Penger

4 "Total" Awesome måter å tjene ekstra penger under solformørkelsen

4 "Total" Awesome måter å tjene ekstra penger under solformørkelsen

I de siste månedene har forskere rammet betydningen av den kommende solformørkelsen nedover våre kollektive halser.

"Jeg har sett folk vitne til deres første formørkelser. Og etter helheten er de nede på knærne og gråter, Sa pensionerte astrofysiker Fred Espenak i et intervju med NPR. "Det er bare en utrolig bevegelig hendelse."

Jeg får det helt. Det er en gang i livet.

Men gråt?

Og hvis du er egentlig kynisk som Penny Hoarder-personellforfatteren Desiree Stennett, er du sannsynligvis spesielt unenthused med all hubbub rundt det himmelske arrangementet.

"Fordi det skjer en gang i livet, føler jeg at jeg burde bryr meg mer," sa Stennett. "Men det gjør jeg ikke."

4 måter å tjene penger under solformørkelsen

Likevel, hvis du tilfeldigvis bor i totalveien, her er det du bør bry deg om: Den søte, søte moolaen du kan gjøre for å dra nytte av disse eclipse-chasers.

Å dra nytte av er feil ord - styrke Solformørkelsen er det jeg mener.

Prøv disse få måtene å få det til å regne under solformørkelsen.

1. Lag dine egne solformørkere - så selg dem

Selv om det finnes måter å få gratis briller for å beskytte dine dyrebare øyne under formørkelsen, ser forsyninger ut til å være lave. Og, som vi fant ut denne uken, var det noen få uskikkelige karakterer som selger falske på Amazon.

Men med noen pappkasser, duct tape, folie og et ark med hvitt papir, kan du piske opp din egen fantastisk contraption for visning av formørkelsen.

Gi din DIY skapelse et kult navn (jeg tenker "The Eyeball Guardian" eller "The Magic Box of Wonder"), og selger dem for $ 5 per stykke.

Og hvis du bor langs formørkelsesbanen, bør du ha mange folk i byen klar til å plukke ned litt penger for en bedre visning.

2. Lei ut din bakgård til utendørs folk i byen for solformørkelsen

De fleste av de menneskene jeg kjenner, reiser landet for å få den beste utsikten over formørkelsen, er dine klassiske utendørs kampertyper.

Så hvis du tilfeldigvis har en bakgård og bor i en by med et mildt klima, kan du gjøre litt ekstra skrap ved å leie ut telt for å formørke turister. På ekte.

California bosatt John Potter gjorde og gjorde $ 1,380 i måneden.

Men du bør vurdere den åpenbare tilnærmingen og leie ut et rom i ditt eget hus på Airbnb, så vel. Etterspørselen etter losji i totalbyer bør sende prisene høye - og fyll lommene dine.

3. Kast en Radical Solar Eclipse Vise Fest og Charge for parkering

Her er en annen pengeproduserende strategi for de som er velsignet med en bakgård i formørkelsens sti: Kast en fantastisk solformørkelsesserie.

NASA har en praktisk sjekkliste for å planlegge det beste solformørkelsepartiet i universet.

Dessverre er de fleste spillene for barn, men jeg er sikker på at du kan komme opp med noen morsomme drikkespill for voksne. “Drikk hver gang Månen dekker solen "er en klassiker.

Her er en oppskrift på en solformørkelse, men vi anbefaler et skudd av Jägermeister på toppen av ferskenknopp. Høres forferdelig, men det er som den perfekte representasjonen av en formørkelse, ikke sant?

Og hvis du kaster festet ditt på et budsjett og tar $ 20 på et kjøretøy for arrangementet, bør du svømme i raske penger. Alt takket være solformørkelsen.

4. Fotograf Solformørkelsen for folkene som ønsker å faktisk ønsker å se den

Du har bare noen få minutter å ta i solformørkelsen, så det er sannsynligvis en dårlig ide å prøve å snap bilder og savne den virkelige livserfaringen.

Det vil si, med mindre du ikke gir et løp om hele greia.

Kostnadsdeltakere på visningsfestet ditt for digitale utskrifter av eclipse, eller selg bildene dine online. Det spiller ingen rolle om du bruker hele formørkelsen og prøver å fange den perfekte fangen.

Espenak, den pensjonerte astrofysiker fra tidligere, har et vell av tips om fotografering av arrangementet. Jeg pleier å stole på ham, da han har vært vitne til 27 formørkelser i livet.

Og selv om du ikke vil tjene penger fra solformørkelsen, er det også mange tilbud der ute på alt fra frimerker til donuts og øl. Fordi det sparer penger på jorden som virkelig betyr noe, ikke sant?

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar