Penger

8 ting du kan gjøre i løpet av 7. innings-strøk for å hjelpe dine finanser

8 ting du kan gjøre i løpet av 7. innings-strøk for å hjelpe dine finanser

Du kan nesten lukte det i luften. Baseball sesongen er her!

Hvem elsker ikke ferskt gress, pølser, øl, peanøtter og Cracker Jack?

Snakker om Cracker Jack, jeg er nysgjerrig. Er du den type baseball fan som elsker å stå opp og synge sammen under den syvende-inning strekningen? Eller er du den typen som bruker pause som en sjanse til å treffe toalettet eller legge på snacks for den endelige innings?

Hva om i stedet tok du den pause i handlingen for å opprette ditt personlige finansspill?

Slik forbedrer du økonomien din under 7.-Innings Stretch

Her er noen ideer, hver du kan implementere med tid til å spare før du synger "ett, to, tre slår du er ute på det gamle ballspillet!"

1. Opp ditt sparespill

Hvis du er som de fleste av oss og ønsker at pengene dine bare ville ta vare på seg selv, vurdere å starte en investeringskonto gjennom Acorns. Det er som å ha en GM for pengene laget ditt.

Du kan starte små - med $ 5 - og stable opp forandring over tid med sin "runde opp" -funksjon. Det betyr at hvis du bruker $ 10,23 på dagligvarebutikken, for eksempel blir 77 cent falt inn i din Acorns-konto.

Deretter gjør appen hele investeringen til deg.

Tanken er at du ikke vil savne den digitale lommeskiftet, og de automatiske besparelsene stabler raskere enn du tror. For eksempel, Penny Hoarder Dana Sitar var i stand til å spare med en hastighet som ville tillate henne å stash $ 420 bort per år.

Med den hastigheten kan du sette bort $ 1000 på omtrent to og et halvt år - uten å prøve.

Men skjønnheten er at du kan sette ditt eget tempo med Acorns funksjoner, så hvis du vil - og har råd til - å investere $ 1000 raskere, gå for det.

Appen er $ 1 per måned for saldoer under $ 5000, og du får en $ 5 bonus når du melde deg påså det er i utgangspunktet fem måneder gratis.

I stedet for å kjøpe de peanøtter og Cracker Jack, kan du kanskje begynne på investeringene dine? Virker som et smart spill.

2. Bygg bedre økonomiske vaner med denne treneren på din side

Hvert bra baseballlag trenger en god verktøyspiller. Du vet, fyren som gjør litt av alt. I løpet av den syvende innspenningsstrengen kan du vurdere pengene appen som fungerer som verktøyspilleren for pengene dine.

MoneyLion er en alt-i-ett app for å administrere din personlige økonomi.

I utgangspunktet tilbyr den de finansielle tjenestene du vanligvis vil få fra tre eller fire forskjellige banker eller leverandører, og de er samlet i ett sted.

MoneyLion knytter seg til hele bank-, kredittkort-, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

En av våre favoritt ting om denne appen er belønningsfunksjonen.

Målrettet på den finansielle middelklassen, tilbyr MoneyLion belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner. Belønningsprogrammet gir deg poeng for å ta handlinger som:

  • Koble til en bankkonto.
  • Registrering for kredittovervåking.
  • Betaler regningene i tide.
  • Holde kredittforbruket lavt.

Poengene kan innløses for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart. Det er som å gi American Express-stilbelønninger til mellomstore kunder som kanskje ikke har et poengbetjent kredittkort.

3. Tjen penger tilbake for peanøtter og Cracker Jack

Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

Før du går til butikken for å lager opp for spillet, søk etter varer på handlelisten din i appen. Pizza? Kryss av. Øl? Jepp. Chips? Selvfølgelig!

Deretter handler du.

Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

  • 25 cent tilbake for noe element.
  • 50 cent tilbake på Ruffles potetgull.
  • $ 3 tilbake på frosne vinger.
  • $ 1 tilbake på en Newman egen pizza.
  • $ 2 tilbake på en seks-pakning av Samuel Adams-øl.

Se hvor jeg går med dette? Sett opp din baseball-ser buffé og når den syvende-inning-strengen treffer, bare finn elementene på listen din og tjen penger tilbake!

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

4. Legg til denne ringeren til din Shopping Arsenal

Kan du forestille deg om laget ditt kunne vurdere tidligere spill og slå et par av disse tapene til seier? Dessverre kan det ikke skje, men du kan gjøre det med noen av dine gamle kjøp.

Trinn ett: Slett å slette e-postene dine.

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

5. Ta med denne spilleskifteren

Planlegging for pensjonering er snill som at teamet ditt planlegger å nå playoffs. Det er bra og bra å sette sammen de rette spillerne, men hvordan vet du når du må gjøre en endring?

Det er her en flott leder kommer inn. For din pensjonsplanlegging kan Blooom være spilleleder for deg.

Fikk en 401 (k)? Du er på rett spor.

Nå må du bare sørge for at det gjør hva du trenger det til. Det kan imidlertid være vanskelig å trykke på den kontoen og dechifisere informasjonen - eller mangel på den.

Det er en robo-rådgiver for det. Blooom, et SEC-registrert investeringsrådgivende firma, vil optimalisere og overvåke 401 (k) for deg.

Det gir deg en opprinnelig 401 (k) checkup gratis, og du vil bli kjent med kontoen din litt mer intimt. Finn ut om du betaler for mange skjulte avgifter, ha det riktige beløpet investert i aksjer i forhold til obligasjoner, det slags morsomme ting.

Deretter er verktøyet $ 10 per måned for å fortsette å overvåke din pensjonskonto. La Blooom vite målet om pensjonsalder, og det kan hjelpe deg med å komme dit ved å investere mer og mindre aggressivt.

6. Eliminer mynter fra lommeboken din

Hva med litt gratis penger? Ja, det er rett. Jeg sa gratis penger.

CoinOut er en ny app du kanskje har sett på Shark Tank som kan hjelpe deg med å eliminere mynter fra lommeboken din.

Appen har også en "skann kvittering" -funksjonen som lar deg skanne eventuelle kvitteringer og få en bonus. Det er som en forsettlig tur: "Vil du ha første base? OK, det går du. "

Slik fungerer det er enkelt. Last ned appen, velg "scan" og zoome inn på hvilket kvittering du har, og appen vil dukke opp med en melding som sier at penger er lagt til i kontoen din.

For å gjøre det enda morsommere, får du et annet beløp for hver kvittering. Det kan bare være en krone, men jeg har også sett så høyt som 28 cent for en kvittering. Du kan skanne opptil tre kvitteringer per dag.

Når du har $ 10 i kontoen din, kan du koble den til din bankkonto eller PayPal og flytte pengene rett over. Følelse sjenerøs? Du kan også donere pengene dine til en veldedighet etter eget valg. Hvor kult er det?

Du blir ikke rik ved å bruke CoinOut til å skanne kvitteringer, men det er litt ekstra du kan tjene på bare få sekunder. Du vil bli ferdig med å skanne kvitteringer i tide for å ta en annen pølsebann før hjemmelaget flaggermus igjen.

7. Søk etter uoppfordrede penger

Er du klar over at det kan være penger der ute som allerede har navnet ditt på det? Alt du trenger å gjøre er å finne det og hevde det!

Regjeringen har inntil millioner av dollar av uanmeldte skatteutgifter, bankinnskudd, livsforsikringsutbetalinger og mer, rett og slett fordi rettighetshaveren aldri har trappet opp for å kreve det. Ikke la det være deg.

Gå til regjeringens uanmeldte penger nettsted og se om det er midler der ute med navnet ditt på dem. Det tar bare et par minutter, og det er et trekk du kan gjøre i løpet av den syvende-innings-strengen som kunne betale seg for stor tid.

8. Beef up Bullpen

La oss ikke glemme bullpen. Et baseballlag med en flott bullpen trenger aldri å bekymre seg for å lagre spill. Deres back-end gutta er automatiske. Å spare penger kan imidlertid være litt tøffere. La Digit være lysene dine nærmere, og du kan hvile lett.

Digit gjør lagring mulig, selv om du ikke er god i det.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke i de første 100 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå. Det er en liten pris å betale for besparelser uten stress. Registrer deg under lagets neste syvende-innings-strekning, og se på at sparingene dine vokser.

Spille ball! 7. Inning Strek Din Finansielle Spillplan

Baseball er tilbake, og det er en fantastisk ting. På samme måte som din personlige økonomi spillplan, er baseball en lang, tålmodig sesong. Men det er utrolig hva noen få små endringer kan gjøre over lengre tid.

Mens den syvende innspenningen er bare noen få minutter under hvert spill, kan du virkelig føle seg som en vinner i slutten av sesongen hvis du bruker den til å finjustere din økonomiske strategi. Gi det et forsøk!

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han mener at baseball er det beste spillet på jorden. Ingen konkurranse. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar