Penger

20 morsomme måter å gå skattejakt i ditt hjem og nabolag

20 morsomme måter å gå skattejakt i ditt hjem og nabolag

Da jeg bodde i Colorado, utforsket jeg gamle gruver og fant kule krystaller og utstyr.

En venn og jeg fant en helligdom 2000 meter inn i et fjell med en plastblomst, en ulæselig avisutklipp og et kryss etset inn i tunnelveggen. Mysterier og relikvier var vanlige funn, men jeg oppdaget aldri noe av mye verdi i gruvene.

I hvert fall holdt jakten på jakten meg, og noen ganger fikk jeg heldig.

I vestlige spøkelsesbyer fant jeg antikke krukker, en gammel gullpanne og andre relikvier. Ved å bruke metalldetektoren min trakk jeg mange mynter ut av sanden på Michigan strender. Jeg solgte verdslige ting jeg reddet fra et forlatt hus (lamper, gamle magasiner og møbler).

Oppdage tapt og skjult skatter appellerer til eventyreren i deg også. Og hvem vet, kan du til og med finne noe virkelig verdifullt, som det 2000-årige stashet av mynter og smykker som nylig ble oppdaget i en hule i Israel.

Men du trenger ikke å fly av til andre land eller gå dypt under jorden. Du trenger ikke engang å forlate hjembyen din.

En skattejakt kan være noe søk etter ting av verdi. Med denne definisjonen i tankene, her er noen av de mange måtene du kan gå skattejakt på.

1. Se etter hotellromskatter

Skattjakt på hotellrommet ditt? De fleste romrester kan være ting du ønsker du ikke fant, som den skitne sokken jeg en gang oppdaget under sengen.

Men noen ganger har tidligere gjester forlatt mer verdifulle ting. Sjekk disse tre sentrale stedene for hotellromskatter, ifølge Lifehacker Australia:

  1. Baderomslister: Forretningsreisende som ønsker å skjule sin sivilstand når de går ut, forlater ofte sine vielsesringer her.
  2. bibler: Noen gjester føler at dette er et trygt sted å stash ekstra penger, og de glemmer noen ganger å fjerne den.
  3. Mellom madrasser: Hvem vet hva som kan stashed her?

En kommentator på den artikkelen, en flyselskap, sier: "Jeg har funnet mange verdisaker, inkludert ringer, kontanter, smykker, pengeklips og diverse interesser på toppen av høye dressers, vegg-enheter, under toaletter og inne i glidelås puter.”

2. Finn den tapte nederlandskernes mine

Den tapte Dutchman Mine, i Overtro Mountains of Arizona, skal ha hauger med gullnugg i den.

The "Dutchman" var faktisk en tysk kalt Jacob Waltz. Han og en venn tilbrakte gullet rundt Phoenix-området i 1870- og 1880-tallet, og avslørte aldri plasseringen av sin hemmelige gruve eller stash i fjellene.

Waltz venn forsvant uten spor på et tidspunkt, men Waltz tilbrakte resten av sitt liv til og fra fjellene og tok gull med seg.

Mange skattejegere har søkt etter den tapt gruve siden da, uten lykke så langt. Så hvis du liker å vandre og bo i nærheten av Phoenix, hvorfor ikke poke rundt litt? Men vær forsiktig - det er sagt at mange mennesker har vært mystisk døde mens de leter etter skatten.

3. Utsikt på Yard Sales

Leter du etter verdifulle funn på verkstedet, har alle kjennetegnene til en ekte skattejakt. Det er ofte ubetalt arbeid, det ukjente eventyret og forskningen (er det gamle leketøy en collectible, og hvor mye er det verdt?).

Og selvfølgelig er det potensialet for en stor oppdagelse.

Vurder Dwyers i Arizona. Paret kjøpte et innrammet bilde av en hest for $ 5 på et røverkjøp, delvis på grunn av en hunch om at det var noe mer.

Sikkert nok, da de fjernet bildet, var det et portrett av president Kennedy bak den. Malet av kunstneren Carmelo Soraci i 1961, er det anslått å være verdt mellom $ 2500 og $ 5000.

4. Gå på strandkjøring

Jeg fant en gang en merkelig øl kan begraves i sanden på en Lake Michigan-strand. Den hadde en skrudd metallplate, og må ha vært minst 50 år gammel.

Jeg har også funnet en rekke arbeidslyspærer (seilere kaster dem overbord for måløvelse og savner noen). Jeg har tidligere skrevet om de verdifulle tingene du kan finne mens du er på stranden.

5. Søk i hjemmet ditt

For mange år siden oppdaget jeg en trebryst i et kjellerkryss under mitt foreldres hjem (ja, jeg undersøker regelmessig steder som dette).

Den inneholdt utenlandsk mynter, valuta og andre elementer, noe som gjør det til en bokstavelig skattekiste. Jeg returnerte den til den forrige eieren, som hadde satt den der og glemt det.

Du vet aldri om det er skatter i nærheten til du ser ut. I et tidligere innlegg på skatter i hjemmet ditt, inkluderte jeg mange sanne historier, som $ 50 000 i filmplakater funnet i veggene av en mann i Canada, en Van Gogh-maleri funnet på et loft og $ 15 000 i kontanter oppdaget i et tak. Begynn å søke!

6. Se etter Begravet Skatter

Folk begraver penger og verdisaker, så glem de stashes eller dø før de gjenoppretter dem.

Faktisk, da min kone og jeg flyttet fra Colorado til Florida, forlot jeg en liten skattekiste full av Ecuadorian mynter og andre gjenstander begravd bak en stein i en canyon. Det var en del av en skattejakt jeg satte opp for et nettsted, og noen vil finne det til slutt.

I et innlegg på skatter rundt huset (i motsetning til det inni), relaterte jeg historien om et par som gikk en tur ut av bakgården deres og oppdaget seks metallbokser begravet i nærheten. Bokserne inneholdt sjeldne gullmynter verdt $ 10 millioner.

Vil du finne en begravd skatt? Se etter ting som stikker ut av smusset i nærheten av gamle stier og bygninger. Grunne depresjoner kan også indikere en begravet stash, fordi det løse smuss som brukes til å fylle hullet, setter seg i tide.

7. Gå Dumpster Dykking

Ja, jeg har gjort dette. Faktisk har jeg solgt flere ting som jeg hentet fra dumpsters. Jeg har solgt gulvfliser, lamper og stoler, og jeg fikk $ 50 for et bord jeg fant.

Du kan gjøre det bedre i en stor by, og hvis du nærmer deg prosessen mer vitenskapelig. Legg merke til stedene med de beste funnene for effektivere ruteplanlegging i fremtiden. En fyr gjør $ 2500 per natt dumpster dykking, og videresalg sminke fra dumpsters er tilsynelatende en stor bedrift.

8. Prøv Panning for gull

To små gullflak er alt jeg noensinne har sett i min gullpanne. Likevel var det morsomt å se, og jeg tok hjem noen få fargerike edelstener og bergarter.

Og ja, det er mange steder du kan panorere for gull. En anstendig gullpanne koster mindre enn $ 20, så dette er en enkel hobby å prøve.

9. Bli med i en moderne skattejakt

Fenn Treasure, en $ 2 millioner stash av gullmynter og smykker, er skjult et sted i New Mexico. Santa Fe bosatt Forrest Fenn gjemte løvet i 2010, og det er fortsatt der ute og venter på at du skal oppdage det.

Fenn avgir noen ganger en ny anelse om sin plassering, men begynner med de originale ledetrådene han spredte gjennom hele sin bok, The Chasing Thrill.

10. Søk Abandoned Houses

Mange år tilbake kjøpte foreldrene mine en eiendom med et gammelt hus på den.

Før jeg slo det ned, søkte jeg etter noe av verdi. Jeg forsømte å holde de gamle avisene under teppet (sannsynligvis en feil), men jeg fant en glasspiggy-krukke full av forandring på loftet, og et dusin ting som jeg senere solgte ved røverkjøp.

Hvis du kan få lov til å rive gjennom gamle forlatte hjem, vet du aldri hva du kan finne.

En urbane explorer som går under navnet "Freaktografi" nylig utforsket et gammelt hus og dokumenterte sine funn online. I tillegg til å kjøle gamle medisinflasker og antikviteter, fant han ruller med valuta på nesten $ 6 800.

11. Prøv Coin Roll Jakt

Som barn brukte vi å kjøpe ruller med dimes og kvartaler fra banker for å søke etter mynter fra 1964 og tidligere, som er 90% sølv. Omtalt som myntrulljakt, er dette fortsatt populært blant skattejegere, selv om det blir mye vanskeligere å finne de gamle mynter.

12. Bli en Penny Hoarder

Pre-1983 pennies er teoretisk verdt rundt to cent hver fordi de er mest kobber.

Jeg har nylig kjøpt to testgrupper av pennies fra to banker i to forskjellige byer. I en batch var 15% av penniene fra 1983, og den andre batchen hadde 8%. Tilsynelatende er det fortsatt mange gamle pennies der ute.

Folk tjener penger med pennies, men du må sannsynligvis investere i en penny-sortering maskin for dette skattejaktprogrammet for å være verdt tiden din.

Du kan selge dem nå for omtrent $ 130 per $ 100 pålydende på eBay (til hoarders) eller vent til det er lovlig å smelte penniene ned for sin ekte kobberverdi.

13. Søk det Lake Bottom

Jeg skrev nylig om denne skattejegerenes hemmelighet. Når innsjøer og reservoar tømmes, senkes eller faller naturlig, har det nederste landet som er avslørt ofte skatter som har vært skjult i mange år ved vannet.

Hvis du hører at de drenerer den dammen i parken, gjør deg klar til å jakte.

14. Utsikt over edelstener

Prøv hånden din ved jakt på jakt i parker og gruver. Noen nylige funn inkluderer en $ 12.000 diamant og en smaragd verdt $ 1 million.

Oppføring avgifter er minimal, og i noen tilfeller kan du prøve dette gratis på nærliggende offentlige land. Hvem vet - du kan komme opp med den neste 8,52 karat diamanten!

15. Skattjakt i lommeboken din

Du tror kanskje det ikke er mye av verdi å oppdage i lommeboken, men noen dollarregninger er verdt tusenvis av dollar. Det handler om om de har kule serienumre, som syv nuller på rad eller andre uvanlige arrangementer. Ta en titt.

16. Utforsk en butikkbutikk

Mer enn en person har oppdaget at det er mulig å videreselge butikkfunn for en fortjeneste. Jeg har gjort det med møbler, men det er mange muligheter.

Noen få dollar kan gjøre deg rik hvis du har en stor poengsum. Tenk på John Richards historie. Han betalte $ 30 for en veske på en butikkbutikk, og oppdaget at det var verdt så mye som $ 500.000!

17. Samle returflasker og bokser

Jeg lagde rundt $ 1500 på å samle bokser fra et pause rom da jeg jobbet på et kasino i Michigan. Det tok et år, men alt jeg måtte gjøre var å samle dem på pause, bringe dem hjem og av og til ta dem til butikken for å få 10 prosent per innskudd.

Søk etter disse små skatter i enhver stat som har en lov som krever innskudd på drikkevarebeholder.

18. Bli en bokjeger

Penny Hoarder har tidligere dekket hvordan man kan tjene penger på å selge bøker. Hvis du finner sjeldne bøker i butikkbutikker, loppemarkeder og slik, det er flott.

Men de mer pålitelige skatter er lærebøker du kan øyeblikkelig selge på nettet for et overskudd. Her er en god sammenbrudd av lærebøker videresalg nettsteder.

19. Finn resirkulerbare

I fjor gravde jeg gjennom hvert hjørne av huset vi nylig kjøpte og avrundet hele skrapmetallet. Det inkluderte bokser, en antenne, ledninger og mer. Det nettopp nettet meg ca $ 20 på metall resirkulering sted i nærheten, men det slår å kaste det hele bort.

Folk gjør gode penger på jakt ned skrapmetall. Du må bare finne de store haulene, som en haug med igjen klimaanlegg med verdifulle kobberspoler.

Det er også andre ting du kan resirkulere for penger, som gamle datamaskiner, blekkpatroner og mobiltelefoner.

20. Skattjakt overalt

Du vet aldri hvor du kan finne tapte, skjulte og ukjente skatter.

Eksemplene på ektefelle i mitt innlegg på utilsiktede funn som er verdt millioner, varierer fra edle metaller i en lagringsenhet til en original kopi av USAs uavhengighetserklæring funnet på et loppemarked, og et borgerkrigssvord funnet av en syv år gammel Ved hjelp av metalldetektoren fikk han akkurat for bursdagen sin.

Jeg skjønte bare at jeg ikke har gjort et grundig søk på loftet siden vi kjøpte huset vårt for et år siden, så jeg er ute på en skattejakt.

Din sving: Hva er den beste skatten du har funnet?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar