Banker

3 Rettferdige måter å finne flere penger å investere

3 Rettferdige måter å finne flere penger å investere

Hvis du er en investering junkie du sannsynligvis cringe når du blir truffet med en hard penger måned. Dessverre skjer disse steinete månedene til selv de mest sparsomme unge investorene.

Hvis du ønsker å kutte noen kostnader slik at du har mer penger å kaste på dine investeringer, er det tre enkle måter du kan gjøre nettopp det.

1. Finn en ny mobiltelefon bærer

Mobiltelefonen er det største budsjettet ditt, men det må ikke være slik. Hvis du fortsatt betaler topp dollar for mobiltelefonen din, er det definitivt tid til å gjøre bytte til en av dagens rimeligere planer. Her er et par alternativer.

Republic Wireless Unlimited Plan - $ 19 / måned

Republic Wireless er fortsatt en ganske ny tjeneste. Denne transportøren kjører av en blanding av Sprint-nettverket og Wi-Fi. Telefonen som Republic Wireless tilbyr er praktisk, men langt fra fancy.

Bor i landlige Ohio Jeg var spesielt skeptisk til denne tjenesten, men for den utrolige prisen på $ 19 / måned for en ubegrenset planlegge jeg måtte prøve. Jeg er så glad for at jeg gjorde det fordi det fungerer bra! Min Republic Wireless-telefon plukker opp service i steder hvor AT & T ikke gjør kuttet helt.

Net10 Wireless Unlimited Plan - $ 50 / måned

Net10 Wireless har eksistert lenge. Faktisk kan du gjenkjenne dette firmaet for sine 10 cent / minutt planer. De tilbyr nå ubegrenset tekst-, snakk- og datatjeneste på noen få av telefonene sine. Hvis du automatisk registrerer deg i regningen, vil du få en pris på bare $ 45 / måned!

Hvis du betaler mer enn femti dollar per måned for ubegrenset mobiltelefonbruk, kan du vurdere å velge en av disse mye billigere planer. Deres telefonvalg kan ikke være like fint som iPhone, men for prisen kan du ikke klage. Men hvis du vil ha en iPhone, sørg for at du finner den billigste iPhone-planen.

2. Kjøp brukte tekstbøker og videreselg dem deretter

Lærebøker er en av de høyskoleutgiftene som får deg til å cringe - opp til $ 300 for en bok som du vil bruke i noen måneder, egentlig?

Hvis du for øyeblikket kjøper bøkene dine, er det tid til å skifte bryteren. Du bør alltid se for å kjøpe forsiktig brukte bøker og så selge dem etter at du er ferdig. Her er noen få selskaper som kan hjelpe deg.

Amazon

Hvis du velger å kjøpe bøkene dine via Amazon, kan du lagre opptil 90 prosent på brukte bøker og opptil 40 prosent på nye bøker. Når du er ferdig med bøkene dine, kan du selge dem tilbake til Amazon for opptil 70 prosent av det du betalte!

Half.com

Half.com (eBays nettsted) er et annet flott sted å finne og selge lærebøker. Faktisk, med Half.com kan du til og med leie lærebøker. De har et brukervennlig grensesnitt som lar deg søke etter bøker etter ISBN-nummer eller tittel.

College Book Store

Høgskolen i min by selger forsiktig brukte lærebøker fra studenter og kjøper dem også tilbake. Du kan finne noen ganske gode tilbud på brukte lærebøker på høgskolen, men fra min erfaring er tilbakekjøpsprisen bare for lav.

3. Ikke vær en Foodie

Mat er en stor kategori i omtrent alles budsjett. Heldigvis finnes det en mengde måter å holde matkostnadene på plass. Her er noen å vurdere.

Spis hjemme

Langt tallet på én måte å spare penger på matbudsjettet er å spise hjemme. Du kan handle steder som Aldi, Costco eller The Dollar Store for å score rockbunnpriser og deretter piske opp dine egne måltider.

Kjøp Dollar-menyen

Du kan ikke være en hjemme-hjemme-helgen alle tiden. I tilfeller som disse må du slå opp dollarmenyen. Velg din favoritt fastfoodrestaurant og kryss dollarmenyen for en appetittvekkende godbit. Har heller pizza? Bruk en kupong og del regningen med noen av vennene dine.

Konklusjon

Det vil alltid være minst et par ujevnt pengemåned i året. Datamaskiner krasjer, biler brytes ned, regninger må betales, og penger er stramt. Ikke føl deg dårlig hvis du kommer over en måned der det ikke er noen resterende penger i banken.

Det du kan gjøre, er imidlertid å være proaktiv med kostnadsbesparende teknikker hele tiden. Ved å fokusere på noen få viktige budsjettområder, vil du kunne lagre hundrevis av dollar som kan investeres i stedet for bortkastet.

Hvilke andre store budsjettkategorier har du, og hvordan sparer du penger på dem? Har noen verdifulle ressurser noen?

Skrive Inn Din Kommentar