Banker

Shipt: Skal det være din nye sidestrøm?

Shipt: Skal det være din nye sidestrøm?

Shipt er en dagligvarebutikkleverandør som raskt utvider sitt team av uavhengige entreprenører.

Hvis du er interessert i å tjene ekstra penger i delingsøkonomien, kan Shipt være en fin måte for deg å tjene gode penger (ca $ 25 per time) på egen plan.

Selvfølgelig, som alle delingsøkonomier, er det mulig å tjene under minimumslønn hvis du ikke er smart med tiden din. Med Shipt utvide landsomfattende, kan det være en god form for deg. Før du søker, er det det du trenger å vite.

Hvordan Shipt Shopping fungerer

Min kunnskap om Shipt startet som en opptatt arbeidende forelder. Jeg så opp alternativer for dagligvarehandel, og fant at Shipt passet regningen perfekt. Jeg betaler bare $ 99 årlig for ubegrenset dagligvarehandel (fra de store kjøpmennene i mitt område).

Jeg har en lagret dagligvareliste i appen, som jeg redigerer hver uke basert på salg og min måltidsplan. Når bestillingen er klar, sender jeg bestillingen, og venter på en Shipt shopper for å kreve det.

Hvis du blir en shopper, så kommer du inn.

Som en shopper, "legger du deg selv" på handlekurven opptil fem dager i forveien. Å sette deg på tidsplanen betyr at du er tilgjengelig for å handle på enkelte bestillinger i ditt område.

Shipt shoppere kan begrense sin shopping til en enkelt sone (noen mils område med minst en kjøpmann), eller du kan velge å handle i flere soner.

Når du er på planen, begynner du å se butikker som kommer gjennom. Innenfor shopper-appen kan du se størrelsen på bestillingen, butikken der du skal handle, og sluttdestinasjonen.

Du trenger ikke å godta (påstå) hver ordre i sonen din, men Shipt måler akseptasjonsfrekvensen. Hvis du avviser for mange bestillinger, kan du miste din evne til å kontrakt med Shipt.

Når du aksepterer en bestilling, kjører du til matbutikken, velger varer fra butikken, betaler på registret ved hjelp av appen, og du leverer maten til kunden. Du kan handle flere bestillinger på en gang.

Hver ordre du leverer betaler deg en provisjon.

Hvordan Ships Shoppers Få Betalt

Den viktigste måten kjøpere får betalt er gjennom en kommisjon. For tiden er provisjonen $ 5 pluss 7,5% av bestillingsbeløpet. Så fullfører en $ 100 vil gi en $ 12,50 provisjon. En ordre som stor kan ta omtrent en time å fullføre.

På den tiden virker shopping for Shipt som en vits (spesielt med tanke på at du må kjøre egen bil for å levere).

Men kjøpere tjener også tips. Det er her de virkelige pengene kommer inn. Mange Shipt-kunder er enten deaktiverte eller opptatt foreldre med barn.

De er gledet av Shipt, og de er glade for å tipse shoppere. Det er spesielt sant hvis du tar noen ekstra minutter for å gå på dagligvarer inn i kjøkkenet og plassere dem på benken.

I følge de fleste Shipt-shoppere gir tipsene gjennomsnittlig lønn opp til $ 15 + per time. Når du fullfører flere butikker, kan du begynne å kreve flere bestillinger samtidig.

Så lenge du fullfører disse butikkene i tide, kan du begynne å tjene $ 25 per time eller litt mer.

Tips for å maksimere Bang for Buck

Som med alle gig økonomi arbeid, nøkkelen til å tjene anstendig penger med Shipt utnytter innsiden tips og triks. Dette er noen tips som vil hjelpe deg med å maksimere inntektspotensialet ditt

Tilbyr fantastisk kundeservice

Tipping er en stor del av kompensasjonen, så sørg for å tilby fantastisk kundeservice.

En måte å gjøre dette på er å skrive kundene dine når du kommer til butikken. Si, "Mitt navn er _______, og jeg handler for deg i dag. Har du noe ekstra du vil legge til i bestillingen? "Dette øker din kommisjon, men det er også en stor fordel for scatterbrained kunder.

Mange ordrer inkluderer utskiftninger. Du kan bruke din beste dømmekraft, men du kan også tekstbilder av substituerte elementer til kundene for å være sikker på at de er greit med bytte.

Til slutt hilser dine kunder når du kommer hjem, og bringer dagligvarer inn og legger dem på benken.

Prioriter søndager og mandager

Søndager og mandager er store dager for Shipt. Gjør et poeng å planlegge deg selv i disse dager, så du kan maksimere din evne til å kreve bestillinger. Når du har mulighet til å kreve flere bestillinger, må du forsikre deg om flere bestillinger samtidig.

Ikke overse små ordrer

Små ordrer kan bare tilby $ 6- $ 7 i provisjoner, men tipsene på disse ordrene kan legge opp. De små ordrene gjør det også enkelt å handle for flere bestillinger om gangen. Flere ordrer spell mer penger.

Sjekk etter bounties når du har tid

Hvis du ikke er på Shipt-timeplanen, kan du fortsatt logge inn på appen fra tid til annen. Noen ganger blir ordrer i et område uoppfordret, så Shipt tilbyr "bounties" på disse ordrene.

Jo nærmere du er på leveringstid, desto større er størrelsen på bounty. Gå videre og logg inn for å se om du kan tjene noen store penger på fritiden din.

Pair Shipt med andre sidehuller

Interessant, Shipt parrer pent med andre siden hustles som UberEats, DoorDash eller til og med kjører for Uber og Lyft. Hvis du kjører for penger, jobber du for så mange selskaper som du kan. På denne måten kan du raskt analysere hvor du faktisk tjener mest penger i en gitt time på en gitt dag.

Ikke glem å spore milene dine

Når du er en uavhengig entreprenør, kan du trekke din kjørelengde fra inntektene dine for å redusere din skattepliktige inntjening. Bruk Everlance til å holde oversikt over kjørelengde.

Kjøp en bil lader

Hvis du skal være en deltager i konsertøkonomien, trenger du en bil lader. Disse appene vil ødelegge batteriets levetid.

Vil du noen gang bruke Shipt som en shopper? Tror du å levere dagligvarer med Shipt er en verdig sidestrøm å prøve ut? Dine tanker er velkommen i kommentarene nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar