Investere

Grunnleggende om Bitcoin og hvordan du begynner å investere i det

Grunnleggende om Bitcoin og hvordan du begynner å investere i det

Bitcoin er en ny form for valuta som har vært et hett tema for debatt nylig. Er det trygt å investere? Hvordan bruker du det? Hvordan vet du hvor mange du har, og hvordan er det fornuftig å bruke en brøkdel av en mynt på et kjøp? Disse spørsmålene er naturlige første timers spørsmål, og noen av terminologiene er komplekse, men Bitcoin selv er faktisk ganske enkelt.

Bitcoin ramte virkelig folks radar når Winklevoss tvillinger dannet en ETF rundt valutaen. Prosessen med å etablere en ETF er svært komplisert, og mange hadde blitt foreslått, men dette var den første som ble akseptert. ETF er generelt akseptert som relativt stabile investeringer, slik at Bitcoin-markedet plutselig åpnet opp til den gjennomsnittlige personen som naturlig vil vite mer om denne valutaen.

I tillegg gjør det ikke vondt at det er ganske mange Bitcoin millionærer der ute nå.

Så, la oss begynne med en rundkjøring av Bitcoin før du dykker inn i lovligheten og mutter og bolter. Hvis du leter etter en rask og enkel måte å komme i gang, sjekk ut Coinbase. Det er en utveksling og app som lar deg kjøpe, selge og lagre Bitcoins. Vi elsker det fordi du kan få $ 10 når du kjøper $ 100 i Bitcoin.

Hva er Bitcoin?

Det er ingen faktisk "mynt" for Bitcoin, selv om noen oppstart spiller med ideen om fysiske enheter å lagre mynter. Bitcoin er en digital valuta uten sentral kontroll. Det betyr at ingen regjering kan regulere den, og det betyr også at det må være et universelt system på plass for å spore transaksjoner som er gjort med det. Dette systemet er blokkkjeden, som lagrer detaljene til hver transaksjon i en stor storger. De med en Bitcoin-adresse har en offentlig oppføring på den store boken som identifiserer hvor mange mynter eies, men det er ikke mye personlig identifiserbar informasjon knyttet til disse myntene.

For noen er det veldig beroligende. Det betyr at det ikke er noen myndighet til å kontrollere pengene dine, og du kan kjøpe bitcoins om noen minutter i motsetning til å åpne en bankkonto (som kan ta en time i person og flere dager å behandle).

Slik kjøper du bitcoins

Bitcoin er ikke et fysisk anbud, så det er ikke noe du kan bytte ut. Hvis du prøver å kjøpe Bitcoins med et kredittkort, eller med PayPal-kontoen din, kan du lett bli scammed av skruppelløse selgere. Så markedet var veldig vanskelig for nybegynnere å komme inn. Man kan forfølge gruvedrift, men det er et halvt dyrt arbeid som appellerer til svært teknologisk tilbøyelige personer. For lekfolk er en bedre metode å kjøpe fra en Bitcoin-utveksling eller investere i et fond. På denne måten er du heller ikke så bundet til prisen på Bitcoins når som helst. Du kan holde investeringen i relativ sikkerhet, velge når du skal selge.

Interessert? Få en gratis lommebok og prøv teknologien for deg selv. Du kan kjøpe en "satoshi", eller en liten del av bitcoin, for å se hva det handler om.

Litenheten av Bitcoins

Du har sikkert hørt at Bitcoin brukes i ulovlige transaksjoner, og navnet "cryptocurrency" kan enkelt snoet. Så er Bitcoin faktisk lovlig?

Regjeringene vil kunne se hva e-postadressen gjorde med et gitt bitcoin, men det ville være vanskelig å knytte det aliaset til et individ. Som et resultat er noen skeptiske til bruken av bitcoins på grunn av de potensielle implikasjonene for misbruk. Uten å skaffe seg en lovgrad, er det korte svaret at det bare er å kjøpe og handle bitcoins. Bekymringer kommer inn i spillet når du bestemmer deg for å ta driften dypere inn i gruvedrift for mynter eller utveksling.

Hvis du er bekymret for lovlighet fordi du ønsker å dyppe føttene dine i kryptocurrency-vann, være trygg på at enkel investering er lovlig og oppmuntret. Når det er sagt, investerer i Bitcoin definisjonen av due diligence. Du bør fortsette å studere på denne nye form for penger.

Investerer du i Bitcoin?

Skrive Inn Din Kommentar