Banker

3 måter å tjene $ 50 000 per år uten å jobbe med passiv inntekt

3 måter å tjene $ 50 000 per år uten å jobbe med passiv inntekt

Kan du forestille deg et liv hvor du ikke måtte jobbe hver dag? I stedet for trenger å jobbe du kunne jobbe fordi du ville eller, du kunne velge ikke å jobbe fordi du ville. Hvordan? Ved å bygge en passiv inntekt.

Konvensjonell visdom forteller deg at banen du skal leve ser slik ut:

 • Gå på høyskole
 • Få en god jobb
 • Bli gift
 • Ta ut et lån til skolen, bryllupet ditt, en bil, møbler, et hus
 • Arbeid hardt i 30 + år for å betale av alle gjeldene du har akkumulert
 • Kanskje du har nok til å pensjonere og igjen, kanskje ikke

Sannheten er det der ER en annen måte å leve på. Du trenger ikke å gå på den tradisjonelle ruten. Tross alt er du den som har kontroll over livet ditt. Du kan gjøre alt du vil.

Er det ikke en frie tanke? Å vite at du er i førersetet i ditt eget liv? For meg er det.

En ting som har vært bra for meg, og at jeg har begynt å jobbe mot, skaper passiv inntekt, slik at min begrensede tid ikke blir utvekslet for penger. Og fordi jeg alltid har hatt en fascinasjon med passiv inntekt har jeg virkelig boret ned på det i det siste, og ikke bare lærer mer, men handler.

Jeg tror de fleste kunne gjerne leve på $ 50 000 per år (forutsatt at de ikke hadde noen gjeld) så jeg trodde det ville være en god ide for deg og jeg å utforske noen måter å tjene $ 50 000 per år uten å jobbe.

Merk: Denne artikkelen er ikke litt fluffy om å aldri jobbe og bare tjene penger. Denne artikkelen fokuserer på potensielle investeringsstrategier som kan koste deg $ 50 000 i gjenværende inntekt.

Først, la oss gå over hvordan dette hele fungerer.

Slik fungerer dette: Frontload livet ditt

Roberts favoritt økonomiske hack er frontloading livet ditt.

Frontloading ditt liv jobber hardt nå, slik at du ikke trenger å jobbe så hardt senere. Det er som å lage en snøball. Først pakker du snøen og ruller ballen rundt for å gjøre den større. Etter litt arbeid begynner ballen å rulle nedover bakken og blir større og større og større, alt i seg selv.

På dette punktet begynner snøballens momentum å fungere i din favør.

Det handler om frontloading. Og at vennene mine, er akkurat hvordan du kan tjene $ 50 000 per år uten å jobbe.

Du må jobbe hardt på forhånd og deretter i alt fra 10-30 år (avhengig av hvor mye du investerer og hvor smart du handler om hvordan du investerer), vil du tjene en god del passiv inntekt.

Her er bare noen få ideer for å tjene $ 50k per år uten å jobbe.

Eie 10 utleie som koster deg $ 420 per måned hver

Ti utleie egenskaper som ga deg en netto inntekt på $ 420 per måned etter å finne ut i ting som ledige stillinger, vedlikehold, reparasjoner, eiendomsadministrasjon, skatter og forsikring vil gi deg $ 50.400 per år.

Avhengig av plasseringene og typer egenskapene du har, kan det ta mer eller mindre egenskaper for deg å nå det markeringen på $ 50k per år.

En vellykket eiendomsinvestor jeg har likt å lære fra, er Paula Pant. Paula har totalt 7 utleie enheter som netto henne rundt $ 40.000 per år.

Hvis du lurer på hva du skal se etter i leieboliger, er det et utmerket innlegg fra Paula på hvorfor hun kjøpte sin siste leiebolig. Det inkluderer hvordan hun evaluerte nabolaget og matematikken hun bruker for å finne ut om en bestemt utleie er en god investering.

Hvis leieeiendom er noe du vil gjerne komme inn på, vil jeg sterkt foreslå at du begynner å lære å lære nå. Fast eiendom er noe som alltid har interessert meg, og fra min forskning ser det ut til at alle har forskjellige mål og ulike kriterier for hvordan de velger sine investeringer.

Det betyr at du må lage din egen sti og vurdere risikotoleransen din til å nå dine spesielle mål.

Hvordan du kan komme i gang på dette

En av de nye og populære måtene å komme i gang med å bygge en fast passiv inntektsstrøm er å se på crowdfunding dine eiendomsinvesteringer. Tjenester som RealtyShares gjør at du kan investere så lite som $ 5000 i eiendomsinvesteringer. Tenk på RealtyShares som LendingClub for Real Estate Investing.

Dette gjør at du kan gjøre eiendomsinvesteringen enda mer passiv sammenlignet med å eie dine egne eiendommer. Kryss av RealtyShares ut - de får mye oppmerksomhet i dette rommet. Vi tilbyr våre lesere a $100 bonus når du lager din første investering ved hjelp av kampanjekode Samboer100

En annen lignende plattform er FundRise. De lar deg begynne å investere i fast eiendom til et minimum på $ 500.

Hvis du vil begynne å investere i eneboliger, kan du sjekke ut Roofstock. Du kan kjøpe enkle familie kontantstrøm positive hjem online!

Opptjene $ 1,250,000 Verdien av Utbytte Aksjer med 4% Utbytte

Denne spesielle metoden vises ved første øyekast litt vanskeligere å oppnå enn leieforholdet, men holder fast med meg. Saken er, denne metoden er faktisk veldig lik. Med utbyttebeholdning kjøper du fremdeles en eiendel som gir deg kontantstrøm.

Utbyttebeholdningen er stor fordi mens disse aksjene betaler utbytte, kan de også sette pris på (eller avskrives) i verdi. Dette betyr at du fortsatt vil dra nytte av sammensatt interesse av verdien av aksjen.I tillegg kan du reinvestere utbytte til du når ønsket beløp.

Den kule tingen om utbyttebeholdning er at når det kommer tid at du trenger utbyttekontrollene for å leve av deg, trenger du ikke å røre de underliggende eiendelene. Med andre ord, må du ikke selge aksjene dine for å få penger. Verdien du har i aksjer har fortsatt sjansen til å bli sammensatt og vokse uten at du noen gang har lagt til noe annet!

Og siden du kommer til å dra nytte av sammensatte renter og kan reinvestere utbyttet ditt mens du vokser ditt neseegg, bidrar du ikke faktisk til hele $ 1,25 millioner.

Klar til å begynne å investere? Sjekk ut disse toppstedene hvor du kan investere gratis, eller hoppe rett over til Fidelity, og dra nytte av deres gratishandelstilbud for å få din portefølje påbegynt.

For å komme i gang, her er noen av de beste bonustilbudene akkurat nå for å komme i gang:

Åpne en ny meglerkonto

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

 • $ 3000 Minimum innskudd
 • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$3,500

+ Gratis handler

 • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
 • Kommisjonen Free Trades for Innskudd på $ 25.000
Opprett konto

Kommisjon

GRATIS

Investering

 • $ 100 Minimum innskudd
 • Gratis Investering
Opprett konto

Invester i en bedrift

Jeg vil ikke høre alt 4 timers arbeidsuke her, men outsourcing en bedrift er mulig.

Min far eier tre virksomheter - 2 kjøpesentre og ett drivhus. Han jobber hos en av disse bedriftene. De to andre er outsourcet. Ulike familiemedlemmer klarer de to andre stedene, og det er også ledere for ulike avdelinger og selvfølgelig ansatte.

Det er rett og slett ingen måte at han kunne kjøre alle tre virksomheten av seg selv og helt ærlig, han vil bare ikke.

Jeg har prøvd å kopiere denne metoden til min egen Internett-bedrift, og så langt er jeg i riktig retning. For eksempel er det et par deler til mine bedrifter. Først er det freelancing. Freelancing er veldig aktiv og krever direkte involvering. Jeg kan ikke overlevere dette til andre mennesker.

Den andre siden er blogging. Min egen blogg genererer rundt $ 2500 - $ 3000 per måned, og jeg bruker vanligvis rundt 5-7 timer i uken på den. Jeg pleide å bruke mye mer tid på det til jeg begynte å outsource. Jeg hyret ut sosiale medier og brakte på en forfatter for å hjelpe med arbeidsbelastningen. Mine utgifter sjelden overstiger $ 500 per måned.

Hvis du er nysgjerrig på å starte en blogg, les denne veiledningen. jeg brukte Bluehost å komme i gang med et nettsted fordi det er super billig - et gratis domenenavn og $ 2,95 per måned for å være vert for det. Jeg elsker Internett-bedrifter på grunn av dette ekstremt lave overhead og stort inntektspotensial. Vår Bluehost-avtale er spesifikk for nettstedet vårt, så hvis du vil starte et nettsted, må du sørge for at du får vår $ 2.95-hostingavtale fra Bluehost.

Dette betyr at jeg nå netting rundt $ 2000 - $ 2500 per måned fra en blogg jeg liker å kjøre mens du bare bruker 20-28 timer per måned på den. Det netter meg rundt $ 75- $ 100 per time. Selv om det ikke er helt passivt, går det i riktig retning og slår sikkert på min gamle jobb som betalte $ 11,50 per time.

Det er helt mulig for deg å bygge en bedrift i ethvert område du liker og deretter outsource når du får systemer på plass. Dette skjer ikke uten en mengde første hardt arbeid. Det handler om frontloading.

Du trenger tid eller penger til å komme i gang

Du trenger enten tid eller penger for å komme i gang med å bygge disse inntektsstrømmene. Det vil kreve hardt arbeid og ofre på forhånd, men vil være helt verdt det til slutt.

Disse metodene blir ikke rike rask ordningen og er ikke svindel. Det er folk som gjør denne typen ting hver eneste dag. Hvis du tar ansvar for livet ditt og jobber hardt, lover jeg deg, du kan gjøre noe som dette skje også!

Videre lesing: 20 Passive inntektsideer for å bygge reell formue

Tror du det er mulig å tjene $ 50 000 per år i passiv inntekt uten å jobbe?

Skrive Inn Din Kommentar