Penger

7 måter å oppdage en undersøkelse Scam

7 måter å oppdage en undersøkelse Scam

Hver dag får jeg dusinvis av tilbud i innboksen min og ber meg om å ta en undersøkelse for kontanter. Det er en morsom måte å tjene litt ekstra penger, men problemet er at det blir vanskeligere og vanskeligere å fortelle hvilke tilbud som er for ekte og hvilke tilbud som prøver å svindle meg.

For å hjelpe oss alle unngår å bli brent, har jeg satt sammen en liste over mine topp sju måter å se på en undersøkelse.

1. De ber om penger

Denne kan virke åpenbar, men scammy undersøkelsessider vil ikke fortsette å poppe opp hvis folk ikke faller for dem.

Det er hundrevis av disse svindelene på internett, og de lover deg vanligvis tilgang til "toppbetalende undersøkelser" - så snart du overleverer penger. Når du betaler gebyret, er alt du får en liten e-bok fylt med noen få koblinger som du enkelt kunne ha funnet gratis ved å søke på Google.

2. De legger inn en annonse på Craigslist

Det virker uskyldig nok. Et selskap sier at de leter etter undersøkelsesdeltakere, og at alt du trenger å gjøre er å e-maile dem din kontaktinformasjon.

Stoppe! Disse typer tilbud er vanligvis e-postbruker som samler e-postadressene til alle som svarer slik at de kan spam kontoene senere med tilbud om Viagra, etc.

3. De tilbyr for mye penger

Hvis en undersøkelse lover $ 75 i 15 minutter med arbeid, bør du klikke på tilbake-knappen så fort som mulig. Min tommelfingerregel med en undersøkelse eller et internettilbud er "hvis det høres for godt ut til å være sant, enn det er sannsynligvis en svindel."

4. De vil prekvalifisere deg ... for en time

Disse typer undersøkelser er veldig lurefulle. Det er ikke uvanlig at undersøkelser begynner med noen forhåndskvalifiserende spørsmål for å sikre at du møter selskapets måldemografiske.

Problemet er når den prekvalifiserende delen ser ut til å fortsette for alltid og spør hundre spørsmål. Når du endelig når slutten, sier undersøkelsen: "Beklager, det ser ikke ut som du kvalifiserer."

Trikset er det du tok bare undersøkelsen, og de betalte deg ikke for det fordi det var alt i navnet "prekvalifisering".

5. De prøver for hardt

Alle ser etter å gjøre ekstra penger i disse dager, så det er ikke veldig vanskelig å finne folk å ta betalt undersøkelser.

Hvis det ser ut som en undersøkelse operatør presser for hardt for deg å ta undersøkelsen, er det sannsynligvis en svindel.

Et rødt flagg å se etter er en nettside fylt med vitnemål fra tidligere undersøkelsestakere. Ekte undersøkelsesfirmaer trenger ikke å sette opp en slik front for å tiltrekke seg deltakerne.

6. De krever et uopprettelig minimum før du sender en sjekk

Dette irriterer meg mest. Du blir med i en undersøkelsesgruppe, og de lover deg en dollar eller to for hver undersøkelse du tar.

Det er ikke noe galt med det, med mindre du finner ut senere, må du akkumulere en latterlig mengde inntjening før de sender deg en sjekk.

Denne typen svindel er populær fordi undersøkelsesfirmaet vet at svært få mennesker vil holde fast med det lenge nok til å se en faktisk sjekk.

7. De mangler en personvernpolicy

Sjekk alltid at et undersøkelsesfirma har en personvernpolicy før du registrerer deg. ellers kan e-postadressen din og personlig informasjon være i fare.

Disse nettstedene tar ofte informasjonen din og videreselger den til andre selskaper. Det betyr at du vil se mye mer spam enn du vil kontanter.

Ikke bli motløs, Penny Hoarders. Hvis du liker å ta undersøkelser for kontanter, er det mange legitime selskaper der ute. Her er noen av mine favoritter.

Skrive Inn Din Kommentar