Forsikring

Hvorfor kjøpte jeg en livsforsikring på 2,5 millioner dollar

Hvorfor kjøpte jeg en livsforsikring på 2,5 millioner dollar

Det er ikke noe mer forfriskende enn å sitte rundt et spisebord med gjester og snakke om livsforsikring.

Ok, bare tuller.

Det kan ikke være forfriskende, men det er noe jeg ønsker folk vil snakke om mer. Hvorfor det?

Fordi altfor mange mennesker fremdeles ikke har noen livsforsikring i det hele tatt, og hvis de gjør det, har de nesten ikke nok.

Ofte ser jeg folk som har $ 50.000 til $ 100.000 av livsforsikring enten gjennom arbeidsgiveren eller at de kjøpte seg selv og de tror det er nok.

Newsflash: Det er ikke!

Fakta: Du har ikke nok livsforsikring

Hvis du har en familie, med barn, hvis du har et boliglån, hvis du har forbruksgjeld, student lån gjeld, Jeg lover deg at $ 100.000 ikke er nær nok, og jeg vil til og med være modig til å si at $ 500.000 av livsforsikring ikke er nok heller.

Jeg har delt min historie om utviklingen av meg å kjøpe mer livsforsikring fra et flott topp livsforsikringsselskap som familien min vokste.

Etter at jeg ble gift, ble $ 250 000 på det tidspunktet jeg trodde mer enn nok, og det var sannsynligvis. Etter vårt første barn, la jeg til en ekstra $ 500.000, og etter vårt andre barn rammet jeg det virkelig og kjøpte en annen livsforsikring på 30 millioner dollar for en samlet sum på 2,25 millioner dollar.

I lengst tid trodde jeg at det var nok, selv etter ankomst av vårt tredje barn, følte jeg fremdeles at familien min ville være beskyttet i tilfelle at noe skulle skje med meg. Jeg er ikke sikker på hva som utløste det, men jeg begynte å få livsforsikringen kløe igjen, tenkning, må jeg virkelig kjøpe mer?

Hvorfor jeg kjøpte mer livsforsikring

Med min kone og jeg begynte adopsjonsprosessen for vårt fjerde barn, trodde jeg det i det minste ikke ville skade å se på det. Vi har andre eiendeler, pensjonskontoer, sparing, egenkapital i min virksomhet som min kone alltid kunne likvide, så jeg vet at det er andre eiendeler der, men jeg trodde det ikke ville skade å i det minste handle rundt og se om jeg kunne få mer Livsforsikring; Jeg trodde ikke at jeg også kunne spare en pen penny.

Ved å bruke livsforsikrings sitatmotoren som du ser her på nettstedet, var jeg i stand til å finne ut at jeg faktisk kan få en 2,5 millioner 30-årig politikk og spare over 400 dollar i året for å gjøre det.

De tidligere retningslinjene var kjøpt over en åtte år og tilsynelatende livsforsikringsrenten har gått ned nok, og ved å konsolidere kunne jeg spare et anstendig beløp.

Her er min utfordring for deg; Tror du virkelig at du har nok livsforsikring?

Hvis du er brødvinneren i familien din og noe skjedde med deg, er mengden dekning du har til å ta vare på familien din? Vil det hjelpe til med å betale av gjelden? Vil det bidra til å lette den økonomiske byrden som ektefellen kan ha når hun blir tvunget til å ta vare på regningene, ta vare på barna og hjelpe til å betale for college?

$ 1 million livsforsikring kan ikke være nok

Tenk $ 1 million livsforsikring er nok? Det er så mange andre ting som folk ikke skjønner som oppstår etter at du har passert. Hvis du har kløe, bruk livsforsikringsattestmotor til høyre for å se hvor billig det er å få mer livsforsikringsdekning i dag.

Skrive Inn Din Kommentar