Banker

Slik slår du julegave til tusenvis av dollar

Slik slår du julegave til tusenvis av dollar

Julen er over! Nå er det på tide å håndtere alle gaver du sitter fast i. Forhåpentligvis har du en familie full av fantastiske gavegivere, og du vil beholde alt du har. Men faktum er at de fleste av våre familier er forferdelige gavegivere, og du har sannsynligvis en haug med julegaver du ikke vil eller trenger.

Så hva skal du gjøre med disse uønskede gaver? Vel, ikke alt håp er tapt. Her er noen måter du kan slå de uønskede julegavene til kontanter. Er du klar til å tjene penger fra de uønskede gaver? Les under.

Returner de uønskede julegaver

Det første (og enkleste) alternativet er å bare returnere julegaver som du ikke vil ha. Forhåpentligvis gir familien din kvitteringen for ting de kjøpte deg. Men vi kjenner alle familiemedlemmer og venner som aldri sender kvittering sammen med varen. Dette kan gjøre gjenstanden en utfordring.

Kombiner det med at hver butikk har en annen returpolitikk, kan det være vanskelig å få pengene tilbake til en gave du ikke vil ha. For en praktisk referanse, har Consumer World alle de store forhandlerens returregler som er oppført på ett sted.

Hvis du ikke kan få tilbake penger til julepaven din (som dessverre er altfor vanlig), vil du sannsynligvis bli igjen med et gavekort til forhandleren. Dette kan være bra eller dårlig. Et gavekort er som kontanter - hvis du liker forhandleren. Hvis du ikke handler i butikken (som sannsynligvis skjer med dårlige gavegivere), er du fast med et gavekort til et sted du aldri vil handle ... med mindre ..

Selg de uønskede gavekortene

Har du en gjeng med gavekort til steder du aldri vil handle på? Det er på tide å selge de uønskede gavekortene. Dette er den beste strategien for å konvertere uønskede julegave til kontanter.

Vårt favorittsted for å selge uønskede gavekort er Cardpool. Vi liker Cardpool av et par grunner. Først tilbyr de noen av de høyeste innløsningsverdiene vi har sett. De tilbyr også to alternativer: Du kan bare skrive inn kortnummeret eller du kan sende inn kortet. Hvis du sender det inn, får du en høyere utbetaling. Plus, Cardpool har gitt en bonus hvis du konverterer gavekortet ditt til et Amazon-gavekort. En enda bedre måte å tjene mer på gavekortet ditt.

Det er to alternativer for salg av gavekort: Gavekort Granny og Card Cash. Vi foreslår at du sammenligner gavekortet ditt på alle nettstedene for å se hvem som skal utbetale mest for deg.

Selg de uønskede gaver

Til slutt, hvis du ikke kan returnere gaver du har mottatt (kanskje du ikke har noen anelse om hvor den kom fra), kan du alltid selge dine uønskede julegave til kontanter.

Det er noen få måter å selge uønsket gave på:

  • Selg på Amazon: Hvis du har mottatt en bok, film eller noe ganske vanlig, er Amazon en fin måte å selge på nettet fordi deres markedsplass gjør at du raskt kan liste og selge varer. Etter at den er solgt, har de en flott backend som lar deg enkelt sende og få betalt også.
  • Selg på eBay: Som et alternativ til Amazon, kan du alltid selge på eBay også. Dette er litt mer komplisert - du må sette sammen din egen detaljerte liste, og du må sette opp en PayPal-konto for å få betalt. Men for de rette elementene kan det være fornuftig.

Før du listen, gjør det aldri vondt for å bla gjennom hvert nettsted og se hva elementet du har, selger for. Og husk, du skal alltid betale noen avgifter uansett hvilken plattform du bruker (og du vil sannsynligvis også betale for frakt).

Hva om hjemmelagde ting?

Hva om du får noe hjemmelaget - som en knick-knack eller chotchkie? Vel, hvis du ikke vil ha det, og er greit å dele med det, kan du fortsatt selge det! Det er bare litt vanskeligere å bli kvitt disse elementene.

Vi har funnet den beste løsningen på å selge knick-knacks å selge dem på et garasjesalg. Disse elementene er vanskeligere å selge på nettet (med mindre de er noen type samleobjekter), så det beste alternativet er å selge dem personlig. Du vil bli overrasket over hvor godt disse typer varer kan selge til rett kjøper ved et garasjesalg.

I tillegg er begynnelsen av året en flott tid å ha et garasjesalg for å fjerne eventuelle søppel fra det siste året.

Siste tanker

Forhåpentligvis har du funnet noen måter at du kan slå dine uønskede julegave til kontanter. Men det er noen ting du aldri vil kunne selge ...

I så fall kan det være fornuftig å donere varene til en lokal veldedighet og ta et skattefradrag for gaven. Selv om det ikke gir deg så mye penger som å selge varen, kan den spare deg for skatter - og det er alltid nyttig. Og hvis du gjør den donasjonen før 31. desember, kan du kreve donasjonen på årets skatter!

Bunnlinjen er at du ikke trenger å føle seg fast med uønskede julegaver. Du bør ikke føle deg "dårlig" å bli kvitt noe som noen fikk deg. Ja, det er tanken som teller - men større tanke om gavegiving er at det burde være noe mottakeren ønsket. Hvis giveren feiler, er det ingen skade eller feil å bytte ut det til noe mottakeren faktisk ønsker. Selv om det er kaldt, harde penger.

Selger du noen gang dine uønskede julegave?

Fotokreditt: ymgerman

Skrive Inn Din Kommentar