Investere

Mikrosparing: Slik dyrker du ditt egg fra en liten konto

Mikrosparing: Slik dyrker du ditt egg fra en liten konto

For de fleste mennesker i verden er det ekstraordinært vanskelig å begynne å bygge rikdom. Spesielt kan flyktige inntekter raskt redusere sparebalansen til like sparsomme mennesker.

Dessverre står folk i vanskelige økonomiske situasjoner overfor en nesten umulig situasjon. Sparing er viktigere enn noensinne når penger er stramt, men det er vanskeligere å finne pengene for å spare.

Denne artikkelen er utformet for å gi noen ideer til personer med små eller flyktige inntekter for å bruke "mikrobesparelser" for å dyrke et hekseegg. Disse ideene er ikke noe erstatning for å øke din inntekt, men de kan gi et stopp.

Enten du er en student som ikke tjener en heltidsinntekt, en ny kandidat som står overfor en lavere enn forventet inntekt, eller en som har tilbrakt år som tjener en utilstrekkelig inntekt, kan du kanskje bruke noen av ideene å begynne å vokse rikdom i situasjonen din.

Hvis du vil hoppe rett inn i lagring, sjekk ut Chime. De er en bank, men har en flott app, og lar deg registrere deg i automatiske besparelser for automatisk å spare 10% av hver lønnsslipp. Sjekk ut Chime her.​​​​

Skulle du fortsatt prioritere besparelser når penger er stramt?

En av de sprøste statistikkene jeg noensinne har sett på viktigheten av besparelser, kom fra Urban Instituttets 2010-papir med tittelen Kan besparelser hjelpe overvinne inntektsstabilitet? I dette papiret, reduserte likviditetsbesparelser (tenk penger eller penger på en sparekonto) på bare $ 2000 til $ 10.000, redusert frekvensen av økonomiske vanskeligheter med 10,3%. Til sammenligning reduserte inntektene med $ 1000 per måned disse vanskelighetene med 5,3%.

Hvis målet ditt er å forbedre livskvaliteten, øke rikdom og finne bedre muligheter, er oppbygging av sparing nøkkelen. Ingen sier at dette er enkelt, men det er nødvendig. Når du dekker grunnleggende nødvendigheter (for eksempel mat, grunnleggende ly og medisin), må lagring være den neste prioriteten.

Hvordan komme i gang Lagre

Hvis du er overbevist om verdien av besparelser, er det beste stedet å starte ved å åpne en bankkonto. En bankkonto uten månedlige avgifter vil tillate deg å begynne å spare, og redusere bryet forbundet med innbetaling eller innskuddskontroller.

To banker som tilbyr avgiftsfrie kontoer er Simple Bank og Chime. Begge bankene tilbyr også gode besparelser som kan hjelpe deg med å komme i gang med besparelser. For å kvalifisere for disse kontoene må du være minst 18 år gammel og en borger i USA.

Hvis du ikke kvalifiserer for å åpne en bankkonto i USA, er Bluebird-kontoen av American Express og Walmart et godt alternativ. Denne kontoen har også et "sett til side" alternativ som lar brukerne komme i gang med besparelser.

Når du har et digitalt sted å sette penger, er det på tide å begynne å sette penger der. Den første delen av besparelser er sannsynligvis det vanskeligste å komme på plass. Når du har en sparing vane på plass, blir det enklere å øke kontoen. Her er noen ideer for å få de første $ 100 på en sparekonto:

  • Selg noen ting du ikke lenger trenger. Sett inn besparelsene med en gang.
  • Hopp over måltider og kaffe ut i en hel måned. Sett besparelsene på kontoen.
  • Finn en måte å kutte på en vanlig regning (for eksempel senk mobiltelefonregningen eller forhandle om lavere bilforsikringsrente). Sett besparelsene på kontoen din.
  • Prøv å jobbe overtid eller ta en side jobb bare for å sette pengene inn i besparelser.
  • Legg til en ekstra (betalende) romkamerat til huset ditt for å redusere boligkostnadene. Sett besparelsene på kontoen din.

Ansvarlighet og automatisering

Når du har fått penger på en sparekonto, er nøkkelen til økende formue å holde pengene i kontoen, og legge til flere penger på kontoen. De to viktigste faktorene for dette er ansvarlighet og automatisering.

Ansvarlighet er ideen om at et individ kan bruke sosialt trykk for å prioritere besparelse over utgifter. Jeg må si, jeg har hørt om noen ganske galne metoder for dette.

En mann jeg kjenner, ga $ 500 til sin mor og fortalte henne at det var hans beredskapsfond. Nå, hvis han ønsker å trykke på denne kontanter, må han spørre moren sin.

En venn var medlem av en spareklubb (kalt en sou-sou) som krevde henne å bidra med $ 50 per uke til klubben. En gang hver 12. uke, ville hun få betalt $ 600. Hvis hun noen gang savnet betalingen hennes, ville hun ha blitt sparket ut av klubben (snakk om press).

Jeg har hørt om folk som taper et bilde av barna sine på debetkortene, så de husker å redde, slik at barna kan få et bedre liv.

Like viktig som ansvarlighet er automatisering. Med volatile inntekter kan automatiseringsbesparelser være en stor utfordring. Men å automatisere en liten mengde besparelser kan gå langt. For eksempel gir lagring av $ 25 per uke $ 1,300 i besparelser i løpet av et år. En sparekonto med $ 1300 setter deg foran mer enn halvparten av amerikanerne når det gjelder besparelser.

Den enkleste måten å automatisere besparelser på er å sette opp et eget utkast rett fra lønnsslippet. Hvis du jobber med en vanlig jobb. Sett opp en $ 25, $ 50, eller til og med $ 100 innskudd direkte inn i sparekontoen din. Resten kan gå til din brukerkonto. Du kan også sette opp et automatisk 401 (k) bidrag hvis din arbeidsgiver har det alternativet (selv om 401 (k) midler er mindre tilgjengelige enn andre midler).

Sjekk ut våre favorittautomatiske spareprogrammer her.

Bestemme når du skal bruke besparelsene

Den vanskeligste delen av å bruke mikrobesparelser for å bygge et hekseegg er at du sannsynligvis vil oppleve mye fristelse for å rive den. Skal du la telefonen din gå av, eller ta $ 50 fra sparekontoen din? Leien skyldes i morgen, og du er $ 60 kort. Rangerer du nestegumentet?

I de tidlige dagene av besparelser, kan du forvente å trekke seg fra neseegget ditt ganske ofte. Selv om det ikke er ideelt for å bygge rikdom, er det nyttig for kort og langsiktig sparing. Å ha litt penger på klar kan i siste instans spare penger i det lange løp.

Ved å betale regningene i tide, vil du eliminere sen gebyr og begynne å spare mer. I tillegg vil du ha penger på hånden, redusere beslutningsutmattelse, og gi deg mer mentalt plass til å fokusere på enten kutteutgifter eller øke inntektene dine.

Med tiden bør sparekassen din forvandle seg fra et beredskapsfond bare til et egentlig neseegg. Til slutt vil du selv ha to separate kontoer, et beredskapsfond og et nest-eggfond.

Når du har oppnådd dette nivået av stabilitet, fortsetter nøkkelen til å dyrke et hekseegg å legge til midler, og bare trekke seg tilbake når du har en plan. For eksempel kan du planlegge å bruke pengene dine til å betale for en ny bil, kjøpe inventar for en bedrift, eller bidra til en pensjonskonto. Ideelt sett vil du bruke midler til å kjøpe eiendeler (investere) eller kjøpe varer som vil redusere kostnadene dine på lang sikt (eller begge som for eksempel å kjøpe hus til hushakk).

Hva skal du gjøre for å begynne å lagre i dag?

Å få penger i banken er nøkkelen til å bygge velstand. Det betyr at du må begynne å spare så snart som mulig, selv om pengene er stramme. Hva vil du gjøre for å begynne å spare og bygge rikdom?

Skrive Inn Din Kommentar