Anmeldelse

Statuspenger gjennomgang - Sammenlign økonomiene dine og gjør smartere beslutninger

Statuspenger gjennomgang - Sammenlign økonomiene dine og gjør smartere beslutninger

Vil du vite at du har mer gjeld enn dine kolleger, motiverer deg til å betale av gjelden raskere? Vil du se inntektene som en topp 10% inntekt motiverer deg til å spare mer eller jobbe enda vanskeligere å nå topp 5%?

Det er premisset bak Status. Det er en app som sporer inntekt, utgifter, nettoverdi og gjeld, og appen viser deg hvordan du sammenligner med nasjonalt gjennomsnitt (og din gruppe).

Vil du vite hvordan du sammenligner med andre mennesker, kan du forbedre? For et begrenset antall mennesker tror jeg det kan fungere.

Her er hva du trenger å vite om Status før du laster ned den.


Rask oppsummering

  • Gratis Personal Finance App
  • Se hvordan du sammenligner med din kolleger gruppe økonomisk
  • Tilbring spor og personlige tilbud
Kom i gang

Statusfunksjoner

Status er en finansiell app som virkelig har som mål å gi deg et øyeblikksbilde av hele ditt økonomiske liv i en app. Det har funksjoner som å bruke trackers (som automatisk kategoriserer dine transaksjoner), renteanalysatorer som viser deg om du har konkurransedyktige rentesatser på din gjeld, sjekke og sparekontoer. Appen hjelper deg med å spore din nettoverdi, og det har til og med en prediktiv komponent som forteller deg når du sannsynligvis vil overføre.

Selvfølgelig, med hver funksjon, får du faktisk informasjon om hvordan du sammenligner med nasjonalt gjennomsnitt og med din gruppe. Som grunne som det høres, gir Status deg en god ide om hva din økonomiske status er sammenlignet med din peer-gruppe.

Hvordan reagerer du på ny informasjon?

Så vidt jeg vet, er Status den eneste appen som lar deg sammenligne din personlige økonomiske status med andres statuser (samtidig som du opprettholder anonymitet).

Først trodde jeg det var ganske kult å se hvordan jeg rangerte, men med tiden ble jeg veldig irritert. For eksempel viste gjeldsseksjonen at 100% av min gjeld er kredittkortgjeld, sammenlignet med en lavere prosentandel av mine kolleger. Det hevdet også at jeg hadde en konkurransedyktig rentesats. Heldigvis er det bra med begge disse, fordi jeg betaler min kredittkort i sin helhet hver måned. Jeg fokuserer på å bruke et belønningskort for alt for å maksimere poeng!

Utgifter tracker, som først syntes interessant og selv motiverende, begynte å irritere meg da jeg så på utgifter kategorier hvor jeg "overspent" mine jevnaldrende.

Jo mer tid jeg brukte med appen, desto mer skjønte jeg at jeg i utgangspunktet er ganske defensiv når det gjelder ny informasjon. Å vite hvor jeg står i forhold til mine kolleger, er ikke sannsynlig å motivere meg på en positiv måte.

Men ikke alle trenger å reagere på Status på samme måte som jeg gjorde. Jeg kunne sikkert se noen som bruker informasjonen til å bli motivert til å betale av gjeld, for å redusere restaurantutgifter, eller for å øke inntekten.

På slutten av dagen tror jeg Status vil være nyttig for noen mennesker, men det vil sette andre i en dårlig hodeplass. Det handler om hvordan du personlig reagerer på informasjon som sammenligner deg med andre mennesker.

Hvordan tjener status?

Siden Status er en gratis app å laste ned, er det viktig å forstå hvordan selskapet tjener penger.

Som med mange personlige finansprogrammer, serverer Status opp tilpassede annonser fra sine partnere. Hvis du for eksempel har en svak rente på en bankkonto, får du sannsynligvis et tilbud for en online sparekonto. Hvis du har høy rente på kredittkortet ditt, kan du regne med et 0% APR-kredittkort.

I mange tilfeller vil disse annonsene ha ideelle produkter for din situasjon, men vær sikker på å tenke før du søker. Jeg liker å lese anmeldelser før jeg åpner et nytt finansielt produkt, og jeg anbefaler at du gjør det samme.

Du kan også finne bedre tilbud på finansielle produkter ved å bruke finansielle sammenligningsmotorer som LendingTree (for de fleste gjeldsprodukter), Troverdig (for studielån) eller CardRatings for kredittkortsammenligninger.

Bunnlinjen

Status er en kul app. Det er morsomt å se hvordan økonomien din sammenligner med andres økonomi. Jeg tror ikke at appen er spesielt gjennomførbar (selv om det gjør at du setter budsjett), men det kan være motiverende for den rette personen.

Siden Status er gratis, anbefaler jeg at du gir den en nedlasting hvis du er nysgjerrig på andres penger. Hvis du hater det, slett det. Hvis du elsker det, bruk det til eget beste.

  • Priser og gebyrer - 100
  • Brukervennlighet - 90
  • Kundeservice - 80
  • Funksjoner og verktøy - 50
80

Sammendrag

Statuspenger er en ny personlig økonomi-app som lar deg sammenligne din økonomi og gjøre smartere beslutninger med pengene dine.

Skrive Inn Din Kommentar