Investere

Bedre vurdering: Gjør investering automatisk

Bedre vurdering: Gjør investering automatisk

Jeg elsker å gjøre ting automatisk. Uansett om det er bill-betalende, direkte innskudd, fornyelse av forkortelser eller investering, gjør ting automatisk gjør livet enklere, og det er der vår Bedrement Investing Review kommer inn.

Når det gjelder pensjonsplanlegging, lover et overveldende antall elektroniske verktøy og nettsteder å hjelpe deg med å skape en dynamisk og lønnsom portefølje mens du minimerer gebyrer.

Denne voksende listen over tjenester inkluderer robo-rådgivere, en klasse av økonomiske nettsteder som tilbyr å administrere porteføljen din med minimal interaksjon i person og en sterk avhengighet av de nyeste investeringsverktøyene og -programvaren.

En av de mest populære robo-rådgivere er langt better. Conceptualized av grunnleggerne i 2010, har Betterment siden vokst for å hjelpe sine kunder å investere milliarder av dollar av sine hardt opptjente dollar.

Det har ikke vært lett. Med andre konkurrenter som Wealthfront og Personal Capital alltid noen få skritt bak dem, har Betterment kjempet for å finne en måte å skille seg ut. Selv med konkurransen, har Betterment dukket opp som en av de beste online meglerkontoer og fortsetter å øke sin markedsandel.


Åpne en konto

 • Rask kikk
 • 0,25% til 0,50% årlig administrasjonsgebyr, avhengig av plan
 • Ingen handel, overføring eller rebalancing avgifter
 • Ingen minimumssaldo
 • Avanserte investeringer tilpasset dine mål og risikofremstilling

Åpne en konto

Hva er bedre?

Bedre er en online finansiell rådgiver som bruker avanserte algoritmer og programvare for å finne den perfekte investeringsstrategien for porteføljen og individuelle behov. Den største forskjellen mellom å investere pengene dine med en tradisjonell finansiell rådgiver og bedre er at det er minimal menneskelig interaksjon. Med mindre du e-post eller ring inn, vil kommunikasjonen din med en individuell rådgiver være svært minimal.

Men det er noen gode nyheter for å motvirke mangelen på individuell service. På grunn av lavere driftskostnader er Betterment i stand til å belaste lavere avgifter enn tradisjonelle finansielle rådgivere. Dette kan være stort for personer som ønsker å ta en håndfri tilgang til sine pensjonsregnskap, men vil likevel ikke betale topp dollar for tilgang til en toppnivå finansiell rådgiver i sitt område.

Ved hjelp av komplekse skatteprogrammer tildeler Betterment investeringsporteføljen din basert på dine individuelle omstendigheter, investeringstidshorisont og tørst etter risiko. I mellomtiden holder de avgifter til et minimum ved å bruke ETF (Exchange-traded Fund) som lar deg ha en diversifisert portefølje, som fond, men er omsettelige mye som aksjer. Siden ETFs kommer med svært lave kostnadsforhold, kan Betterment passere disse besparelsene sammen til forbrukeren.

Selv om programmet allerede klarer over $ 3 milliarder dollar for sine kunder, vokser de fortsatt i et raskt tempo. Fordi tjenesten er i stand til og villig til å håndtere investorer i alle faser av verdiskapning, har det blitt en go-to for både erfarne og nybegynnere med ulike investeringsmål.

Videre er Betterments porteføljestrategi ikke rettet bare for pensjonsoppsparing; Tjenesten kan også forbedre avkastningen på dollar du investerer for kortsiktige og mellomstore mål som å spare på college, ta en årlig ferie, eller bygge opp en kontant reserve.

Hva er forbedringens viktigste funksjoner?

Når du investerer med Betterment, ansetter du en robo-rådgiver som vil balansere porteføljen din, hjelpe deg med å investere på en smart og effektiv måte, og maksimere avkastningen din for minimal kostnad. Denne typen scenario er perfekt for investorer som ønsker å maksimere sin inntjening, men vil likevel ikke takle det daglige arbeidet med å administrere sine egne kontoer.

Med det i tankene er det noen av de grunnleggende funksjonene som Betterment tilbyr for tiden:

 • Automatisert porteføljeombalanse - Oppbalanserer automatisk porteføljen for deg basert på dine spesifikasjoner.
 • Brøkdel investerer - Fraksjonell aksjemarkedsinvestering sikrer at hver krone du har investert, fungerer for deg.
 • Målsetting - Med et praktisk nettgrensesnitt for å finne ut hva du trenger for å møte dine mål - eller opprett nye.
 • Portefølje tilpasning - Avansert programvare vil skape en portefølje som er tilpasset bare for deg.
 • Skattemessig høsting - Automatisk skattemessig høsting bidrar til å redusere skattebyrden og forbedre avkastningen over tid.
 • Verktøy og kalkulatorer - De elektroniske verktøyene kan hjelpe deg med å lære avanserte investeringsstrategier og virkelig forstå hvordan pengene dine blir investert og hvorfor.
 • RetireGuide - Skriv inn din økonomiske informasjon i Betterment's RetireGuide for å få et glimt på hva du trenger for å oppnå pensjonsmålene dine, og potensielle investeringsstrategier som kan få deg der.

Registrering med forbedring

De Betterment registreringsprosess er en av de mest brukervennlige jeg har sett for megling. Hvis du kan skrive til en hvilken som helst rimelig pris, bør hele prosessen ta omtrent fem minutter. Spørreskjemaet hjelper dem med å avgjøre risikostyrt og investeringsmål.

Etter den første registreringsprosessen er du i virksomhet når du kobler bankkontoen din. Flytte penger til Betalingskonto fungerer akkurat som enhver annen bankoverføring. Så hvis du er vant til å flytte penger elektronisk fra sjekken til din sparekonto, så har du ingen problemer med grensesnittet.

Porteføljemiks

Med de fleste meglerkontoer er det enkelt å sette sammen en enkel modellportefølje for å vise folk et eksempel på hva man kan forvente. Problemet med å forsøke å gjøre dette med bedre er imidlertid at de skreddersyr porteføljen til svarene dine fra spørreskjemaet.

Det vi vet er imidlertid at for å unngå avgifter og redusere kostnadene, investerer Betterment ikke direkte i enkelte aksjer. I stedet stoler de på en blanding av Bond og Stock ETFs. Hvis du er ung, ønsker å pensjonere 40 år fra nå og ha høy toleranse for risiko, ser du sannsynligvis på en blanding av 90% aksjefond og 10% obligasjonsfond. Noen som kommer nærmere pensjonen og trenger å beskytte sitt egg, vil se en mye høyere blanding av obligasjoner i deres investeringsportefølje.

Uansett hvordan blandingen kommer ut, vet at algoritmen skal optimalisere investeringen basert på valgene du har gjort i det første risikotoleranse spørreskjemaet. Du kan alltid gå tilbake og gjøre justeringer til dine svar og risikotoleranse ettersom forholdene dine endres.

Typer av kontoer som støttes

 • IRAS
 • Roth IRAs (Referanse: Roth IRA bidragsgrenser)
 • Skattepliktige kontoer
 • Stiftelser

Når du investerer med Bedre, vil din individuelle portefølje bli individuelt tilpasset dine behov. Når du åpner en Betalingskonto, spør tjenesten deg en rekke spørsmål for å bestemme investeringens tidslinje, din appetitt for risiko og hva du håper å oppnå gjennom hele prosessen.

Informasjonen de samler inn under dette intervjuet, hjelper dem til å skape en perfekt blanding av ETFer som kan hjelpe deg med å nå dine mål. Hvis du er ganske ung, vil det trolig bety at porteføljen din vil holde en sterkere allokering av aksjer enn obligasjoner. Når du alder, vil porteføljen din automatisk balansere for å reflektere dine skiftende behov og ønsket risikonivå.

Den største fordelen som Betterment tilbyr, er at de tar vare på alle disse detaljene for deg. Når du har satt opp kontoen din og angitt all informasjonen de ber om, vil Betterment ta den derfra.

Hvor mye koster bedre?

Fordi Betterment utnytter bruken av teknologi i stedet for å stole tungt på individuelle finansielle rådgivere, er det i stand til å kutte ned kostnadene forbundet med å administrere disse kontoene.

0.25% Årsavgift
 • Ingen minimumssaldo
 • Avbryt når som helst
 • Gebyrer beregnet på grunn av kontosaldo

better tar en årlig avgift på 0,25% for sin automatiserte porteføljestyring. Det er ingen handel, overføring eller rebalansering av gebyr for denne typen plan. Dette er et flott alternativ for nybegynnere investorer eller de som ønsker å være hands-off.

Men hvis du har et større beløp å investere og vil ha mer kontoovervåking og samhandling med finansielle rådgivere, tilbyr Betterment tilleggsplaner.

Deres Plus-plan er 0,40% per år, og gjør deg kvalifisert til en årlig telefonsamtale samt proaktiv kontoovervåking av Bettermentts ekspertgruppe. Denne planen krever en minimumsbalanse på $ 100.000.

For investorer med $ 250 000 eller mer tilbyr Betterment en Premium-plan for 0,50% per år. Dette gir deg ubegrensede samtaler med deres CFP® fagfolk.

Mens Betterments investeringstjenester er langt fra gratis, er de ekstremt rimelige når du sammenligner hva det ville koste å ansette en topp tier personlig finansiell rådgiver. Videre har faktumet at de ikke har noen handelsavgifter, ingen transaksjonsgebyrer og ingen rebalanseringsavgifter, du kan være trygg på at du ikke vil bli gouged av "extras" mens pengene dine er stashed away i kontoen din.

Hvem bør bruke bedre?

Mens nesten alle som investerer kunne ha nytte av online porteføljestyring og rådgivning, er denne tjenesten definitivt rettet mot bestemte typer investorer. I de fleste tilfeller vil forbedring fungere best for:

 • Hands-off investorer som har litt å investere kunnskap - Siden det tar vare på den tunge løftingen for deg, fungerer det best for investorer som ønsker å ta en praktisk tilgang til investeringsporteføljen. Passive investorer kan la Betterment håndtere logistikken mens du bruker online kontoadministrasjon for å holde øye med sine kontoer.
 • Nybegynnere investorer som trenger hjelp - Begynnelsen av investorer som bare lærer tauene, kan vende seg til Bedre for online porteføljestyring med lave avgifter. De mange elektroniske verktøyene og brukervennlige grensesnitt gjør det enkelt for nybegynnere å få tak i grunnleggende økonomiske konsepter og investeringsstrategier.

Hvem bør ikke bruke bedre?

Mens forbedring er perfekt for visse typer investorer, kan robo-rådgivere generelt vise seg å være en rå avtale for andre typer. I de fleste tilfeller vil det ikke fungere bra for:

 • Investorer som ønsker å snakke med en finansiell rådgiver regelmessig - Siden de fleste forretninger foregår på nettet, vil du ikke ha kontinuerlig tilgang til en finansiell rådgiver, med mindre du velger å velge Premium-planen. Hvis du vil snakke med noen ofte, kan du være bedre å betale mer for en finansiell rådgiver i ditt område.
 • Investorer som elsker å handle aksjer ofte - Hvis du ikke er en buy-and-hold investor, vil Betterment være mer av en dra enn en fordel. Selskapets fokus på ETFer hemmer prosessen med individuell handel. Hvis kortsiktige aksjehandler er ditt spill, blir du mye bedre med en tjeneste som Scottrade.

Hvordan forbedring vokste fra null til $ 500 millioner på under 4 år

"Det må være enklere å investere."

Det er det Jon Stein, administrerende direktør for better tenkte for seg selv ikke for lenge siden da han begynte sin investeringsreise.

Vel, den tanke har forvandlet seg til et investeringsselskap på 500 millioner dollar på bare under 4 år.

Deres vekst har vært fantastisk og spennende å se på. Jeg var i stand til å få Jon på GF ¢ podcastet for å dele hvordan han opprettet drømmeselskapet og hva hans store planer er.

Hvordan Forbedring ble grunnlagt

 • Jon Stein og Betalingsinvesteringsteamet er forpliktet til et ekstremt rettferdig selskap som er helt gjennomsiktig om sine prosesser.
 • Før forbedring ble opprettet, brukte Jon Stein Vanguard, som var svært lav kostnad, men hadde et dårlig grensesnitt og lite veiledning.
 • Han brukte også ING Direct (Now Capital One 360) for en sparekonto, og fant at det var ekstremt enkelt å sette opp og finansiere.
 • Jon Stein kombinerte lavprisen til Vanguard med brukervennligheten til ING Direct for å skape Bedre.
 • Startet i mai 2009 med store mål på en urealistisk tidslinje - det som antas å ta omtrent 5 måneder, tok faktisk 14 måneder å starte og vokse.
 • Bedre grad har vokst eksponentielt siden lanseringen, med 35.000 kunder og 500 millioner + i eiendeler under ledelse.

Bedringens filosofi

 • Hvis du gir dem 5 minutter av din tid, vil de få din fremtid økonomisk sikret.
 • Gi best mulig avkastning for laveste pris i minst tid.

Målbasert lagring

 • better tillater hver investor å sette et mål - for eksempel å spare for pensjonering, spare på barnas høyskole, etc. - og Betterment Investment vil da automatisk skreddersy hver portefølje etter dette målet.
 • Når du har lagt inn dine mål, vil Betterment automatisere hvor mye du trenger å lagre hver måned, og vil til og med tillate deg å få disse midlene automatisk deponert i Betterment.

ETF?

 • Jon Stein mener at ETFs (Exchange Traded Funds) er den mest effektive måten å bygge en diversifisert portefølje på.
 • ETF er som fond.
 • De er billigere å handle, og konkurranse driver kostnaden av midlene ned.
 • På grunn av ETFs, porteføljer gjennom Betterment er globalt diversifisert, og kan være svært varierte med en liten investering, selv så lite som $ 1000.

Bedre nå

 • Sterkt investert i den nyeste, beste teknologien.
 • 50% av selskapets ansatte er dedikert til tjenestens teknologi.
 • En av de få, om ikke det eneste selskapet som tilbyr innskudd til neste dag.
 • Tro at rådene skal være fritt tilgjengelige, så råd er lett tilgjengelig og tilgjengelig på nettstedet.
 • Har lagt til integrasjoner med tredjeparter som Mint, samt en mobilapp.
 • Fortsett å innovere og legge til nye funksjoner, med vekt på å opprettholde den brukervennlige erfaringen.

Bedre fremtid

 • Bedre innsats tar lang tid på investeringer.
 • Jon Stein mener at markedene representerer suksessen til den globale økonomien, og at selv om enkelte år kan være nede, vil verdensøkonomien fortsette å forbedre og styrke over en lengre periode, og det vil gjenspeiles i markedene.
 • Bedre har planer om å:
  • videre skreddersy sine porteføljer
  • forbedre porteføljeoptimalisering
  • gi mer individuelle råd for mål
  • gi større tilgjengelighet (mobil app)
  • forbedre brukeropplevelsen enda mer
  • partner med RIA gjennom deres praksis

Siste tanker

Robo-rådgivere vokser i popularitet og kan enkelt erstatte personlig rådgivere i nær fremtid. Med lavere avgifter og avansert programvare som kan maksimere resultatene, investerer Internett på en måte.

Hvorvidt bedre er riktig for deg, avhenger av dine individuelle behov og investeringsmål. Hvis du er en hands-off investor som ønsker å vokse din pensjonsfond uten å betale mange avgifter, så kan Betterment være ideelt. I tillegg kan begynnelsen investorer dra nytte av de elektroniske verktøyene og investeringen som tilbys gjennom Betterment-nettsiden.

Hvis du tror at Betterment Investing kan være akkurat hva porteføljen din trenger, registrer deg for en ny konto i dag.

Men hvis du bestemmer deg for at du vil bli bedre servert av en mer hands-on tilnærming, sjekk ut de andre online meglerkonto-alternativene. Å være sertifisert finansiell planlegger, har jeg hatt en sjanse til å jobbe med flere av disse plattformene og har gjort følgende vurderinger:

 • Motiv Investing Review
 • Lending Club Review
 • TradeKing gjennomgang
 • OptionsHouse Review
 • E * Trade Review

Jeg vil at alle skal føle seg komfortable med enhver investering før de dykker inn, enten det er en kortsiktig investering eller lang sikt.

Skrive Inn Din Kommentar