Mat

Gratis Jerky! Trenger vi å si mer?

Gratis Jerky! Trenger vi å si mer?

Gratis jerky.

Trenger jeg å si mer?

Jeg kan ærlig si at jeg aldri har møtt noen som ikke liker jerky. En reisende, turgåer eller camper spesielt vil fortelle deg hvor mye av en livredder denne salte, proteinfylte snacken kan være.

Luis Ramallo og hans familie visste at da de grunnla Alien Fresh Jerky i 2000. Den opprinnelige butikken bodde i Crystal Springs, Nevada, og flyttet senere til sin nåværende beliggenhet i Baker, California. Du kan også handle for sine jerky online.

Fordi kjøpe noe nytt online kan være en gamble - og å betale den typiske $ 6- $ 10 for en pose med jerky gjør dette til en pricy gamble - Alien Fresh Jerky tilbyr gratis prøver.

Gratis prøver av Jerky

Selskapet har en rekke smarte navn smaker av biff jerky, pluss en søt svinekjøtt og en opprinnelig Tyrkia Jerky. Sistnevnte er ikke tilgjengelig for prøve, men resten av de 17 smaker er.

Flavours spenner fra en mild-honeende Honey Teriyaki til en som heter Colon Cleaner Hot. Oh gutt. Ikke sikker på at jeg vil forestille meg hvor krydret det kan være.

Ifølge nettsiden er Alien Fresh mer enn ruskig. Stopp inn på en tur mellom Las Vegas og California for "sunnere snackalternativer for vegkrigeren", inkludert nøtter, stiksamlinger, tørket frukt, fylte oliven, honning og suvenirer.

Det ser ikke ut til å være en grense ... selv om jeg må bekrefte at når mine prøver faktisk kommer.

Det ser ut til at dette er et ganske lite nettsted som ikke er vant til et høyt antall forespørsler om prøver. Nå som ordet er ute, kan de ha problemer med å oppfylle prøveforespørsler.

De bør kontakte deg for å gi deg beskjed om statusen til bestillingen din dersom dette er tilfelle. Det kan bare ta lengre tid enn forventet for at du er fri for å komme frem.

Men for nå ... det virker som om det er jerky for alle.

Din sving: Seriøst kan du nevne noen som ikke liker jerky?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar