Anmeldelse

EZTaxReturn.com Review 2018 - Overpriced Og Glitchy

EZTaxReturn.com Review 2018 - Overpriced Og Glitchy

Leter du etter en enkel måte å registrere dine skatter på? Skrap EZTaxReturn.com ut av listen din. Denne overpriced skatteprogramvaren kan ha oppdatert det ser ut, men det er glitchy og har begrensninger utover det som er akseptabelt for mange brukere (spesielt sidehustlere som deg!).

Det som burde vært en god opplevelse (basert på grunnleggende programvare) ble et mareritt da jeg gikk inn i begrensning etter begrensning. På slutten av dagen, gjør EZTaxReturn.com ikke listen for programvaretjenester å vurdere i 2018. Her er hvorfor.


Rask oppsummering

  • Støtter ikke utleieeiendommer, vasker salg og mer
  • Glitchy navigasjon og innganger
  • Ikke-konkurransedyktig prising
Kom i gang

ezTaxReturn.com Navigasjon

EZTaxReturn gjør at brukerne kan velge mellom navigasjonsalternativer for selvstyrt eller spørsmål og svar. Spørsmål og svar stil navigasjon var utmerket, men jeg kunne ikke "bytte" mellom de to alternativene enkelt.

Den selvstyrte navigasjonen burde vært ganske enkelt å finne ut. Tross alt har EZTaxReturn en lett forståelig header med dropdown-menyer. Problemene kom da jeg prøvde å navigere til en annen del av programvaren, og skatteprogrammet ville at jeg skulle fullføre handlingen min. For eksempel prøvde jeg å sjekke på noen utgifter for min virksomhet. Jeg måtte gå gjennom flere skjermer før jeg kom til utgiftsskjermen, og da måtte jeg gå gjennom flere flere skjermer før jeg fikk lov til å gå videre.

Det var irriterende at brukerne selv måtte se hver linje på sammendragsseksjoner (som ofte hadde flere sider) før de fortsatte.

Hjelpseksjonen (kalt kontakt) hadde noen nyttige navigeringstips, men disse var for deler som var åpenbare i programvaren allikevel.

EZTaxReturn.com Brukervennlighet

Mitt største problem med EZTaxReturn.com var faktisk ikke navigasjonen skjønt. Snarere fant jeg programvaren glitchy. Da jeg kom inn i min sønns informasjon, kunne jeg ikke få ham lagt til som en avhengighet. Jeg må ha svart på et spørsmål feil, men da jeg prøvde å fikse det, ble personnummeret "låst."

Jeg fant også at det å trykke på tilbakeknappen ofte ga lang ventetid før programvaren flyttet tilbake flere skjermer. Dette var en intermitterende feil.

Verre enn disse glitches, EZTaxReturn.com unapologetically støtter ikke viktige skatteopplysninger. For eksempel kan brukerne ikke avskrive utleieeiendommer, støtte vaskesalg for skatter, eller tillate Avhengighetsomsorgskreditt hvis en forelder er en ikke-inntektsfortjent student.

Til slutt ble jeg irritert av det faktum at EZTaxReturn ofte ikke tillater spesialtegn (inkludert perioder) i adresser og andre deler av avkastningen.

Når du kombinerer alle disse faktorene med en programvare som ikke tillater import, har du et skatteprogramvare som er mer enn et tiår bak tiden.

EZTaxReturn.com Kunnskapsartikler

Når du trykker på "Kontakt" knappen øverst på programvaren, blir du sendt til et skattekunnskapsbibliotek og et e-postkontaktskjema. Kunnskapsbiblioteket inneholder for det meste «hvordan» retninger om bruk av programvaren og hjelper ikke folk å lære om å maksimere fradrag eller forstå skattekoden.

Mens hvordan artikler er bedre enn ingenting, ville det være nyttig å ha mer nyttige artikler.
EZTaxReturn.com har imidlertid flere kortfattede kunnskapsartikler spredt over selve programvaren. Disse artiklene inneholder grunnleggende definisjoner som er virkelig nyttige. Dessverre trodde jeg at det ikke var nok artikler for brukere å finne hjelp i de mest komplekse avsnittene.

EZTaxReturn.com Planer og priser

EZTaxReturn hevder å tilby en prisplan, men faktisk tilbyr de to planer. 1040EZ filers kan få gratis føderal og statlig retur. Alle andre betaler $ 39,95 for en Federal / State-kombinasjon, eller Federal Only for $ 29.95.

Interessant, EZTaxReturn.com tilbyr også en $ 19.95-statlig kun filing alternativ.

Brukere kan også kjøpe revisjonshjelp for $ 39,95. Dette er høyere enn noen programvarefirmaer, men i tråd med TurboTaxs tilbud i år.

Hvem skal bruke EZTaxReturn.com i 2018?

Med høye priser og en vanskelig å bruke programvare, bør de fleste unngå EZTaxReturn.com i 2018.

EZTaxReturn.com Review
  • Navigasjon - 40
  • Brukervennlighet -
  • Funksjoner og alternativer - 40
  • Kundeservice - 40
  • Planer og priser - 40
32

Sammendrag

EZTaxReturn er overpriced skatt programvare kan ha oppdatert det ser ut, men det er glitchy og har begrensninger utover det som er akseptabelt for mange brukere.

Skrive Inn Din Kommentar