Tilbud

Få betalt $ 15 for å laste ned denne appen

Få betalt $ 15 for å laste ned denne appen

Merk: Tilbudet på $ 15 Visa gavekort er utløpt. Du kan imidlertid fortsatt registrere deg for Mobilexpressions for å tjene ekstra penger.

Ikke bekymre deg - jeg skal ikke få deg til å fylle ut en irriterende undersøkelse. 🙂 Bare en enkel måte å gjøre en rask $ 15 ...

Mobile Xpressions har lansert sitt incitamentsprogram og hvis du laster ned deres gratis mobilapp i dag, vil de sende deg et $ 15 virtuelt Visa forhåndsbetalt kort. Lett nok!

MobileXpression er et forskningsfirma som studerer Internett-trender og rapporterer til sine kunder om populariteten til ulike mobilnettsteder. De leter etter et par tusen av oss mobiltelefonbrukere for å dele noen av nettstedene vi surfer på våre mobile enheter. All delingen er ferdig med en spesiell programvare som er installert på telefonen, og det krever ikke noe reelt arbeid fra deg. Du kan også avinstallere programvaren til enhver tid hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil delta.

Hvordan det fungerer…

Merk: Denne kan bare lastes ned på Android 5.0 eller under

1. Registrer deg hos MobileXpressions her - Du må dele litt informasjon om din demografiske som ligner på å registrere deg som en Nielsen-husholdning. Du må også fortelle dem hva slags mobiltelefon du har, fordi deres programvare kun er kompatibel med bestemte typer telefoner.

2. Last ned programvaren deres - Det ser ut til å være ganske enkelt, og det kjører i bakgrunnen til telefonen, akkurat som alle andre mobilprogrammer. Nettstedet sier at det ikke vil påvirke mobiltelefonens ytelse.

3. Send dataene dine - Dette trinnet krever egentlig ikke noe arbeid fra deg da programvaren automatisk sender de aktuelle dataene til MobileXpression. De overvåker ikke telefonsamtaler eller personlige opplysninger, men de sjekker ut nettsidene du ser, koblingene du får tilgang til, og brukstidene for bestemte enheter (for eksempel tekstmeldinger, samtale lengder og nettlesing).

4. Samle belønningene dine - MobileXpressions vil gi deg et gavekort på 15 dollar kun for å registrere deg og laste ned programvaren. De belønner også medlemmer med ukentlige konkurranser og vil ha en tegning for $ 100,000 jackpot ved årets slutt.

Dessverre var ikke min iPhone en av telefonene som for øyeblikket er kompatibel, men det fungerer fint på min venns BlackBerry. Det finnes også dusinvis av andre kompatible telefoner, så fortsett å se om telefonen er på listen. Selskapet oppfordrer også de av oss med uegnet telefon til å registrere seg fordi de jobber med å utvikle ny programvare og vil varsle oss når vi kan delta.

Nå, Vi vil være med deg på dette - MobileXpressions er en sponsor av The Penny Hoarder. Mens vi virkelig anbefaler dem, ønsker vi at du skal være oppmerksom på at de er sponsor og bidrar til å vokse The Penny Hoarder som et fellesskap.

Skrive Inn Din Kommentar