Penger

Scott Walker betaler 27% rente på sitt kredittkort. Her er hvordan han kunne fikse det

Scott Walker betaler 27% rente på sitt kredittkort. Her er hvordan han kunne fikse det

En av de mest interessante delene av presidentvalget ses på kandidatens økonomi.

Vi føler sjelden at det er behagelig å snakke om penger blant familie og venner, og dette kreves økonomisk avsløring er som få alle bigwig pengene sladder. Hvem ville ha gjettet at Donald Trump fortsatt tjener penger på en bok han skrev nesten 30 år siden?

Den siste kandidaten til å bli kastet inn i denne brannen: Wisconsin guvernør Scott Walker. Og her er det som vi fant interessant om hans avsløring: denne GOP presidentkandidaten skjer for å ha en haug med debt.slate

Walker's rapport ble utgitt tidlig denne uken, og journalist Shane Goldmacher påpekt de saftige delene.

"Hans nylig publiserte økonomiske avsløring viser at Walker, som mange amerikanere, har få eiendeler, noen store gjeld ... og en straffende rente på sine kredittkortforpliktelser," rapporterer Goldmacher.

At kredittkort rente? Nesten 30%.

Hva sa du? 30% ?! Høres ut som Walker må begynne å lese The Penny Hoarder!

La oss hjelpe ham ut og forklare hvordan du løser den økonomiske feilen.

Hva Heck er en finansiell opplysning?

Når presidentkandidater annonserer sine kampanjer, har de 30 dager til å utlevere en finansiell opplysningserklæring til Federal Election Commission. Men reglene er mer enn litt imøtekommende.

Mens kandidatene må oppgi alle økonomiske detaljer for seg selv, deres ektefeller og avhengige, er de bare pålagt å tilby mengder i områder - ikke eksakte tall.

Kandidater er pålagt å legge inn økonomisk opplysning innen 30 dager etter at de har annonsert kampanjen, eller innen 15. mai, avhengig av hva som er senere. Men de kan få to forlengelser på 45 dager hver, som bare strekker seg hele prosessen ut i flere måneder.

Hva betyr det for den nosiske publikum?

FEC-opplysningene er gaven som fortsetter å gi. Det tar opptil en måned for FEC å frigjøre rapportene etter at de endelig er sendt inn, noe som betyr at vi vil ha flere flere presidentkandidatrapporter for å utforske (og la oss være ærlige: gawk over) over sommeren og tidlig høst.

Walker's Kredittkort Gjeld: Overraskende Relatable

Goldmachers studie av Walker's rapport viser at guvernøren lider av det samme problemet som mange amerikanere: alvorlig kredittkortgjeld.

Et av hans kredittkort har en balanse mellom $ 10.000 og $ 15.000. Den ene har en rente på 11,99%, som ikke er så dårlig.

Men et annet kredittkort har også en balanse mellom $ 10 000 og $ 15 000 ... med en rente på 27,24%.

Walker har også student lån gjeld på mer enn $ 100 000 for sine to sønner, Goldmacher rapporter. Vi kan forholde oss til det!

Hans investeringer er beskjedne; seks ble rapportert med en verdi på mindre enn $ 15.000 hver.

Vi kan ikke unnslippe: Hvordan går Walker til å overbevise en nasjon som han kan klare sin økonomi når hans egen synes å være mindre enn utmerket?

Eller kanskje disse gjeldene gjør ham, vel, mer som oss?

Hvordan Scott Walker skal håndtere sin gjeld

Scott Walker kunne fikse den 27% renten før generalvalget - heck, kanskje før primariene.

Her er noen Penny Hoarder-godkjente metoder:

1. Gjenforhandle renten

Hvis du betaler minst ditt minimum hver måned og ikke har gått glipp av betalinger, kan kredittkortet ditt være villig til å gi deg en pause. Du må bare spørre.

Vi anbefaler Walker (eller et utpekt peon) bruk et forhandlingsskript for å holde seg kult under samspillet.

Han vil sannsynligvis ikke være i stand til å kutte den renten med halvparten, men ta prosentpoengene der du kan få dem, Scott.

2. Kutteutgifter

Vi forstår det. Kampanjer for å være leder av den frie verden er dyrt. Men det er massevis av måter å kutte på. En Harley Davidson hengivenhet kan bli pricy raskt!

Walker bør holde seg til sin elskede Kohl for hverdagslige behov og holde av med store kjøp inntil den gjeld er ødelagt. (Hei, vet Walker om butikker gjennom Ebates, vil han få ekstra 6% kontant tilbake?)

3. Prioritere gjelden

Hvis vi ser på renten alene, er Walker kredittkort med 12% rentesats ikke så farlig. Sett den til side, fortsett å betale minimum og fokus på den latterlig høye renten på det andre kredittkortet.

Ved å redusere saldoen på kortet med høyeste rentesats, kan du redusere veksten av gjelden på kortet. Hvis Walker kan squash det høytårige kredittkortet en gang for alt, kan kampanjer for stemmer og donasjoner føles litt lettere.

4. Overfør balansen

Balanseoverføring tilbyr mange renter som ligger i nærheten av 0%. Høst fordelene ved en begrenset tidsavbrudd ved å fordoble utbetalinger på balansen. For eksempel, Chase Slate Kortet tilbyr 0% for de første 15 månedene.

Ett par brukte denne metoden til å betale en $ 2 000 gjeld i 14 måneder. Nøkkelen til suksess med denne metoden er å fokusere på å betale den overførte gjelden før det innledende tilbudet utløper - ellers kan du bli sittende fast med en annen høy rente.

5. Snowball Betalinger

Det er vanskelig å avgjøre om denne metoden vil hjelpe Walker, siden vi ikke vet nøyaktige mengder av hans kredittkort gjeld ... men det er verdt et forsøk.

I stedet for å fokusere på renten, jobber snøballmetoden med generelle gjeldsbalanser. Du betaler minimum på alle dine gjeld unntatt de minste; du banker ut hver gjeld en etter en, legger så mye penger som mulig på din neste målgodtgjørelse.

For Walker kan dette bety takle sitt høye rente kort først, men det kortet kan komme senere på listen hvis det har en lavere balanse overordnet.

Uansett hvilken metode Walker bruker, får hans personlige gjeld under kontroll, å gjøre livet på kampanjesporet litt mindre stressende. Hvis du kjørte rundt på en stor buss i flere uker om gangen, ville du ikke vite at økonomien din er i orden hjem?

Din tur: Hvis du kunne gi Scott Walker noen økonomiske råd, hva ville det være? (Vær snill, folkens!)

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar