Penger

Tjen penger som en brukt bokjeger

Tjen penger som en brukt bokjeger

Vi har alle hørt historiene om den fantastiske sjeldne boken eller kunstverket som noen fant på et garasjesalg for .25 cent og videresolgt for $ 1000 dollar. Men disse historiene er akkurat det, sjeldne. Det folk flest ikke vet er at Patricia Cornwell-romanen du så i 10-tommers bin, også har verdi og kan videreselges til online brukte bokbedrifter.

De fleste bruker bokkjøpere til å selge tilbake uønskede høyskole lærebøker, men det er et økende antall personer som jakter på brukte bøker på garasjesalg, salg av eiendommer og bibliotekssalg og deretter videreselger bøkene til disse nettbutikkene.

Slik fungerer det:

Først avklut ditt eget hus med uønskede bøker for å få følelsen av hvordan dette virker. Nå har ikke hver bok verdier, og derfor kan noen bøker du måtte sende til Goodwill. Du bør også vite at det finnes flere nettsteder som kjøper bøker, så jeg anbefaler at du sjekker noen få, så kan du finne ut hvem som har det beste tilbudet. Min favoritt side har alltid vært BookScouter.net.

Når du kommer i gang på et av nettstedene, vil du legge merke til at de ber deg om å skrive inn et 10-sifret ISBN-nummer. Den ligger rett over bokens UPC-nummer og fungerer som et unikt serienummer for bøker. Hvert nettsted vil da spytte ut et kontanttilbud for boken din. Du må velge boken med det høyeste tilbudet og deretter sende boken til dem. De betaler for frakten - du skriver ut en forhåndsbetalt frakt på deres nettsted og innen få uker vil du motta en bekreftelse tilbake i posten eller et innskudd på din Paypal-konto. Ganske enkelt, va?

Nå for jakt ...

Din jobb er å gå til lokale garasjesalg, loppemarkeder, bibliotekssalg, etc., og se etter bøker som er billige nok til at de kan videreselges til en fortjeneste. Det pleide å være at du måtte være litt av en brukt bokekspert for å vite hvilke bøker du vil kjøpe. Absolutt vil du ikke begynne å kjøpe bøker som du ikke lett kan videresælle. Men det har nå blitt så enkelt at du kan bruke smarttelefonen til å se opp verdien av en bok før du kjøper den. Noen av nettstedene som BookScouter har til og med en mobilapp som lar deg legge inn ISBN-nummeret og få et kontanttilbud på stedet. Du kan bruke den når du handler.

Tenk bare på inntjeningspotensialet. Hvis du er i et garasjesalg som selger bøker for .25 et stykke og du finner et dusin som er verdt $ 3- $ 5, vil du gjøre opp til $ 50 bare for å besøke det ene garasjesalget. Det er kjempebra og det er ikke rart at noen få mennesker begynner å leve ut av brukt bokjakt.


Skrive Inn Din Kommentar