Investere

Slik investerer du $ 20.000

Slik investerer du $ 20.000

Så, du vil investere $ 20.000. Det er en del av forandring!

Hvis du vil investere pengene dine klokt, enten det er en investering på 20k, som vi snakker om her, eller prøver å finne ut hvordan du investerer 100.000 dollar, har du kommet til riktig sted for å lære hvor du skal begynne.

Hvilke av de følgende uttalelsene reflekterer din situasjon best?

  1. Jeg vil gjerne prøve noen alternative investeringer
  2. Jeg forventer ikke å trenge pengene når som helst snart
  3. Hva om jeg trenger pengene, som nå?
  4. Jeg er i forbruksgjeld opp til øynene mine
  5. Jeg er kreativ. Hva burde jeg gjøre?
  6. Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre - selv etter å ha lest denne artikkelen.

Jeg skal vise deg hvordan du investerer pengene basert på din nåværende holdning til å investere.

Så, om ditt primære mål er å sikre at pengene dine er trygge eller gode, eller det er å tjene så mye penger på pengene som mulig, les videre, soldat.

Investering på $ 20 000 er seriøs virksomhet, men ingen frykt, uansett størrelsen på investeringen, selv investere en million dollar, har jeg gode ideer og metoder for å prøve å maksimere investeringen til sitt fulle potensiale.

Hvilke av de følgende setningene reflekterer best situasjonen din?

"Jeg er eventyrlystne og vil gjerne prøve noen alternative investeringer."

Det er en liten hemmelighet, mange finansielle rådgivere vil ikke fortelle deg. Men du vet hva? Jeg vil. Her er hemmeligheten: Du trenger ikke nødvendigvis å investere ved hjelp av tradisjonelle investeringer som aksjer og obligasjoner og verdipapirfond. Det er andre måter å investere pengene dine på.

Hvis du er den eventyrlystne typen og ønsker å investere $ 20.000 i noen alternativer, er det noen få alternativer. . . .

Peer-to-Peer Utlån

Peer-to-peer utlån er en fin måte å investere penger ved å låne den til andre. Det er absolutt risiko involvert, men min erfaring med peer-to-peer utlån er at den kan gi en ganske sterkt avkastning.

Fundrise er en av de beste stedene der ute. I motsetning til noen av de andre P2P-nettstedene spesialiserer Fundrise seg på en spesiell nisje. Fundrise er en crowdfunding kilde som bare handler i fast eiendom. Hvis du er ute etter en måte å investere i eiendommer uten å måtte utføre den daglige oppgaven til en utleier, kan Fundrise være en utmerket måte å få foten i døren.

En av fordelene med å investere med Fundrise er at du kan starte med så lite som $ 500. Fundrise bruker alle de mindre bidragene til å investere i større lån. Fundrise er i utgangspunktet et REIT, som er et selskap som eier inntektsgivende eiendom. Ifølge Fundrisks nettstedets ytelsesside hadde de en avkastning på 8,76% tilbake i 2016.

Når du ser på avgifter, har Fundrise en årlig avgift på 1,0%. Dette inkluderer alle rådgiveravgifter og kapitalforvaltning. Mens 1,0% kan høres ut som mye i forhold til andre investeringsruter, har Fundrise lavere avgifter enn andre REITs.

Det er flere fordeler med å velge Fundrise. Hvis avkastningen fortsetter på kurset, får du drastisk bedre avkastning enn du ville med en tradisjonell REIT eller med andre P2P-nettsteder. På den annen side vil disse investeringene være litt risikofyltere enn andre alternativer.

Å komme i gang og investere med Fundrise er enkelt. Du kan opprette en konto og begynne å investere på kort tid. Selv om du ikke har noen erfaring med å investere i fast eiendom, gjør Fundrise det utrolig enkelt. Faktisk har de nå Fundrise 2.0, som håndterer alle investeringene for deg. Fundrise 2.0 vil velge eFunds og eREITS og diversifisere dine investeringer basert på dine mål.

Utlånsklubb er den største peer to peer långiveren, og du kan komme i gang ved å investere i ett lån for så lite som $ 25 per lån du investerer i. Det betyr at du kan investere 100 dollar og diversifisere til fire forskjellige lån.

Hvis du vil lære om peer-to-peer-utlån, anbefaler jeg at du sjekker ut min anmeldelse på Lening Club for å få en følelse av hvordan de to største P2P-utlånene fungerer.

Hvis jeg begynte med en $ 20k investering, ville jeg være sikker på å investere $ 5000 av det til en Lending Club-konto.

"Jeg forventer ikke å trenge pengene når som helst, og jeg tar ikke hensyn til risikoen."

Søt. Du har en god posisjon til å tjene noen seriøse penger.

Jeg vil anbefale at du gjør noen tradisjonelle investeringer enten deg selv eller med hjelp av en profesjonell. La oss ta en titt på begge alternativene. . . .

Invester for deg selv

Det finnes flere måter du kan investere i en langsiktig portefølje. Jeg vil bare oppfordre deg til å gjøre det, men hvis du vet hva du gjør. Selv når du investerer ved hjelp av automatiserte, passive teknikker, kan du finne deg selv mangler graden av økonomisk planlegging som er nødvendig for å nå dine mål. Du har blitt advart.

Ok, så du vil fortsatt investere deg selv. En måte å gjøre det på er å bruke Bedre, du kan lære mer om dem ved å lese vår Betterment.com gjennomgang. Bedre er en ganske fin måte å investere online i en blanding av aksjer og obligasjoner basert på graden av risiko du kan mage. Hvis du er den typen person som ikke har noe imot å risikere, vil du oppdage at Bedre vil anbefale flere aksjer enn obligasjoner - og med rette.Bedring automatiserer å investere og vil balansere porteføljen din på grunnlag av programmerte protokoller basert på ekspertrådgivning.

Med Betterment betaler du lavt eiendeler under ledelse avgift. Hvis du vil at din $ 20.000 skal investeres automatisk uten mye innspill fra deg, er det verdt det.

Hvis du vil finjustere investeringen din, ikke gå med bedre. I stedet åpner du en Scottrade-konto. Det tar bare 10 minutter av tiden din, og du vil kunne velge de eksakte investeringene du vil legge til i porteføljen din - og i hvilke proporsjoner. Scottrade tilbyr noen ganske billige handler men du må gjøre din egen investeringsforskning for å finne den beste strategien for deg.

Andre rabattmeglerkonto Kontoanmeldelser:
  • Tradeking
  • Motiv Investering
  • TD Ameritrade
  • OptionsHouse

Investere med en finansiell rådgiver

Hvis du investerer $ 20 000 i en portefølje på egen hånd, ikke høres ut som en tur i parken, bør du vurdere å jobbe med en finansiell rådgiver. En finansiell rådgiver kan hjelpe deg med å komme opp med en omfattende strategi for å nå dine mål. Men vær så snill, vær så snill! Jeg ber deg! Ikke bare ansett noen!

Noen finansielle rådgivere er ute for praktisk talt å rane deg. Faktisk, hvis du ikke har lest historien min om kvinnen som ble lurt til å betale over $ 3.500 i variable annuitetsavgifter og ikke visste det.

Lei noen du stoler på og gjør også dine egne lekser. Du bør forstå investeringene som foreslås før du plop ned din $ 20.000. Invester pengene dine klokt ved å sørge for at din økonomiske rådgiver vet hva de snakker om, og før du vet det, vil du spørre dem, "Hva er den beste måten å investere $ 500000 på!"

Hvis du vil ha noen som vil være ærlig med deg, lærer deg, og vil ikke avgjøre før du fullt ut forstår hva du investerer i, jobber med meg.

"Hvis det oppstod en nødsituasjon, ville jeg trenge penger, nå!"

På en risikoskala på 0 til 10, hvor 0 er liten og 10 er stor risiko, kommer du sannsynligvis til å lande på -15. Ingen bekymringer. Vi kan jobbe med det.

Du har $ 20 000 å investere, men du vil ikke miste pengene dine. Her er noen alternativer jeg vil anbefale. . . .

High-yield Savings Accounts

Ah, enkelhetens skjønnhet. Høyavkastningsregnskap gir deg mulighet til å oppnå lav avkastning (sammenlignet med aksjer og obligasjonsinvesteringer, for eksempel) samtidig som du sikrer at med mindre armageddon kommer, vil pengene dine være sikre. De fleste bruker dette når de investerer 10.000 dollar i deres beredskapsfond eller om de trenger umiddelbar eller kort sikt tilgang til midlene.

Hvorfor kalles de "høy avkastning" når du tjener en lav avkastning? Vel, de tjener mer interesse enn de fleste sparekontoer på markedet.

Disse typer kontoer er gode for å spare nødfondspenger - eller penger du ikke vil forsvinne over natten. Disse kontoene er også gode å bruke etter tap av en kjære når du er emosjonell og er mer tilbøyelige til å gjøre fattige investeringsbeslutninger.

Hvis du føler at dette er riktig type konto for 20 grand, klikk her for å sjekke ut noen av mine favoritt avkastningskontoer med høy avkastning.

Pengemarkedsregnskap

Disse kontoene er gal kjedelig, min venn. Gjesp.

Men den gode nyheten er at pengemarkedsregnskapene er stabile og noen ganger tilbyr de samme beskyttelsene som deres sparekonto kolleger. Sjekk med din lokale bank eller kredittforening for å se om de tilbyr en pengemarkedskonto.

Hva med interessen? Du vil sannsynligvis tjene mindre enn eller lik det beløpet du ville ha med høy avkastningskonto. Likevel, hvis denne typen konto er tilgjengelig for deg, og du trenger rask tilgang til pengene i nødstilfeller, er dette et godt alternativ.

"Jeg er i forbruksgjeld opp til mine øyne og jeg er ikke sikker på at jeg burde investere."

Din hunch er en god en. Du bør ikke investere ennå, min venn.

Hvor mye forbruksgjeld har du? Hvis det er under $ 20.000, bør du vurdere å bruke din stabel med kontanter for å betale av gjelden. Hvis det er over $ 20.000, kan du bare vurdere å bruke alt. Bare vær sikker på at du har noe av et nødfond før du gjør det.

Gjeld er som anti-investering. Og dessverre er det ganske verre enn det - gjeld kommer nesten alltid med en garantert forutsetning av interesse som du skylder til utlåner. Du ser, dine investeringer kan gå opp eller ned i verdi. Med gjeld skal du alltid betale mer enn det du lånte.

Ikke bare det, men hvis du har høy forbruksgjeld, er det sannsynligvis å miste interessen mye raskere enn du kan få det. La oss si at du hadde $ 1000 av kredittkort gjeld brenner din for 25% interesse. Det betyr at hvert år betaler du 250 dollar i rentebetalinger. Et godt gjennomsnitt for investeringer er 8%. Det betyr at du må investere $ 3.125 for bare å bryte med renten på gjelden din. Så hvis du skulle investere $ 1000 til å betale av gjeld, kan du ta den andre $ 2.125 og begynne å tjene penger, i stedet for å trekke vann økonomisk.

Vil du fortsette din sak for å betale av gjeld? Prøv disse elektroniske verktøyene.

"Jeg er entreprenørskap og kreativ. Seriøst er jeg. Hva burde jeg gjøre?"

Du er min slags person. Her er noen måter du kan investere pengene dine på og ha det gøy å gjøre. . . .

Start en Internett-bedrift

Nå kan du ikke kjøpe en bygning og starte en restaurant med $ 20.000. Men du vet hva? Den typen penger ville ta deg ganske langt hvis du skulle starte en Internett-bedrift.

Faktisk har jeg startet en Internett-bedrift og gutt har det betalt utbytte. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å lære hvordan du starter en blogg og legger pengene dine til god bruk.

Du kan bruke pengene til å ha et profesjonelt webdesignerarbeid på nettstedet ditt, eller du kan betale noen få forfattere til å lage noen informative sider for rask og enkel referanse til leserne dine. Virkelig, himmelen er grensen.

Bli freelancer

Du kan også vurdere å bli freelancer og kjøpe noe kvalitetsutstyr for din bedrift. Kanskje du elsker fotografering - invester deg i et flott kamera! Kanskje du liker å fiske - kjøp litt ekstra stenger, fiskeutstyr, og bli en elveguide! $ 20.000 tar deg ganske langt inn i din egen freelance-virksomhet.

Utdann deg selv til en ny karriere

At $ 20.000 kan brukes til å investere i utdanningen din. Utdanning, min venn, kan bli en lukrativ karriere.

Du har kanskje ikke tenkt på muligheten for å investere i utdanningen din, men det betyr ikke at det er et dårlig valg. Faktisk, når du vurderer avkastningen på investeringen din, kan du faktisk gjøre mange ganger mer enn om du skulle sette pengene inn på aksjemarkedet.

Investering i deg selv er sjelden en dårlig ide. Den eneste gangen det kan bli økonomisk avfall, er når du ikke bruker den utdanningen du mottar for å forfølge en ny karriere og faktisk lande jobben. Det er en risiko, men det er vanligvis verdt å ta.

"Jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre - selv etter å ha lest denne artikkelen."

Ikke bekymre deg. Det kan bare være tid å bøye hjernens muskler og oppdage nye muligheter. Hvis du er clueless på hvordan du gjør det, er det noen ideer. . . .

Pause og vent

Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal bruke pengene dine, må du ikke gjøre det før du er helt sikker. Som jeg nevnte, kan du parkere pengene dine i en avkastningskonto med høy avkastning mens du finner ut dine alternativer. Det er bedre å ikke gjøre noe enn å gjøre en alvorlig feil.

Start her

Hvis tanken på å investere pengene dine absolutt frykter deg, investerer du ikke ennå. Klikk her for å lese alt om The Money Uprising Movement ™ og få en spillplan for hvordan du håndterer penger. Over tid, når du praktiserer disse reglene, får du den tilliten du trenger for å gå videre.

Jeg tror på deg. Derfor legger jeg ut denne informasjonen der ute - jeg tror du har det som trengs for å lære å investere med selvtillit og administrere pengene dine bedre enn noensinne. Du kan gjøre det, og jeg er her for deg.

Skrive Inn Din Kommentar