Penger

Whoa - Donald Trump tjener sine penger på noen uventede måter

Whoa - Donald Trump tjener sine penger på noen uventede måter


Uansett hva du synes om Donalds politikk, personlighet eller frisyre, er det en ting vi alle kan være enige om: Navnet Trump gjør at du tenker på dollarskilt.

Nå som han kjører for president, må Donald Trump være på forhånd om økonomi ved å rapportere gjennom Federal Election Commission.

Trumps offentlige finansiell offentliggjørende rapport, utgitt i forrige uke, forklarer ikke dollar for dollar hvor mye Donald er verdt; I stedet gir det inntektsintervall i stedet for harde tall. Dette er typisk, men gjør det litt vanskeligere å kutte ned mogulens moneymakers.

Rapporten avslører imidlertid flere av entreprenørens overraskende inntektsstrømmer. Heidi Moore på Mashable gravd inn i arkivet for å finne ut noen av de mest uvanlige måtene Donald Trump tjener penger på.

Book Royalties: Ikke sikkert

Etter at du har solgt din bokidé eller manuskript og kontanter din forhåndskontroll, så mange publiserte forfattere kan fortelle deg, er du ikke sannsynlig å tjene penger igjen. Royalty kontroller er som enhjørninger.

Trump har sett begge sider av utgivelsesmynten, sin økonomiske rapport avslører - visste du at han har skrevet 15 bøker?

2011 s Tid til å bli tøff tjente ham mellom $ 50.000 og $ 100.000 i royalties i fjor. Og hans første bok, The Deal of the Deal (1987) opptjent mellom $ 15.000 og $ 50.000.

Men 10 av hans andre titler tjente mindre enn $ 200 i royalties i fjor.

Likevel, tjene nær seks figurer på en bok som har vært ute i fire år, er en ganske stor utbetaling. Og hvis Trump forblir i GOP-løp for lang tid, vil han sannsynligvis se en økning i boksalget.

Speaking Engagements: Sign Up

"Folk betaler mye penger for å høre Trump speak - sjenerøs, siden han gjør det mye, veldig høyt og ofte gratis", forteller Moore om Trumps talte engasjementer.

Men mens du sannsynligvis vil høre Trump spouting av det øyeblikket du slår på TV-en, og vi snakker ikke engang om Apprentice reruns - forretningsfolk ser ut til å kompensere Trump for sin tid.

Et talende engasjement for Det internasjonale råd for kjøpesentre i desember 2014 betalte $ 50 000, og en tale før National Multifamily Housing Council i april 2015 betalte $ 100 000.

Det ser lett ut til å stå opp og snakke foran ledere, men Trumps tiår med erfaring (pluss alle de forretningsrådbøkene) har forberedt ham til å ta på seg disse engasjementene. Dessverre er du ikke sannsynlig å gi samme pris for å snakke på ditt lokale handelskammer.

Besøk Mashable å fange Moores roundup av Trumps inntektsstrømmer. En tilhørende rapport fra Mashable kollega Brian Ries inneholder et innebygd dokument av hele finansiell rapporteringsrapport.

Din sving: Er du overrasket over måtene Donald tjener penger?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster basert i Washington, DC.

Skrive Inn Din Kommentar