaskemiddel og tjen 500 poeng

- Gjennomgå en badloofah og tjen 1000 poeng

Disse fire videoene alene vil tjene deg nok poeng til å be om et gavekort på $ 25. Det tar så 3-4 uker å motta gavekortet ditt, som er ganske vanlig for nettsteder som dette.

Så, er du villig til å gå på kamera for noen få dollar? Gi meg beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor ...

*** Takk til en av våre dedikerte lesere, Holly, som passerte dette nettstedet sammen med meg. Hvis du vet om en kul måte å tjene ekstra penger, vær så snill å sende den til meg på [email protected] Thanks !! 🙂

Skrive Inn Din Kommentar