Investere

50 eksperter deler deres første investering noensinne

50 eksperter deler deres første investering noensinne

"Du trenger ikke å være flott å starte, men du må begynne å bli god." ~ Zig Ziglar

For å være god i noe, må du først komme i gang. Dette gjelder også investering.

Før jeg gjorde min første investering, visste jeg ingenting om å investere. Heck, jeg kunne egentlig ikke engang forklare hva et fond var.

Jeg delte dette innGF ¢ podcast Ep. 21som avslører hvordan clueless jeg var når det gjaldt å investere.

Den største takeawayen er imidlertid at jeg ikke ville være der jeg er i dag med mine investeringer, hadde jeg ikke bitt på kulen og tatt det første stupet.

I denne rapppostposten deler 50 investingeksperter hvordan de startet.

Hvis du fortsatt er på gjerdet på hvor du skal begynne, er det mange historier for å knuse deg i riktig retning. Pass på å bli med meg Drift: #investNOW og ta løftet om å begynne å investere i deg selv.


Hva var din første investering?

Min første "investering" var i ungdomsskolen som en del av en investeringsutfordring. Teamet mitt gjorde noen analyser og valgte å gå med Caterpillar. Vi tok den beslutningen basert på min venns arbeid i Midtøsten, og hvordan det var massevis av infrastruktur som ble bygget, mesteparten av det med Caterpillar-utstyr. Sakte og stabil er bra for langsiktig investering, det er ikke bra for en månedskonkurranse.

- Jim Wang av Microblogger

* * *

Min første investering? Det var Cisco under høyden på dotcom-bommen!

- MoneyCone of MoneyCone

* * *

Min verste investering var i et sett av verdipapirfond basert på Morningstar-stjerneklassifiseringer i slutten av 1990-tallet. Jeg har lært siden da at stjerneklassifiseringen er tungt vektet mot umiddelbar fortidsmessig ytelse i stedet for forventet ytelse. Og fordi gjensidig avkastning har en tendens til å gå gjennom sykluser som overgår og underperformerer markedet, er det å kjøpe de siste toppspillerne (selv om midlene er høyt vurderte), "jage ytelse" og ikke en anbefalt investeringsstrategi. Jeg lærte også at et fond kan slå markedet, men fortsatt miste verdi dersom markedet som helhet er nede.

- Julie Rains jobber for å leve annerledes

* * *

Min første investering var i et lokalt verktøy for aksjeselskaper. Det var relativt lav risiko aksjekjøp og hadde et høyt utbytte.

- Bob Lotich av Christian Personal Finance

* * *

Jeg har alltid elsket å investere, fra en tidlig alder husker jeg å sitte og høre på onkene mine diskutere sine investeringer. Jeg begynte endelig i sjette klasse da jeg fikk mine første aksjer i et Florida Electric Company. Jeg husker det som om det var i går, tur til sentrum av Des Moines (spennende for en sjette grader), hjørnekontor med glass, Smith Barney!

- Andrea Travillian tar et smart skritt

* * *

Min første investering var lager i det lokale verktøyet selskapet som foreldrene mine kjøpte for meg. Det første jeg kjøpte på egen hånd var sannsynligvis et REIT jeg fant i et DRIP-program. Jeg visste ikke mye om det, men det var gratis å investere i og betalt et godt utbytte.

- FF av FeelingFinancial.com

* * *

Jeg begynte å investere da jeg var 13 år gammel og foreldrene mine ønsket å vise meg skattene mine for første gang. Mens jeg viste meg hva alt betydde, viste pappa meg at morfaren min hadde satt opp en investeringskonto da jeg var en baby, og den hadde vokst over tid. Han forklarte meg også hvordan jeg måtte betale skatt på utbyttet fra det hvert år. Mens jeg siden har endret mye av min portefølje, har jeg fortsatt den originale investeringen til Abbott Laboratories, og de forskjellige spinoffs som har skjedd siden da.

- Robert Farrington av TheCollegeInvestor.com

* * *

Da jeg var 16 så jeg filmen Wall Street og kom hjem og spurte min far da jeg kunne kjøpe aksjer. Han tilbød å selge meg 5 aksjer på aksjen han eide av banken der han jobbet. Banken fusjonerte et par ganger og til slutt morphed til Bank of America.

- Joel Eggerding av CoachYourMoney.com

* * *

Min første investering var egentlig ikke mine penger. Jeg var på et "aksjemarkedsteam" i 7. klasse. (Har en nerdier ting blitt sagt?) Uansett, vi må investere i en rekke aksjer. Vi valgte i utgangspunktet bare tilfeldig, men vårt lag endte med å vinne første plass i hele skoledistriktet. Ren flaks.

- James Clear av JamesClear.com

* * *

Jeg startet da jeg var 20, mens jeg fortsatt var på college. Jeg kjøpte noen aktivt forvaltet aksje- og obligasjonsfond for $ 5000 jeg hadde spart når jeg jobbet som om sommeren.

- Larry Ludwig av Investor Junkie

* * *

Min første investerings mulighet var da jeg endelig åpnet en Roth IRA for pensjonering. Jeg så mellom Vanguard og Betterment. Siden jeg var ung og ikke hadde mye penger å investere, bestemte jeg meg for å velge Bedre (lære mer om Bedre ytelse). Jeg har holdt Roth der lenge med stor suksess, og er glad jeg gjorde det, i stedet for å vente.

- Grayson Bell of Debt Roundup

* * *

Jeg kjøpte aksjer i Exon Mobile lager i min 20-år med en anbefaling fra min kusine. Etter å ha eier aksjen i flere år, setter den aldri pris på. Til slutt solgte jeg det til samme pris jeg betalte. Lærdommen jeg lærte er, "aldri ta investeringsråd fra min kusine". Heldigvis, som porteføljeforvalter, lærte jeg at investering uten forkunnskap eller erfaring er en dårlig beslutning. Opplær deg selv før du investerer!

Barbara Barbara Friedberg Personal Finance

* * *

I videregående skole leste jeg investeringsklipper som om de var tekstbøker.Da jeg var 18 år, hadde jeg spart $ 1000 og investert den i Putnam Voyager-fondet. I dag ser det ut som at $ 1000 ville ha vokst til rundt $ 4,514 hvis jeg hadde bodd i det fondet. "

- Chuck J. Rylant av ChuckRylant.com

* * *

Min første investering var noensinne OAKMX, et fond som foreldrene mine kjøpte til meg da jeg var 13. De satte $ 1000 i det til bursdagen min, og jeg så det vokse mye raskere enn
Min sparingskonto.

Jeg var så spent at jeg i et år lagret ytterligere $ 1000 fra å gjøre gjerninger og sette det inn i tillegg. Det var muligens en av de beste gaver jeg noensinne har sett gitt da det kickstarted min interesse for å investere.

Jeg har vært avhengig av å investere siden da.

- Andrew Fiebert av Listen Money Matters

* * *

Tilbake på midten av 90-tallet var jeg i drift av en musikkbutikk. Alle regningene mine ble betalt, og jeg hadde masse penger igjen for å kjøpe hvilke poster og CDer jeg ønsket. Livet var flott!

Vårt firma tilbød å sende oss til et off-site møte for å lære om pensjonskontoer. Jeg var ikke veldig interessert, men jeg tilbød å betale for min tid og tilbød snacks. Hvem skal ikke dra nytte av denne avtalen?

En smartkledd kvinne fra Merrill Lynch satte opp overheadprojektoren (jeg nevnte dette var på 1990-tallet) og fortsatte å fortelle oss om denne tingen kalt 401 (k). Jeg spurte meg selv "Betaler ikke regjeringen for pensjonen?" Tilsynelatende gjør de det ikke.

Det var den dagen at jeg fylte ut alt papirarbeidet og begynte å legge litt av min lønnsslipp unna. Dessuten stakk jeg det til The Man ved å spare på skatt. Det var min første erfaring å investere og jeg fortsetter å redde for fremtiden min på grunn av de leksjonene jeg lærte.

- Steve Stewart av MoneyPlan SOS

* * *

"Min første investering var i mitt firma 401 (k) i moden alder av 21. Jeg er glad jeg begynte tidlig!"

- Sara Stanich av CultivatingWealth.com

* * *

Min første investering var i to gigantiske esker med Airheads candy i 7th klasse. Jeg solgte dem for $ 0,25 et stykke til mine klassekamerater og nesten tredoblet investeringen min! Entreprenørånden har bodd hos meg helt siden.

- Sean Nisil fra www.seannisil.com.

* * *

Jeg begynte å investere da jeg jobbet i Kemper Mutual Funds (husk da) og kunne sette penger fra hver lønnsslipp inn i fondene uten last.

- Annie Logue of The Root of All

* * *

Min første investering var noensinne Cablevision, det lokale kabelselskapet som dekker min opprinnelige Long Island. Jeg kjøpte det fordi de eide New York Knicks, og det var all investeringsgrunnlaget jeg trengte på den tiden. Gutt, har jeg lært litt leksjoner om den slags ting siden!

- Joshua M. Brown of The Reformed Broker Blog

* * *

Jeg regner ikke med min juvenil myntsamling, min første investering var i et stabilt verdifond i min første 401 (k). Det var standard investeringsalternativet, og jeg bidro bare i det hele tatt på grunn av min fars oppfordring. Hans prediksjon på tiden var spot on: "når du er investert kan du undersøke mer". Faktisk.

-PK av ikke avslutte dagen din jobb ...

* * *

Min første samlede investering var min utdannelse. Eller heller mine foreldres investering siden de er så hyggelige å betale for det. 😉 Men jeg vet at det er kjedelig for deg å høre, så la oss ringe min første investering med innmelding i min 401 k-plan.

Hvor får du GRATIS penger til å gjøre noe du allerede har tenkt å gjøre uansett - spar for pensjonering! Hvor kult er det?? Åh, hva er det? Fortsatt kjedelig? Hmm .... ok i orden. Skrap alt det da.

La oss ringe min første investering den tiden da jeg plukket opp Sirius-lager for 10 år siden, som 2.00 cuz "det var en avtale" (aka det var billig og jeg hadde råd til det, og alle og deres mor snakket om hvordan satellittradio var den neste stor ting!), bare for å selge den til $ 1,80 neste dag, og deretter kjøpe tilbake på $ 2.10ish neste, og så selge på $ 1,50 senere cuz jeg kunne ikke takle stresset mer ...

Men ingenting lærer en leksjon bedre enn et tap i hovedstaden, så jeg er mektig takknemlig for å lære det igjen da, så jeg trenger ikke lenger i fremtiden ... Og den leksjonen var IKKE PRØV OG VAR EN DAGHANDELER!

- J Money of Rockstar Finance

* * *

Den første investeringen jeg noensinne har gjort var i Dodge og Cox Stock-fondet da jeg åpnet en Roth IRA. Jeg var senior i college og hadde lest om fondet i KiplingerÕs Personal Finance magazine. Det har vært en utrolig langsiktig investering.

- Hank Coleman of Money Q & A

* * *

Min første investering var noensinne da jeg var 18, og pappa hjalp meg med å åpne en RRSP (den kanadiske versjonen av en 401 (k)). Jeg bidrar fortsatt jevnlig til den pensjonskonto, og den har vokst jevnt siden jeg åpnet den!

- Stu av Poorstudent.ca

* * *

Min første investering var i middelskolen, noe teknisk fond som min pappa fortalte meg å få. Det gjorde det veldig bra ... til NASDAQ krasjet.

- Nick Loper av SideHustleNation

* * *

Min første investering var å kjøpe TOY (Toys R Us) for nesten 30 år siden. Jeg har en sterk lidenskap for å lære å lese Stock-sidene, min grunnlærer, Mr. Antonacci, ble etter skolen til å lære meg hver dag hvordan de skulle leses. Jeg tok sommerinntekter fra Mowing plener og gjorde mitt første aksjekjøp.

- Mike Kawula of Self Employed King

* * *

Min beste første investering i meg selv var 22 år gammel. Jeg fikk mitt første kredittkort og kjøpte Tony Robbins Personal Power på kassettbånd. Denne investeringen gjorde en så permanent innvirkning på fremtiden som fortsatt betaler utbytte.

- Vernon Ross av The Social Strategy Podcast

* * *

Jeg begynte å investere da jeg var 15 år.Jeg jobbet på drivethruen på McDonalds, og jeg ba moren min om å hjelpe meg å åpne en meglerkonto (siden jeg var under 18 år) der jeg kunne sette inn lønnsslippene mine. Jeg kjøpte to fond, en for innenlandske aksjer og en for internasjonale aksjer. Hvis bare jeg hadde visst om indeksmidler siden da!

- Paula Pant av AffordAnything.com

* * *

Jeg tror den første investeringen jeg noensinne har gjort var en liten eBay-bedrift jeg løp i tenårene mine. Jeg ville kjøpe Pogs (husker de?) I bulk, så selg dem i mindre partier. Jeg snudde et lite fortjeneste; en som på ingen måte rettferdiggjorde hvor mye tid jeg brukte å kjøpe og selge.

- Tom Ewer of LeavingWorkBehind.com

* * *

Jeg begynte å investere da jeg var 18. Jeg kjøpte aksjer i Limited Brands, morselskapet til Victoria's Secret. Jeg så alle disse kvinnene vandre rundt på kjøpesenteret med de rosa posene og butikkene var alltid pakket.

- Jon av MoneySmartGuides

* * *

Ved 18, etter å ha fått et bosetning fra en bilulykke jeg var inne, hjalp min tante meg med å investere $ 15.000 i noen fond gjennom Charles Schwab. Det var 1997, så de doblet de neste par årene.

- Chris Huntley fra Huntley Wealth Insurance

* * *

Som en junior på college trodde jeg at jeg ville investere et skudd. Dette var før internett og online meglere. Så jeg ringte Franklin Templeton, ba om et prospekt, lest det, og sendte en sjekk noen dager senere for aksjer i Templeton Growth Fund. Jeg har vært hekta helt siden.

- Jon Petersen fra NovelInvestor.com

* * *

Vår første investering var da min kone og jeg kjøpte vårt første hus for $ 82 000 da vi ble gift i 2004. Vårt boliglån var bare $ 570 / måned.

- Brad Chaffee of Beyond Debt Freedom

* * *

Min første investering var Twitter.

- Gary Vaynerchuk av GaryVaynerchuk.com

* * *

Min første investering var gjennom programmet for kjøp av ansatte på RadioShack. Jeg har fått utbytte sjekker helt siden.

- Shane of Beating Broke

* * *

Min første investering var Ascend Communications (ASND). De har siden blitt kjøpt ut. Jeg kjøpte dem på $ 23 og solgte til $ 28. På samme måte var jeg hekta.

- Jason av TermLife2Go

* * *

Jeg tror at min første investering noensinne var å kjøpe noen få aksjer med en liten sum penger jeg satte inn på en Scottrade-konto for mange år siden. Jeg kan ikke engang huske nøyaktige aksjer, men det var så spennende å se de små symbolene og dollarbeløpet ved siden av dem og vet at jeg hadde en (veldig) liten andel av disse selskapene.

- Benjamin Feldman av ReadyForZero Blog

* * *

Min første virkelige investering var å investere i min 401 k på min første jobb. Jeg var heldig nok til å ha en arbeidsgiver-kamp!

- Christopher J. Lalor av Livsforsikring Shopping Anmeldelser

* * *

Jeg begynte å investere da jeg hadde min første posthøyskole "ekte" jobb hos Campbell Soup Company. Min HR-direktør understreket betydningen av å spare for fremtiden, så rundt 10% av inntektene mine gikk inn i min 401 (k) plan. Jeg husker ikke de eksakte fondene, men det var aggressivt siden jeg var tidlig i 20-årene.

- Chris Abrams ofAbrams Insurance Solutions

* * *

Den første investeringen jeg noensinne har gjort var da jeg kjøpte lager i The Gap tilbake i 1998. Jeg tok Warren Buffets råd og investerte i et selskap som jeg visste og forsto. Jeg eier fortsatt disse aksjene i dag.

- Ian McAuslin fra Life Insurance Journal

* * *

Min første investering var da jeg valgte ikke å gå på college og tok en jobb i mitt foretrukne arbeidsområde. I løpet av dagen fikk jeg trening på jobben mens jeg gikk på kurs om natten. Jeg jobbet også i helgene for å støtte meg selv. Jeg lærte tonn mer erfaring og disiplin, som til slutt hjalp meg til å starte min egen virksomhet. Det var den beste investeringen i meg selv jeg noensinne har laget!

- Carrie Smith av CarefulCents.com

* * *

Min første investering var å sette penger inn i min 401k hver måned. Jeg fikk min første legit jobb kl 21 og fikk lov til å begynne å bidra til min 401k etter 6 måneders arbeid. Min arbeidsgiver samsvarer med 50% av de første seks prosent av min lønn. Jeg har aldri unnlatt å kapitalisere på den kampen, og etter syv år på jobben har jeg begynt å danne et fint lite redeegg. Hvis du har tilgang til en 401k og et selskapsmatch er dethelt sikkert Det første stedet du skal investere dollar på.

- Joel Larsgaard, lagre utenfor boksen

* * *

Jeg gjorde min aller første investering da jeg startet min første innleggsskolejobb. Jeg åpnet en Roth IRA med Vanguard og kjøpte Vanguard STAR-fondet fordi den hadde det laveste minimumskrav for alle Vanguard-fondene på den tiden, og jeg ønsket å komme i gang.

- Lance Cothern of MoneyLifeandMore.com

* * *

Første gang jeg noen gang gjorde en investering var da jeg kvalifiserte for min 401 (k) ved min første jobb etter college. Jeg begynte å bidra med 3% for å få arbeidsgiverens kamp og få min gratis penger. Jeg ville ha bidratt mer på tiden, men jeg hadde over $ 80 000 i studielån for å betale på det tidspunktet.

- Tori of Adventuring Dollars

* * *

Min første investering var da jeg betalte meg stort kredittkortgjeld etter college. Det var som å få en garantert 15% avkastning på pengene mine. Også selvtilliten og den enorme følelsen av lettelse var også en stor fordel.

- Vil Chen of WiseBread

* * *

Min første investering var tilbake i 1979 da jeg var bare 7 år gammel. Moren min hjalp meg med å opprette en sparekonto hos San Diego Trust & Savings Bank (den banken er lenge borte nå). Jeg husker å være så stolt av min innskuddspost. Jeg har gode minner om å gå inn i banken og overlevere telleren min innskudd, og hun ville ta ut sitt store stempel og merke boken min! Jeg vokste kontoen med penger fra bursdager, godtgjørelser og inntekter fra garasje og lemonade stativ salg.Jeg tror renten var rundt 9-10 prosent på den tiden!

- Ellen Edwards av InsureTheQueen.com

* * *

Min første investering var ikke veldig bra: Jeg kjøpte om lag 3000 dollar på lager av selskapet der jeg jobbet som praktikant mellom vilkår i Engineering School. Jeg brukte min undervisningspenger til å gjøre det. Aksjekursen gikk raskt ned fra $ 40 til rundt $ 20, noe som betyr at jeg hadde "tapt" omtrent $ 1500 - en forferdelig masse penger for meg på den tiden. Heldigvis for meg holdt jeg på og den flyktige aksjen gjenvunnet til slutt, og jeg solgte den for 45 dollar.

- Mr. Money Mustache av Mr. Money Mustache

* * *

Min far oppfordret meg til 13 å kjøpe litt Wal Mart lager for å lære om å investere. Flott leksjon og ønske jeg ville ha kjøpt mer.

- Ben Newman av BenNewman.net

* * *

Min første investering var Pepsi lager som mormor kjøpte meg da jeg var ung. En tidligere barnehage lærer, hun lærte meg om aksjer og investerer gjennom metaforer og historier.

-Leah Manderson av LeahManderson.com

* * *

Min arbeidsgiver-ga 401 (k) ved min første jobb rett ut av college. Skulle ønske jeg ville ha reddet mer!

- Scott Halliwell av USAA

* * *

Min første investering var Vanguard Target Retirement 2050-fondet i Roth IRA. Jeg begynte like etter college på min pappas insistering. Det var første gang jeg noen gang satte opp en automatisk investeringsplan og en fantastisk måte å hoppe, begynne å spare pensjon.

-Mat Becker av mor og pappa penger

* * *

"Min første investering skulle være Disney-lager. I mange år i julen ville mine besteforeldre si: "Du burde virkelig få Jon noe Disney-lager." Hvert år er jeg enig med dem og sier, "Ja det er en flott gave. Jeg vil virkelig ha det. »Men jeg har aldri fått det. Jeg hadde denne interessen i "Hva er lager?" Fra en ung alder og ville se Disney gå opp hvert år, dessverre visste jeg ikke var investert. Jeg ville bare komme inn der. "

- Jon av Bedre

* * *

Jeg begynte å investere i en Roth IRA. Jeg pleide å se CNBC hver dag og kjøpe hva ankrene snakket om den dagen. La oss bare si at jeg har lært mye mer om den riktige måten å investere siden da.

- LaTisha Styles of YoungFinances.com

* * *

Jeg begynte å investere når foreldrene mine pleide å belønne meg for å få gode karakterer med aksjer i Microsoft-lager. Disse aksjene har siden splittet flere ganger og er nå verdt en god del av endring i dag. Jeg har vært hekta helt siden.

- Steve av MyWifeQuitHerJob.com

* * *

Min første investering var min 401k da jeg var 19. Jeg fikk endelig en "ekte" jobb med fordeler og visste at jeg ønsket å maksimere min bedriftskamp.

- Jaime Tardy of Eventual Millionaire

* * *

Min første investering var et lite dupleks som jeg kjøpte for $ 80 000 med et $ 0 nedlån. Den totale betalingen var $ 600 per måned, og jeg leide den andre enheten for $ 650, slik at jeg kunne leve nesten fri til jeg flyttet ut et år senere. Det har vært nesten 7 år siden jeg flyttet, men jeg holder det fortsatt og får betydelig månedlig kontantstrøm hver måned. Det er sant hus hacking der.

- Brandon Turner, BiggerPockets.com

* * *

Den første investeringen jeg noensinne har gjort var da jeg var 14, og trodde jeg kunne bruke en slags e-post scraper / spammer ting å hoppe inn på en ponzi-ordning. Jeg visste ikke hva en ponzi-ordning var, visste ikke hva spamming var, og endte med å tape rundt $ 100 i prosessen, som for mitt 14 år gamle selv, kunne like like vært tusen.

- Jesse Mecham av YouNeedaBudget

* * *

"Da jeg var 18 år, var jeg en skuespiller i et sommerlagspill som heter Prelude to a Kiss. (Link er et uheldig bilde som involverer stort hår!) Jeg fikk $ 500 for å handle i det showet, og jeg husker å ta hele sjekken til kredittforbundet for å åpne en Roth IRA. Jeg husker ikke hvilke verdipapirer jeg kjøpte, men jeg husker å være veldig stolt av å starte min Roth IRA fordi jeg nettopp hadde lest David Bachs bok, Smart Women Finish Rich. Denne boken inspirerte meg til å være økonomisk uavhengig, og jeg visste at dette var det første skrittet. "

- Sophia Bera av Gen Y Planning

* * *

Jeg begynte å investere når min bank hvor jeg åpnet min første bankkonto, bestemte meg for å bli offentlig. Jeg kjøpte 25 aksjer og har aldri solgt dem.

-Tai av DoubleSavingDivas.com

* * *

Wow, min første investering tar meg tilbake ganske mange måter. Da jeg var barn, kjøpte mormoren min alle grandkids en del hver av AT & T lager. Jeg trodde egentlig ikke mye av det, men det var morsomt å få en utbyttekontroll (selv om det var mindre enn en bukk hver gang).

Nå har den første aksjeinvesteringen jeg selv har gjort, vært et fond når jeg endelig registrerte meg for selskapets 401 (k). Jeg husker ikke det eksakte fondet, men jeg husker det var en som spore S & P 500.

- Glen Craig gratis fra Broke.

* * *

Jeg begynte å investere i et videregående klasserom. Hele klassen plukket aksjer og spores det over 3 måneder, og jeg endte med å vinne. Jeg mottok $ 200 mot college-fondet mitt, som var den første investeringen jeg noensinne sporet.

- Jeff Root fra Rootfin Online Life Insurance Agency

* * *

Min første investering var påmelding i firmaets 401 (k) plan etter å ha blitt uteksaminert fra college. Det hjalp meg med å spare penger for pensjonering uten å tenke på det - og firmaet mitt passet en liten prosentandel (som var som å få gratis penger bare for å investere). Jeg skulle ønske jeg investerte mer. Jo tidligere du begynner å investere, desto mer vil pengene dine multiplisere.

- Mike Delgado av StudentHacks.org

* * *

Sirius satellittradio var den første investeringen jeg noensinne har gjort.På den tiden solgte jeg billyd for et selskap som heter Ultimate Electronics, og jeg trodde at satellittradio var fremtiden. Jeg visste ikke mye om økonomien til selskapet på det tidspunktet, jeg tenkte bare at det ville være et godt spill. Jeg endte med å selge den for mindre enn jeg betalte for det, men jeg lærte tonn om å investere i prosessen.

- Deacon Hayes fra WellKeptWallet.com

Les for å begynne å investere i deg selv? Bli med på bevegelsen som inspirerer 1.000.000 andre til å begynne å investere i seg selv. Lære mer om Drift: #investNOW.

Skrive Inn Din Kommentar