Banker

Hvordan å redusere student lån gjeld du trenger

Hvordan å redusere student lån gjeld du trenger

Det skjer for ofte.

En snart-til-være høyskole student leder av for skolen. Tenker mer om nåtiden enn fremtiden, han finansierer mer enn sin utdannelse. Han bruker studielån for å finansiere sin livsstil og hans læring. Etter eksamen føler han seg knust av mengden av gjeld som henger over hodet. Og han kan ikke engang forestille seg dagen da alle hans lån vil bli betalt.

Heldigvis for deg, å gå på college trenger ikke å være slik.

Ja, du vil bli tilbudt langt flere studielån enn du trenger. Men må du ta dem? Nei.

Hvis du er klar til å videreutvikle din utdanning, men ikke er villig til å begrave deg i et gjeldsberg, kan du minimere mengden studielån du trenger.

Start med Grunnleggende

Grunnleggende er alltid et godt sted å starte, ikke sant? Du kan kanskje vite at det å gjøre følgende er viktig, men jeg tror vi bør ta litt tid å rehash disse punktene.

Federal Student Aid

Føderal økonomisk bistand er gitt i form av tilskudd. Det er ekstremt viktig at du søker om økonomisk hjelp før du gjør noe annet. Du kan se hvilken type hjelp du kvalifiserer for ved å fylle ut et FAFSA-program.

stipend

Stipendier tildeles av bedrifter, skoler og enkeltpersoner. Når du tjener et stipend, trenger du ikke å betale pengene tilbake. Det er tusenvis av stipendier du kan søke om, hver tildeling av høyskole studenter penger basert på ulike fordeler. Søk på så mange stipendier som mulig. De kan gjøre en stor forskjell i mengden penger du trenger å ta ut i lån.

budsjetter

Du trenger også et budsjett. Beregn hvor mye penger du trenger for ting som bolig, transport, mat, bøker, klær og underholdning. Se etter kreative ideer for å minimere mengden penger du bruker. Å skape og holde fast i et budsjett vil sikre at du ikke overskrider løpetidene dine.

Velg universitetet klokt

Å velge den riktige skolen er ingen enkel prestasjon. Men hvor mye vil kollegiet du velger, påvirke din fremtidige karriere?

Det avhenger egentlig.

Universitetsvalg kan være svært diskutabelt. På enkelte områder og felt er det egentlig ikke noe som betyr noe hvilket universitet du gikk til. Andre mennesker hevder at i dagens økonomi, hvor det er vanskelig for de siste grads å få anstendig jobb, går det til et topp universitet vil sette deg et skritt foran konkurrentene dine.

Tenk på hva din ideelle karriere ser ut. Hvor vil du jobbe? Hvor gikk de ansatte i skole?

Hvor jeg bor det spiller ingen rolle hvilken skole du gikk til. Det som betyr mer er forbindelsene du har og hvem du vet.

Hvis du er i en slik situasjon, velger du et billigere universitet.

Jobber deltid

Lesing av horrorhistorier om høyskolegrader som synker økonomisk på grunn av gjeldsbelastningen de tok på, burde være inspirasjon for å holde økonomien i orden mens du får en utdannelse.

College er en tid å ha det gøy, men det er også en tid å vokse opp.

Å jobbe mens du er i skolen, hjelper deg med å dekke dine grunnleggende utgifter, og forhåpentligvis hjelper deg med å spare penger eller begynne å betale ned lånene dine.

Du har flere alternativer når det gjelder arbeid. Du kan få en praktikplass som vil gi deg profesjonelt etter uteksaminering. Delta i et arbeidsstudium eller jobber deltid jobb i næringsmiddelindustrien.

I tillegg kan du også starte din egen sidebedrift for å få inn en inntekt.

Vet hvilke lån du tar ut

Når du har dekket det grunnleggende - du har tatt ut stipend, søkt om stipend, funnet en deltidsjobb, og bor på et budsjett - og kan ikke dekke kostnadene til skolen, må du se nærmere på studielån.

Det er her det blir enda viktigere å utdanne deg selv om dine valg.

Du kan ta ut private lån eller føderale lån, subsidierte og usubsidierte lån.

Du bør først dra nytte av eventuelle føderale lån som du kvalifiserer for. Disse vil komme med lavere rente, bedre vilkår, og en potensielt lengre tilbakebetalingstid enn private lån.

(Du kan lese mer om studielån i Den endelige veiledningen til Studentlåns gjeld.)

Konklusjon

Minimere mengden studentgjeld du trenger å ta ut er ikke lett, men det kan gjøres.

Du må jobbe hardt, gjøre ofre og ta smarte valg som vil gi din karriere og økonomi nytte i fremtiden.

Hvilke skritt tok du for å minimere studentenes gjeld?

Skrive Inn Din Kommentar