Liv

Å bli eldre, må ikke bety å være gammel. Her er hvordan å holde seg levende

Å bli eldre, må ikke bety å være gammel. Her er hvordan å holde seg levende

Så mye som jeg vil si ellers, blir vi alle eldre om vi vil eller ikke.

Den gode nyheten er at nå middelalder kan være frigjørende og morsomt.

Jo, vi må tenke mer nøye på ting som pensjon og langsiktige investeringer. Men middelalder betyr også at vi kan ha litt mer disponibel inntekt til å bruke på ting som sportsbiler eller reiseopplevelser.

Nøkkelen til å få mest mulig ut av middelalderen og utover, forblir imidlertid sunn nok til å nyte det.

De fleste av oss vet å få regelmessige kontroller hos legen og en smattering av årlige medisinske tester. Men det er litt vanskeligere å lære nyansene om å ta vare på oss selv når vi alder, fordi det er mye mer å huske.

Heldigvis satte New York Times sammen en liste med omtrent alt folk 30 år og eldre burde huske på for å holde seg frisk og aktiv godt inn i sine seniorår.

Well Midlife Tuneup tilbyr tips om alt fra ernæring og mosjon til viktigheten av å holde kontakten med venner og familie når vi blir eldre.

Listen omhandler også helseproblemer som vi antar, er en vanlig del av aldring, men det kan faktisk reduseres eller unngås ved å administrere vår helse og kondisjon.

For eksempel, vår hørsel avtar naturlig etter hvert som vi blir eldre, men en midlife hørselstest kan få støyinducert hørselstap før det blir irreversibelt.

Tuneup-bladet minner oss også om at Medicare ikke dekker tannbehandling, så vær oppmerksom på vår tannhelse kan spare oss penger på dyre korrigerende prosedyrer nedover veien.

For mer midlife helse og velvære tips, sørg for å sjekke ut hele listen på New York Times nettsted.

Jeg anbefaler å bokmerke det som referanse og skrive ut en kopi for å holde hånden hjemme.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun liker å fortelle leserne om rimelige måter å holde seg frisk, så se henne på Twitter (@ lisa) hvis du har et tips å dele.

Skrive Inn Din Kommentar