Penger

8 fantastiske verktøy som hjelper deg med å donere til veldedighet uten å bruke et ekstra cent

8 fantastiske verktøy som hjelper deg med å donere til veldedighet uten å bruke et ekstra cent

Du vet at det er viktig å gi tilbake.

Du ønsker at du kan gi mer til årsakene du beundrer, men du har allerede maksimert ditt veldedige budsjett.

Eller kanskje ting er spesielt magert i år, og du er ikke sikker på hvordan du skal skaffe ut noen ekstra penger å gi.

Ikke føl deg dårlig.

Takket være en slew av hva du kan kalle "pengene tilbake nettsteder med en samvittighet," kan du nå donere til dine favoritt veldedighetsorganisasjoner og årsaker - uten å bruke en dollar mer enn du allerede tilbringer hver dag.

I likhet med tradisjonelle tilbakebetaling nettsteder, kan disse nettstedene, utvidelsene og appene hjelpe deg med å donere en prosentandel av dine online-kjøp til veldedighet.

Vi liker spesielt disse åtte verktøyene:

1. AmazonSmile

Hvis du er som mange dyktige kjøpere, kjøper du allerede alt på Amazon.

Hvorfor ikke sette noen av disse dollarene til god bruk ved å handle gjennom AmazonSmile i stedet? Prisene er de samme som å handle gjennom den vanlige nettadressen, men en prosentandel av kjøpet hjelper deg med en veldedig valg etter eget valg.

Bare velg din veldedighet (det er nesten en million å velge mellom), og hver gang du lager et kvalifisert kjøp, vil AmazonSmile Foundation donere 0,5% av kjøpsbeløpet til din valgte veldedighet.

Tusen av millioner av produkter er kvalifisert. Bare se etter "Eligible for AmazonSmile donation" merking på hver produktside.

Men i motsetning til de andre nettstedene i denne listen, kan du ikke legge til det selv hvis du ikke ser din favoritt veldedighet, med mindre du er en organisasjonsadministrator. Men du kan sende hodet til din favoritt veldedighet her hvis de er interessert.

2. Goodshop

Gjøre det bra og Spar penger ved å handle gjennom denne veldedige siden.

Gjennom Goodshop kan du handle på mer enn 30.000 deltakende nettbutikker og støtte mer enn 110.000 velgørenhetsorganisasjoner og skoler (du kan legge til din hvis den ikke er der allerede). Siden tilbyr også over 25 000 rabatter, tilbud og kuponger for å gi enda mer fristende.

Søk etter forhandleren av ditt valg for å finne ut hvor mye av det totale kvalifiserende kjøpet du vil donere. Prosentandelene varierer vanligvis fra 1% til 30%.

Bare klikk gjennom til forhandlerens nettsted og lag ditt hjerte ut.

Kvalifiserende kjøp bestemmes av hver forhandler, så sjekk ut hver butiks Goodshop-side for å finne ut hvilke kjøp det teller.

3. iGive

Med over 35 000 årsaker til å velge mellom og mer enn 1700 deltakende nettbutikker, er iGive en annen enkel måte å være filantropisk med penger du allerede bruker.

Bare aktiver iGive Button, en nettleser og smartphone-app, eller kjøp direkte gjennom nettstedet.

Velgørenhetsorganisasjoner mottar gjennomsnittlig 3% av dine kvalifiserende kjøp, bestemt av hver forhandler. Ta en titt på hver butiks iGive-liste for sine unntak.

Ser du ikke din favorittårsak? Liste det selv her.

4. Shop2Care

Med en gjennomsnittlig rabatt på 5% og mer enn 700 deltakende forhandlere, kan Shop2Care ikke være så stor som noen av de andre nettstedene som er oppført.

Men det er et godt valg hvis du vet hvilken type årsak du vil støtte, men har ikke en bestemt veldedighet i tankene.

Velg mellom fem kategorier: sult, barn, helse, menneskelige tjenester og utdanning.

Shop2Care vil kanalisere ditt bidrag til en av de nøye utvalgte veldedighetsorganisasjonene, som er oppdaget for å skape gjenkjennelig innflytelse med deres innsats - så du vet at donasjonen din virkelig vil bli brukt til nytte.

5. Buy4

Når det kommer til tall, er Buy4s imponerende.

Den har mer enn 1,5 millioner registrerte veldedighetsorganisasjoner, mer enn 2500 deltakende selgere og inntil 30% inntekt på kvalifiserte kjøp.

Som med andre nettsteder varierer donasjonsprocenter og kvalifiserte kjøpsbetingelser etter butikk. Husk å sjekke ut hver selgeres side for ytterligere detaljer.

Hvis din favoritt veldedighet ikke er oppført på listen, legg den til Buy4-databasen her.

6. GiveBuy

Last ned GiveBuy nettleserutvidelsen eller handle direkte gjennom nettstedet, og opptil 10% av kjøpet ditt vil gå til en fortjent sak.

Et relativt nytt nettsted, viser GiveBuy for tiden om 400 store nettbutikker og 100 veldedige organisasjoner, selv om det vokser.

Registrer din veldedighet her hvis du ikke ser det oppført. Hvis du ikke er sikker på hvem du skal velge, går inntektene dine automatisk til GiveBuys månedlige kjennetegn.

7. eScrip

EScrip virker litt annerledes enn de andre nettstedene i denne listen.

Det lar deg velge opptil tre veldedige organisasjoner eller skoler for å støtte. Tjen penger ved å handle både online og lokalt på to måter: Registrer kvalifiserte butikklojalitetskort og debet / kredittkort og bruk dem normalt, eller kjøp gjennom eScrip Online Mall.

Resultatprosentene varierer fra forhandler - men kan være så høyt som 16%. Du kan også tjene donasjoner ved å spise ute og bestille reise.

Nettstedet viser tusenvis av deltakende selgere, veldedige organisasjoner og skoler. Hvis du ikke ser din, legger du til den her.

8. Å gi assistent

Med Giving Assistant er din veldedige donasjon opp til deg.

Du tjener rundt 5% tilbake (avhengig av forhandler) fra hvert kvalifisert kjøp du gjør gjennom nettstedet, men du velger hvor mye du beholder og hvor mye du donerer.

Så du kan bruke Giving Assistant som en kombinasjon av et tilbakebetalt nettsted, personlig oppsparingsmål, fundraiser og veldediggjørende verktøy.

Bare legg til Giving Assistant-utvidelsen til nettleseren din, søk i butikken du vil handle, og du blir tatt til en side som gir deg all informasjon om butikkens retningslinjer, tilbakebetaling og mer.

Giving Assistant har tusenvis av deltakende butikker og veldedige organisasjoner tilgjengelig.

Hvis du ikke ser din favorittorganisasjon, send en epost til [email protected] for å lære hvordan du legger til den i listen.

Redaktørens notat: Siden dette innlegget ble publisert, har vi oppdaget Walk for a Dog, en app som donerer til lokale dyrehjem når du sporer turene med din favorittpupp. Les mer her.)

Din sving: Hvilke av disse nettstedene er du mest spent på å bruke? Hva forårsaker vil du tjene penger for?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar