Liv

13 Online Jobs for studenter som betaler mer enn $ 15 / time

13 Online Jobs for studenter som betaler mer enn $ 15 / time

Å jobbe gjennom college er en god måte å kompensere for de høye kostnadene ved skolen.

Men det kan være vanskelig å finne en anstendig betalende jobb som du kan balansere med klasser og utdannede.

I stedet ser du på hundrevis av måter å tjene penger på nettet. Hvis du vil at dette skal være din primære, konsekvente inntektskilde, vil triks for å gjøre en rask $ 100 imidlertid ikke være tilstrekkelig.

For en vanlig lønnssjekk og arbeidstidsplan, sjekk ut disse 13 online-jobbene for studenter.

1. Social Media Manager

Startbetaling: $ 15- $ 40 / time

Å administrere et selskaps sosiale medier-kontoer kan være en morsom måte å tjene penger på en fleksibel tidsplan. Det er også en kul måte å koble til med bedrifter du elsker.

En sosial mediasjef tjener som tale og ansikt på en bedrift på en rekke engasjement plattformer. Du vil markedsføre tilbud og innhold og samhandle med tilhengerne.

Hvordan komme i gang

Du kan legge inn CV på vilkårlige jobbbrett, men det er bedre å kontakte lokale firmaer direkte. Bedre enda, koble deg til en bedrift du allerede nedlatende.

Fokuser på sosiale plattformer du elsker og vet på innsiden for å øke lønnen din. Hvis du er en Twitter fiend, snakk opp din opplevelse. Hvis du tilbringer hele fritiden på Pinterest, må du sette dine pinning ferdigheter til bruk.

Deretter får du kreativitet: Skitsere en plan for å koble til kunder via snapchat eller Instagram. Mindre selskaper har kanskje ikke tenkt på å utforske disse plattformene, noe som gjør deg til en integrert del av teamet.

2. Online veileder

Betal: $ 13- $ 20 / time eller mer

Ta dine akademiske styrker og kunnskap på nettet for å starte din egen veiledningsvirksomhet.

Tilby peer veiledning for stipendiat studenter eller koble med K-12 studenter i hjemme-skole-programmer.

Og det er ikke bare akademisk: Fokuser på dine ekstracurricular talenter, og tilbyr veiledning eller rådgivning i ting som musikk, kunst, sosiale medier, mote eller ernæring.

Hvordan komme i gang

Markedsfør veiledningstjenestene dine online på nettsteder som Wyzant eller Tutor.com. Eller søk gjennom et av disse selskapene.

Eller gjør alt arbeidet foran og lag et online kurs for å selge gjennom Skillshare, Udemy eller ditt eget nettsted.

3. Data Entry Clerk

Betal: $ 9- $ 16 / time

Disse er ikke de beste betalende nettjobber, men de krever heller ikke mange ferdigheter eller erfaringer. Vanligvis trenger du bare en datamaskin og en internettforbindelse.

Hvordan komme i gang

Finn online dataregistreringsjobber gjennom disse nettstedene:

 • Clickworker
 • DionData Solutions

4. Fortsett Writer

Betal: $ 15- $ 25 / time

Vet noen om å bli utdannet eller på jakt etter en ny jobb? Tilbyr å hjelpe polere deres CV for å gjøre det jobbsøk-klar.

Hvordan komme i gang

Finn online CV-jobber gjennom disse nettstedene:

 • ResumeEdge
 • WriterBay

Men du vil møte mye konkurranse og sende inn mange ubesvarte applikasjoner.

I stedet, prøv å komme inn i ditt eksisterende nettverk for potensielle kunder, som venner på jakt etter sommerjobber og praksisplasser.

5. Search Engine Evaluator

Betal: $ 12- $ 15 / time

Tjen opptil $ 15 i timen rydde opp søkemotorer, som Google, Yahoo! og Bing.

Til tross for konstante oppdateringer til algoritmer, er søkemotorer fortsatt riddled med feil. De stole på virkelige mennesker for å se på søkeresultatene og gi tilbakemelding om kvalitet, nøyaktighet og nytte. Det er der du kommer inn.

Hvordan komme i gang

Finn søkemotor evaluator jobber gjennom disse nettstedene:

 • Leapforce
 • Lionbridge
 • Appen Butler Hill

6. Nisje Blogger

Betal: varierer

Velg et emne som gir klar verdi til leserne. Ved å fokusere din innsats på å bli en autoritet, kan du tjene penger på blogging.

Hvis du oppretter en go-to-kilde til informasjon i din nisje, kan du tjene penger gjennom relevant reklame, affiliate markedsføring og sponsede innlegg.

Med god planlegging og tidsstyring kan du skrive og markedsføre bloggen din på fritiden, og tjene passiv inntekt hele dagen når leserne besøker nettstedet ditt.

Hvordan komme i gang

Ditt første skritt er å skape et nettsted. Du har en rekke hostingalternativer, en av de mest populære som Bluehost. Du må betale litt - bare $ 2,95 per måned - men det er integrert.

Følg vår guide for å starte en blogg for å komme seg opp.

7. Freelance Writer eller Editor

Betal: varierer; $ 50 + per artikkel

Slik bodde jeg i fire år mens jeg reiste og flyttet rundt i USA Det kan være lukrativt, fleksibelt arbeid.

Du kan lage din egen tidsplan, velge dine egne spill og sette dine egne priser. Den beste delen er at du blir betalt for å skrive om nesten alt!

Å tjene penger på å undersøke og skrive om dine eksisterende hobbyer og lidenskaper, slår en barista-gig på campus-kaffebaren, ikke sant?

Du kan også prøve freelance korrekturlesing. Disse konsertene er gode måter å holde foten i døren til skriveverdenen når du ikke har tid eller energi til å dedikere til komposisjon.

Hvordan komme i gang

Et raskt søk vil vise deg at det ikke er mangel på freelance skriving på nettet. Det er vanskelig å sile gjennom, så her er våre tips om å finne de beste spillene:

 • 7 blogger som vil betale deg $ 100 + for et innlegg
 • Disse 15 nettstedene betaler $ 200 eller mer per artikkel
 • Hvordan bruke Reddit for å finne freelance skrive jobber
 • Hvor finner du freelance blogging gigs

Og hvis du vil gi korrekturlesing, er det massevis av online kurs der ute.

Prøv Proofread hvor som helst. Den tilbyr en gratis introduksjonsverksted, slik at du kan se om det er riktig vei å gå. Hvis du følger gjennom, lærer du deg hvordan du starter din egen virksomhet, slik at du kan lage en tidsplan som passer til arbeidsbelastningen til semesteret ditt.

8. Micro-Freelancer

Betal: $ 5- $ 50 per konsert

Kan du virkelig kutte inn din gjeld, eller til og med leve, $ 5 om gangen?

Hvis du blir kreativ, kan du kanskje bare gjøre det med Fiverr!

Gjør dine rare ideer og unike ferdigheter til konserter på Fiverr. Hvis du ikke vil vente på takere, se etter en forespurt tjeneste, og hente noen få dollar fra noen som trenger hjelp med en rask og enkel oppgave.

Copycat nettsteder tilbyr lignende muligheter.

Prøve Gigbucks for oppgaver som spenner fra $ 5 til $ 50, og TenBux for konserter fra $ 5 til $ 10. TaskRabbit forbinder deg også med virkelige og virtuelle odde jobber som kan gi ekstra penger eller til og med bli en heltidsjobb.

Hvordan komme i gang

Les vår oversikt over hva du kan selge på Fiverr for å få en ide om de skjulte perlene og talentene du måtte ha!

Men sørg for at du vurderer tiden din; hvis du bare tjener $ 4 i timen, er det kanskje ikke den beste innsatsen din.

9. Virtual Recruiter

Betal: $ 20- $ 30 / time

Sett dine ferdigheter og forbindelser i din bransje til å bruke ved å koble ansatte eller frilansere med de rette jobbene.

Som en virtuell rekrutterer, vil du fungere som en kontakt mellom et selskap og potensielle nye ansettelser. Du vil gjøre ting som ledige stillinger, skjermopptak, gjennomføre foreløpige intervjuer og forhandle lønn.

Arbeid kan betale rundt $ 50 000 per år for heltidsansatte, $ 20 - $ 30 per time for entreprenører eller ansatte, eller på en provisjonsrate du satt som frilanser.

Hvordan komme i gang

Dette er frilansearbeid, slik at du kan begynne å lese virtuelle rekrutteringsannonser på LinkedIn eller disse freelance-nettstedene:

 • Upwork (tidligere elance / oDesk)
 • frilanser
 • SimplyHired
 • Whydowork
 • Karrierebygger

10. PowerPoint Presentation Designer

Betal: varierer, ca $ 10- $ 20 per lysbilde

Har du mestret PowerPoint for et prosjekt siste semester? Slå den ferdigheten til en moneymaker!

Når bedrifter eller hovedtalere ikke har tid til å lage presentasjoner for sine hendelser, gjør det for dem.

Hvordan komme i gang

Sett opp din egen virtuelle butiksfront, som denne profesjonelle lysbildeformgiveren, eller list dine tjenester på frilansesider som Upwork eller Freelancer.

11. Genealogist

Betal: varierer, $ 70- $ 700 per prosjekt

Ja, folk vil betale deg for å sette sammen sine vanskelige familietre.

Er du allerede en hobby genealog eller studerer fag i skolen? Du kan lade opp mellom $ 70- $ 700 per forespørsel, og ta på så mye eller lite arbeid som du klarer.

Hvordan komme i gang

Sett opp din egen virtuelle butiksfront, som denne profesjonelle genealogen, eller list dine tjenester på freelance-nettsteder.

12. Virtual Assistant

Startlønnen varierer med plikter: $ 10 - $ 20 / time

Få betalt for å bruke organisasjons- og kommunikasjonsferdighetene du har utviklet for å holde deg i skolearbeid, klasser og ekstra kurs.

VA-spillene varierer i lønn, timer og det faktiske arbeidet. Du kan hjelpe folk og bedrifter med dataregistrering, sosial medieadministrasjon, vedlikehold av nettsider, forskning og kundeservice.

Med flere og flere profesjonelle dykker i frilansjobber og selvstendig næringsdrivende, blir disse stillingene i økende grad etterspurt.

Hvordan komme i gang

Finn virtuelle assistentjobber gjennom disse nettstedene:

 • Zirtual
 • Personer per time
 • Arbeid hjemme mor (ikke bare for mødre!)
 • VA Networking

13. Transskripsjonist

Betal: $ 15- $ 25 / time eller mer

Transskribere krever lite eller ingen tidligere erfaring, og tilbyr fleksible timer og arbeidsbelastninger.

Arbeidet høres lett ut: Lytt til lyd og skriv hva du hører. Men det kan være repeterende og krever mye oppmerksomhet på detaljer.

Med det sagt, passer de fleksible arbeidstiden godt rundt en akademisk tidsplan. Og lønnen er et ganske godt salgsargument: Tjen rundt $ 15 til $ 25 for generell transkripsjon, og mer hvis du lærer å spesialisere seg i det juridiske eller medisinske feltet.

Hvordan komme i gang

Finn transkripsjonærjobb gjennom disse nettstedene:

 • TranscribeMe
 • Rev
 • Tigerfish
 • Quicktate

Eller, hvis du vil starte din egen transskripsjonsvirksomhet og velge og velge dine kunder, tilbyr Transcribe Anywhere online kurs. Det er enda en gratis introduksjonskurs for deg som lar deg ta en sti.

Din sving: Har du jobbet med noen av disse online-konsertene tidligere? Vil du plukke opp en til å tjene penger i skoleåret?

Opplysning: Hva ville Abe gjøre? Sannsynligvis klapp oss på baksiden for å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget. Takk for at du hjelper oss med å fylle The Penny Hoarder's øl kjøleskap!

Dana Sitar er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også om skriving, arbeid, liv og kjærlighet for blogger og bøker, og noen ganger ting folk bryr seg om, som Huffington Post, og den gangen hadde hun en artikkel publisert i The Onion. Følg med på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar